BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

 

"Hun tog både balder og bryster uden en lyd, så jeg slog hende lidt hårdere da vi kom til fissen".

 

Resten af dagen gik med at få installeret de 2 piger, og sortere i deres ting, og sætte dem ind i den almindelige husorden, de fik at vide om Bs særlige situation, og at hun selv havde valgt dette, og derfor kun 2 gange om året var datter af huset, og resten af året vores slavetøz uden rettigheder, vi fortalte også at om aftenen kom Lis Hanne anden datter, og hendes samlever Carla, som var frue for Liz.

Hvad jeg ikke fortalte var, at jeg om aftenen havde tænkt mig at Carla skulle bøde for det hun havde lavet med B, og at hun nok ikke ville være særlig glad når hun tog hjem, enten alene, eller hvis hun accepterede straffen, og sagde oprigtigt undskyld til B, så sammen med Lis.

De ankom til spisetid, og vores 2 nye piger blev præsenteret for dem, for derefter at blive sendt i køkkenet. Vi havde en hyggelig middag, og da vi var færdige bad jeg Carla og Lis om at komme med på kontoret. Jeg fortalte nu Carla, at jeg mente at hun skulle have en alvorlig straf for det hun havde lavet med B, og at hvis hun nægtede, så regnede jeg med at Lis flyttede tilbage til os, da jeg så ikke mente at hun var den rigtige for Lis. Jeg vendte mig nu mod Lis, og spurgte om hun var enig med mig, og hun svarede, at jeg altid ville være den der i sidste ende bestemte over hende, så det ville hun. Jeg spurgte så Carla, om hvad hun ville, have den straf jeg ville give hende i aften, eller køre med det samme. Carla svarede, at hun efter at have udsat B for den psykiske tortur den aften, havde fortrudt og ville i aften bede om at måtte give B en undskyldning, og hun ville ikke miste Lis, så hun ville tage sin straf som hun var enig i var velfortjent.

Jeg bad hende nu om at tage tøjet af, og vi gik ind til Hanne og B, som Hanne havde kaldt på, og Carla gik nu hen til B, og sagde at hun af hele dit hjerte ville undskylde sin opførsel over for B, og at over for mig ville hun undskylde at hun havde misbrugt min tillid, da hun fik lov til at straffe B uden opsyn. Jeg fortalte nu Hanne og B, at Carla havde accepteret at blive straffet for det hun havde gjort, og jeg bad nu B om at gøre hende klar til dette, hun skulle begynde med at sørge for at Carla var fuldstændig glat, of så sætte hende i gabestokken, og så hente Anne, for fremtiden A, og Suzi, for fremtiden S, og tage dem med ned i kælderen, så de kunne overvære afstraffelse af Carla, der resten af aftenen ville være C.

Da der var gået en halv time, gik Hanne og jeg ned til de 5 piger, og jeg fortalte A og S, at det de skulle overvære var en engangsforeteelse, da C havde svigtet min tillid, og havde accepteret at få sin straf for det.

B fik nu besked på at sætte brystklemmer, dem med skruerne fast i C’s bryster, og sætte 1 et kilos lod i kæden, mens hun gjorde det, gik jeg hen og mærkede efter om hun var helt glat, der var et par enkelte hår i mellemkødet, der ikke var kommet med, så A fik besked på at tage disse med en pincet, jeg tror hun fandt lidt flere, og jeg kunne se på C, at det gjorde ondt at få dem fjernet. Da det var gjort, bad jeg A vise S hvordan man satte en buttplug op, og hvis C var våd, kunne de bruge væden herfra til at smøre med, ellers måtte de jo bare sætte den op, heldigvis for C var hun drivende våd, men det var tydeligt at hun ikke var vant til at få noget op der, men den kom da til sidst ind, og S fik nu besked på at tage den ud og ind indtil hun fik anden besked. A fik besked på at tage en strap-on på, og erstatte buttpluggen med den, da jeg kunne se, at C faktisk begyndte at nyde det, så stoppede vi, og vi gav nu C en gag på, og jeg tog nu et spanskrør, og gav C 100 slag ryggen, bagdelen og lårene, det var vist godt hun havde fået en gag på, da hun helt tydeligt følte megen smerte.

Jeg havde nu heller ikke lagt fingre imellem, og der var nu en del blodige striber der hvor jeg havde ramt. S fik nu besked på at sætte en noget større buttplug ind, og nu gav C sig voldsomt, jeg så på Lis, og så at hun led med Carla, men at hun ikke flyttede blikket fra hende. Vi løsnede nu C fra gabestokken, og jeg så hende lige i øjnene, og fortalte hende at vi kun lige var begyndt, og om hun stadig var klar til at tage den fulde straf, C nikkede, og jeg kunne se at hun havde et blik, der fortalte mig, at hun ikke ville give sig. Vi hængte hende nu op så vi kunne komme til fra begge sider, og B og Hanne fik nu besked på at tage sig af forsiden af C, de tog nu 2 nihalede, og de tog nu fat på forsiden, og de fik vist ramt det hele fra halsen ned til fødderne. Jeg gik nu hen, og gav hende 10 slag med spanskrøret lige på fissen og klitoris, og igen var der ingen tvivl om, at hun kunne mærke det, og igen var der blodige striber. Vi tog hende igen ned, og lagde hende på gynækologbænken, hvor hun blev spændt helt fast, så hun ikke kunne røre sig, og vi lod hende ligge lidt for at hun kunne sunde sig.

Vi andre fik lidt at drikke, og da jeg var klar igen, gik jeg hen til hende, og fandt nålene frem, jeg kunne se i hendes øjne, at det var ikke noget hun havde ventet, og spurgte hende så om hun var bange for nåle, hun nikkede kraftigt, så sagde jeg til hende, at det var godt, så kunne hun føle sin egen medicin. Jeg satte nu 5 nåle i hvert bryst, og 5 i hver skamlæbe, jeg kunne se sveden pible frem, og da jeg satte de sidste 2 i hver side af klitoris, var jeg bange for hun ville besvime, men jeg kunne så se at hun tog sig sammen og bed smerterne i sig. Jeg kalde på Lis og spurgte om C havde fået nok, så sagde hun, det var kun mig der kunne bestemme det. Jeg fortalte hende så, at jeg ikke var færdig endnu, og at det ville blive hårdt for C, men nu troede jeg på at hun kunne klare det, og at hun derfor fik lov til at tage med Carla hjem igen. Carla fik nu lidt fred med nålene i, og da der var gået 5 minutter, gik jeg over og tog brystklemmerne af, det var også meget smertefuldt, og jeg begyndte nu at lege med hendes brystvorter, der fik en ordentlig tur, med træk og vrid, og også her kunne jeg se at hun led. Jeg gik derefter over og tog et par tændte stearinlys, og hun fik nu varm stearin på bryster og fisse, så de var næsten dækket af stearin. Vi gik nu alle op i stuen, og lod C ligge i mørke i kælderen, jeg spurgte nu A om hun var blevet afskrækket af hvad hun havde oplevet, og hun svarede nej, C havde jo selv sagt hun havde fortjent sin straf, så det var så i orden, jeg spurgte nu S om det samme, og hun sagde, at det havde virket lidt overvældende på hende, og hun havde tænkt på om hun ville kunne klare det, men var blevet enig med sig selv om, at hun nok blev vænnet til smerterne når hun var den der skulle have en straf. Jeg svarede at hun nok skulle få lejlighed til at blive indført i at kunne tage smerter lidt efter lidt, medmindre hun havde lavet noget så slemt som C, så var der ingen kære mor.

Da via havde fået noget at drikke gik vi efter en time ned til C, og jeg tog nu alle nålene ud, og hun blev nu hængt på korset, og blev spændt fast, Jeg gav nu den nihalede til Lis, og fortalte at når al stearin var væk fra C, så var det slut, og at jeg forventede at hun gjorde dette hurtigst muligt, da det nok var det bedste for C, så hun skulle ikke holde sig tilbage, men slå til.
Selv om Lis gjorde sig umage, så tog det 20 minutter før jeg var tilfreds, og hun kunne løsne C. Vi gik nu igen oven på, og B, A og S blev lagt i seng, A og S på samme måde som B med lænke.

C spurgte om hun måtte bede om noget, og jeg sagde at nu var hun igen Carla, så hun kunne bare sige noget når hun ville. Hun bad om en samtale i enrum med mig, og vi gik ind på kontoret, hvor hun knælede og sagde at det havde været utroligt hårdt, men at hun havde lært meget af mig her i aften, og hun ville bede mig om at blive optaget i familien, således at jeg også havde bestemmende magt over hende, som jeg havde haft i aften, og det nok skulle holde hende på måtten i fremtiden, da hun ikke håbede at hun igen skulle have en så hård straf af mig. Men hun ville også bede mig om tilladelse til at blive gift med Lis, og gerne samme dag som Hanne jeg skulle giftes igen. Jeg sagde så, at hvis det skulle ske, så fik hun ikke sin familie med til brylluppet, da de jo ikke var til det samme som vi, og de ville ikke kunne undgå at opleve dette den dag. Jeg foreslog hende så, at de snarest blev gift på rådhuset, og så fik præstens velsignelse på ægteskabet samme dag som Hanne og jeg. Så hvis Lis sagde ja, så måtte de godt gifte sig, og jeg ville fra den dag acceptere hendes ønske om at hun betragtede mig som hendes familieoverhoved. Carla sagde, det var en god ide, men at hun havde accepteret at hendes familie ikke skulle med den dag vi blev gift, så hun ville nu gå ind og spørge Lis. Lis sagde ja, og var glad for vores ordning om 2 bryllupper, og at jeg havde accepteret Carla som medlem af familien. Carla og Lis blev hos os om natten, da Carla gerne ville hvile sig inden hun skulle køre langt i bil.

Selv om jeg havde mange ting der skulle arrangeres inden de 2 bryllupper, så var jeg nødt til at tage 2 dage til Paris for firmaet, da vi var ved at overtage et fransk firma, og som bestyrelsesformand, var jeg nødt til at deltage i dette. Turen gik godt, og forhandlingerne var hurtigt overstået, da Jens havde lavet et godt forarbejde. Den sidste nat, inden vi skulle hjem igen, lå jeg og tænkte på den rejse jeg havde været igennem de sidste 9 år, og hvordan det havde udviklet mig fra at være en ”kedelig” monogam ægtemand, til at være overhoved for en S/M storfamilie, hvor intet var tabu, og hvor alle kendte deres plads. Jeg var spændt på hvordan A og S ville falde ind i dette, men jeg havde allerede en fornemmelse af, at de begge ville komme og bede om at blive fastansatte når prøvetiden udløb, så jeg ville arrangere vores bryllup et par dage efter denne dag, så kunne det indgå i festlighederne. Jeg havde allerede mange ideer til hvordan dagen skulle blive, og jeg håbede at alle var klar til de roller jeg havde tiltænkt dem. Jeg ville arrangere med præsten at de to velsignelser skulle ske i haven kl. 10.00 om formiddagen, og at vi så skulle have en god frokost. Derefter ville jeg så lave vores eget bryllupsritual for Hanne og jeg, samt Carla og Lis. Jens og O samt hans far Marin og mor Lilly, var de eneste udefra der skulle deltage i middagen om aftenen, men jeg havde planer om at der skulle inviteres nogle andre der kunne bidrage til ”underholdningen” om eftermiddagen.

Da jeg kom hjem, begyndte jeg at planlægge dagen, jeg havde jo flere mennesker der skulle sige ja, så jeg startede med at høre Jens og O samt hans far og mor om de kunne komme på den planlagte dag, og det kunne de, og de glædede sig meget til at deltage. Derefter fik jeg aftalt den første del af dagen med præsten. Så kom alle de andre ting der skulle bestilles og indkøbes, der var en del mennesker der skulle være med om eftermiddagen, og de kunne heldigvis alle, især var der flere der ændrede aftaler for at kunne være med, da de hørte om deres rolle på dagen.

Da jeg havde været hjemme nogle dage, opdagede jeg, at både A og S ikke kunne holde deres løfte om ikke at kæle og onanere om aftenen uden tilladelse. Så de måtte jo til en alvorlig samtale, og de indrømmede begge med det samme at de godt var klar over de havde forbrudt sig mod de regler de havde skrevet under på at overholde, så jeg sagde til dem, at de begge måtte lære det på den hårde måde, så vi ville tage dem under behandling næste aften.

Efter aftensmaden, bad jeg B om at gøre de to piger klar i kælderen som jeg havde fortalt hende, og Hanne og jeg talte om hvordan vi ville gøre det. Hanne ville især koncentrere sig om bagdelen, brysterne og til sidst fissen på A, og samtidig fortælle hende, at de tre steder var hendes, og at A ikke skulle bruge dem til nogen form for fornøjelse uden tilladelse fra enten mig eller hende. Jeg havde lidt andre planer, jeg havde jo 3 jomfru huller, og i dag ville jeg lade S bruge sin mund for første gang, men først skulle hun have en lidt mindre hård straf de samme steder som A. Vi gik nu ned i kælderen, og Hanne tog først fat på at give A hendes straf, som hun modtog uden at give sig, dog var de sidste 10 slag på fissen lidt hårdt, kunne vi se. Derefter blev S taget ned fra korset, hvor hun havde været mens A fik sin straf,

A blev nu sat på korset, så hun kunne se S få sin straf. Hun tog både balder og bryster uden en lyd, så jeg slog hende lidt hårdere da vi kom til fissen, her måtte hun så give sig, men stadig ingen lyd, men der kom tårer i hendes øjne. Hun blev nu sat i gabestokken, og fik besked på at sutte min pik til udløsning, og sluge det hun fik munden, uden at spilde det mindste. Hanne stod ved siden af, og guidede hende i at sutte pik, og hun var lærenem, og jeg kunne å pikken længere og længere ned i halsen, hun lærte hurtigt at hun ikke skulle stritte imod, men trække vejret gennem næsen, så hun ikke gaggede, jeg forsøgte længe at holde mig tilbage, men da Hanne begyndte at tage mig på nosserne, måtte jeg overgive mig, og jeg kom med stor kraft i munden på S, der klarede sit første blowjob uden at der kom noget ved siden af. Jeg roste hende meget bagefter, og sagde så, at næste gang var det i enden hun skulle tage mig, og så til sidst ville jeg tage hendes mødom som led i bryllupsfestlighederne. B fik nu til opgave, at hver dag at sætte en buttplug op i S, og lade hende gå med den 6 timer ad gangen, og hver anden dag forøge størrelsen, så hun ville være klar den dag jeg ville tage hendes anale mødom.

De næste uger gik med forberedelsen til de 2 bryllupper, og jeg havde nok at se til, da jeg skulle sætte de enkelte ind i hvad de skulle lave, og samtidig understrege, at de ikke måtte sige noget til andre om hvad de skulle, medmindre de var flere om noget, så måtte de selvfølgelig gerne tale om det. O tog de 3 piger med ud for at købe 2 gange brudepigekjoler, og Hanne måtte selv vælge sin brudekjole til om formiddagen, hvor præsten kom, så ville jeg få lavet hendes brudekjole til eftermiddagens seance.

Som jeg havde forventet, kom A og S og sagde de havde tænkt over vores tilbud om livslang fastansættelse, og de havde begge besluttet at sige ja til tilbuddet, jeg gav dem så den nye kontakt, hvor de begge skulle afgive al selvstændighed til mig, og leve som vores 24/ brændemærkede slavetøzer uden rettigheder, og at deres kontakt var uopsigelig fra deres side, mens vi kunne afskedige dem, eller videresælge dem hvis vi ville. De erklærede sig begge indforståede med de nye betingelser, og min sagfører kom om eftermiddagen, hvor Hanne og jeg begge underskrev kontakten med A, og jeg underskrev kontakten med S.

Samme aften tog jeg Hanne og S med ned i kælderen, og her tog jeg hendes anale mødom, lige før jeg kom, tog jeg pikken ud, og hun skulle nu give mig udløsning med et blowjob, som hun var ved at være rigtig god til, og hun tog som sædvanlig hele ladningen uden at spilde en dråbe. Jeg fortalte hende, at næste gang skulle jeg have hendes rigtige mødom, og det ville blive på bryllupsdagen.
Aftenen inden den store dag, tog jeg Hanne med ned i kælderen, og her fik hun en god gang pisk over hele kroppen, for som jeg sagde, hun skulle være pænt dekoreret på kroppen til ceremonien næste dag, jeg gav hende så meget at hun fik udløsning, og jeg afsluttede med at tage hende analt, og bad hende selv slikke den sæd der lå på gulvet op. Så gik vi i seng, og jeg kunne godt mærke at hun lå lidt uroligt i sengen.

Næste morgen, var alle i gang fra morgenstunden, og Hanne fik besked på at hun kun måtte have kjole, selvsiddende strømper og sko på, og hun gik så ind og klædte om. Carla og Lis kom også, Lis fik en fantastisk brudekjole på, og Carla var i kjole og hvidt, ligesom jeg selv, O og B var brudepiger for Hanne og A og S var for Lis, de var alle 4 i svagt rosa kjoler, og jeg vidste at de havde fået samme besked som Hanne om ikke at have trusser og BH på inden under kjolerne. Kl. 9.00 stad vi foran præsten i smukt vejr i haven, og vi fik begge par den kirkelige velsignelse, og kl. 11.00 fik vi frokost hvor præsten også deltog, så alt gik ærbart for sig.

Da frokosten var slut, fik alle besked om, at være i stuen præcist kl. 14.00, hvor anden del af vielsen skulle foregå. Jeg tog Hanne med op, og O tog sig af de tre piger. Jeg havde informeret Jens, hans far og mor lidt om hvad der skulle foregå, så de selv kunne planlægge hvad de skulle have på af tøj. Da vi alle var samlet, kunne de så se lidt af hvad jeg havde planlagt. Brudepigerne var alle i ultrakorte sorte nederdele, der knapt dække fissen der var frit tilgængelig, da de ikke havde trusser på, og gennemsigtige hvide bluser, der var bundet lige under brysterne, og uden knapper, så der var frit udsyn til brysterne når de bøjede sig frem. Jeg var selv i stramme læderbukser og en lædervest, Carla var i samme outfit, vi havde begge en ridepisk sat fast på bukserne. Martin havde påtaget sig rollen som ”præst”, og vi ventede nu kun på de 2 brude.

Liz kom først, hun var i seletøj med en lænke fra hendes ring i det ene bryst gennem hendes ringe i skamlæberne og op til det andet bryst, og med et par gennemsigtige åbne trusser, og et langt slør af sort tyl. Så kom Hanne, hun var kun iført en ”kjole” af sort gennemsigtig tyl foran, og også gennemsigtig hvid tyl bagpå, den var lige så kort som brudepigernes nederdele, og hun var helt nøgen under dette. Da vi stod ved ”præsten”, startede han med Carla og Lis, og han spurgte først Liz om hun ville adlyde, ære og elske sin frue Carla i hvad livet måtte bringe, hertil svarede hun højt og tydeligt ja, derefter blev Carla spurgt om hun ville opdrage, beskytte og elske Liz i hvad livet måtte bringe, hun svarede og højt og tydeligt ja, ”præsten” sagde så, at han viede dem til hinanden i det sorte univers, og at de nu var sammen i hvad livet ellers måtte bringe dem, og sagde så at det var tid til at udveksle ringe. Lis gav nu Carla en smuk ring af hvidguld og Carla tog nu et halssmykke ud af sin vest, og spurgte Lis om hun ville bære hendes ring med ære og stolthed, Lis svarede ja, og fik nu en sølv O-ring om halsen, hvor hendes navn var indgraveret, den var ligesom den B havde fået, en der ikke kunne åbnes uden at ødelægge ringen. De gav nu hinanden et kys, og så satte de sig ned.

Nu kom turen til Hanne og mig, vi stod nu foran ”præsten”, og han spurgte nu Hanne om hun var klar til at underkaste sig 100% som min slavetøz, og lade mig opdrage og straffe hende når jeg mente hun havde fortjent det, og om hun ville ære og elske mig i alt hvad livet måtte bringe os, Hanne knælede nu ned, og kyssede min fod, og svarede derefter højt og tydeligt ja. Så blev jeg spurgt, om jeg ville sørge for at Hanne blev opdraget i den sorte tro, og ville med fast hånd sørge for, at hun blev retledt på den rette måde, så hun kunne være en god og trofast hustru, og om jeg ville elske og beskytte hende i al den tid vi var givet her på jord. Jeg sagde, at det ville jeg med største fornøjelse. Vi fik nu besked på at udveksle ringe, og jeg fik en helt glat guldring, hvor der i ringen var indgraveret, ”Herre, jeg elsker dig, Hanne”. Jeg havde fået lavet et halssmykke i guld, med en stor ring og 2 mindre foran, og 2 små ringe bagpå, og med indskriften ”Hanne er min”. Også her var det en ring der ikke kunne tages af uden at den blev ødelagt.

Jeg rejste nu Hanne op, og vi gik hen til de andre, alle kom og lykønskede begge brudepar, og vi gik hen til B der havde fremtryllet nogle flasker champagne, og skålede alle sammen. Her lagde jeg mærke til at Lilly nu havde taget sin kjole af, og stod i et sort korset med halvskåle, og uden trusser, og Martin gik nu hen og gav hende et O-halsbånd på, samt manchetter på både arme og ben. Hun kom nu hen til Hanne og mig, og fortalte, at Martin havde sagt til hende, at hun skulle betjene alle der ønskede det i dag, også vores slavetøze, hvis vi ville tillade det. Jeg svarede at det var i orden med mig, da det jo var en festdag og vi alle skulle have det rart, men der skulle ske nogle ting først, så hun måtte vente til festen blev givet fri for alle. Jeg fortalte så hele forsamlingen, at der var nogle ting jeg havde arrangeret, så ville jeg give festen fri fra vi satte os ved middagsbordet.
Jeg gav tegn til O, og hun gik ned i kælderen for at forberede næste ting der skulle ske, da der var gået 10 minutter, bad jeg alle gæsterne gå med mig ned i kælderen. Da vi var kommet derned, så alle at der lå 2 jernstænger, hvor hovedet blev opvarmet af en svejseflamme, jeg fortalte nu, at der i aften var 3 der skulle brændemærkes, 2 med mit mærke, og 1 med Hannes.

Jeg bad nu Hanne tage sit tøj af, og stille sig parat i gabestokken, og jeg smurte nu hedes højre balle godt ind i fedt, og så tog jeg mit brændemærke, og satte det midt på højre balle, og Hanne gav et skrig fra sig, men O kom hurtigt med is og brandsalve, men jeg kunne se at det gjorde ondt. Derefter var det S der blev sat i gabestokken, og også hun måtte give sig, også her var der is og salve på med det samme. Så kom A til, og nu var det Hanne der skulle brændemærke sin slavetøz, hun skulle lige tage sig sammen, og jeg hviskede hende i øret, at gør det hurtigt, og tryk til med det samme, så går det lettest. Hun gjorde som jeg havde sagt, og nu var der 3, der blev beundret for deres fine mærke. Jeg kunne se at Carla, Liz og B talte sammen, og Carla kom over til mig, og bad om at de 3 også kunne blive mærket som medlemmer af min familie. Det blev de så, og Jens og Martin kom og fortalte at deres 2 piger også ville blive brændemærket, men de skulle lige have lavet brændejernene først.

Jeg spurgte O hvordan det gik med Odett, og hvorfor hun ikke var med, O svarede at hun kom senere, og så ville hun også bidrage til underholdningen. Hun havde lidt svært ved at leve op til de ting hun havde accepteret, men mon ikke at Jens og hende ved fælles hjælp fik hende afrettet til en lydig tøz.

Jeg kaldte nu igen på alle, og forklarede, at jeg i aften ville tage min gave fra Hanne helt i brug, da jeg ville tage den sidste mødom hos S, nemlig den ”rigtige”, så hun blev lagt op på briksen, og B blev bedt om at gøre hende klar til mig, og Hanne om at gøre mig klar til S, ingen af delene tog særlig lang tid, så jeg nærmede mig O’s fisse, og startede med at lade pikken arbejde i det yderste af fissen, da jeg spurgte S om hun var klar, så stødte jeg pikken op i en hård bevægelse, og da jeg fik den ud igen, kunne jeg se at hun at var en ægte jomfru, fordi jeg havde gennembrudt jomfruhinden, og der var nu blod på pikken, jeg arbejde nu på at hun kunne få en orgasme, og da hun var kommet sig over den første smerte, begyndte hun at arbejde med mig, og hun kom nu i en ganske god orgasme, jeg kom i hende, og hun fik nu besked på at gøre min pik ren, det gjorde hun uden indvendinger, og A fik besked på at rengøre S.

Vi gik nu op til middagen, og selvom de tre piger, B, A og S serverede, fik de også lov til at spise med, og jeg sagde så at nu var der frit spil, med den ene regel, at hvis nogen ville bruge en af tøzerne, så skulle de have tilladelse fra deres herre eller frue, dog med undtagelse af Lilly, hvor hans far havde givet carte blancé til at bruge hende efter behag, og dette gjaldt alle. Kælderen var til fri afbenyttelse i aften, og alle vidste hvor de skulle sove, så hvis et eller begge brudepar trak sig tilbage, betød det ikke at festen skulle slutte. Jeg kunne også meddele at Hanne, A og S om 2 dage skulle tatoveres, og de to piger pierces, men jeg mente at det ville have taget for lang tid at gøre det i aften. Efter jeg var færdig, så rejste O sig, og fortalte, at hun om lidt kom med Odett, hun var ikke til fri afbenyttelse, før efter at hun havde fået en straf for sin opførsel, hvilket hun ville berette om, mens hun og Jens afstraffede hende, hun bad dog om, at hun ikke fik nogen form for orgasme eller anden glæde ud af det vi ville gøre med hende, da hun endnu manglede en del i at blive en god og lydig slavetøz.

Under middagen skete der ikke meget, Carla kom hen til mig, og takkede for min velvilje over for hende, og at jeg havde taget hende med i familien, hvilket nu havde fået bevis for på sin højre balle. Hun fortalte at hun aldrig havde været sammen med en dreng, undtagen en gang, hvor der ikke skete noget, da hun var begyndt at grine da hun så hans lille slappe tissemand, hun ville ikke kalde det en pik, og bad mig om at hvis hun på et tidspunkt skulle med i kælderen, om jeg så ville tage hendes mødom, ikke at hun havde selve jomfruhinden, men hun ville gerne en gang i sit liv prøve at blive taget af en mand, og den eneste hun havde respekt nok for var mig. Jeg lovede hende det, og hun takkede mig igen.

Så kom O med Odett, hun var med fodlænke og armene bundet sammen på ryggen, hun havde et blindfold og en gag, samt øretelefoner på, så hun kunne hverken høre, tale eller se. O forklarede nu, at Odett nok havde fortrudt at hun sagde ja til at være slavetøz hos dem i 5 år, men som O forklarede et ord er et ord, så hun havde bare at blive. Hun var ikke knækket endnu, og svarede næsvist igen, og talte uden at have fået lov, hun tilfredsstillede sig selv, selv efter flere gange at have fået hårde straffe for det. Så jens og hun var blevet enige om, at i aften skulle hun første straffes hårdt, og derefter gerne udsættes for alt det vi kunne finde på, for at hun skulle tilfredsstille dem, ligesom Lilly var hun til fri afbenyttelse. Jens og O tag nu Odett med ned i haven, og bandt hende mellem to træer, og så begyndte de først at slå hende med friske brændenælder over hele kroppen, og sluttede af med at stikke så mange som de kunne op i fissen på hende, så tag de øretelefoner af hende, så hun kunne høre hvad de sagde, og begyndte nu at slå hende med ridepiske, både foran og på bagsiden, og de lagde ikke fingrene imellem, så der var snart blodige striber overalt. O begyndte nu at slå hende direkte på fissen, også her flød blodet snart.

De holdt nu en pause, og spurgte hende, om hun nu var ved at lære at opføre sig som en ægte slavetøz, som de kunne blive stolte af. Hun prøvede at sige noget, men ingen kunne høre det på grund af gaggen, den blev nu fjernet, og hun sagde at hun gerne ville holde op som slavetøz, Jens spurgte hunde nu om hun havde de to millioner, som det ville koste hende at opsige kontrakten i utide, det havde hun ikke, så kan du ikke opsige noget som helst sagde Jens, og O begyndte nu igen at slå hende, denne gang med en bøjet stålwire, og nu kunne vi alle høre at det var noget der virkelig gjorde ondt, efter ca. 50 slag, fik hun samme spørgsmål igen, og nu kunne vi se at hun var knækket, hun sagde ja, hun ville opfylde kontakten, og efterleve dens fulde ordlyd. O fortalte hende nu, at hun resten af aftenen, skulle adlyde enhver ordre hun fik, uanset hvem der gav den, og at hun skulle gøre dette, uden at hun blev løst af sine lænker. O tørrede nu blodet af hende, og gav hende ordre til at give jens et blowjob, sluge det hele uden at noget gik til spilde. Hun blev nu løsnet fra træerne, og fik hæftet sine fødder samme igen med en kort lænke, og hendes manchetter blev låst bagpå. Hun gik nu hen til Jens, der havde taget sin pik frem, og faldt på knæ, og fik med munden fat i pikken, og suttede det bedste hun havde lært, og det lykkedes hende at sluge sæden uden at spilde. Jens hev hende op ved håret, og gav hende nu ordre til at være klar, hvis der var andre der ville serviceres. Hun trippede nu op på terrassen, og stod stille, og ventede.

Carla startede nu showet ved at bede Lilly om at slikke hende til orgasme, men at hun samtidig skulle slikke hendes røv også, og stikke tungen så langt ind som muligt, Carla tog nu læderbukserne af, og satte sig i en stol, hvorefter Lilly begyndte at slikke hende meget grundigt, mens Carla virkelig tog fat i hendes bryster, der både blev klemt og vredet og efter en tid kom Carla i en voldsom orgasme. A kom og bad om at få lov til at bruge S til at kneppe hende med straponen, det fik hun lov til, og jeg kunne se at begge piger nød det og A kom også, og S spurgte nu Hanne om A måtte give hende samme tur, også det blev tilladt, men det skulle være analt, indtil videre var fissen forbeholdt mig. Hun fik dog også orgasme, da Hanne kom og legede med hendes klitoris. O bad os om lov til at lege med B, så de begge fik noget ud af det, også dette blev tilladt. Hanne fik nu besked på at sørge for at Jens også fik lov til at bruge hende som han ville, og det ville han meget gerne. Martin gik nu hen til Odett, gav hende et par lussinger, og hev så de sidste brændenælder ud af fissen på hende, og lagde hende over et bord, hvor hun først skulle give ham et blowjob, for derefter at få ham både i røven og fissen, både røv og fissen var tørre, og vi kunne se at det gjorde virkeligt ondt på hende, da han var kommer, tog han spanskrøret, og gav hende nu 10 slag i røven, og sagde, det var for ikke at være klar når hun skulle bedækkes. O og B var nu færdige, og jeg kalde nu på O, og spurgte Jens om jeg måtte bruge hende, det fik jeg ja til, og jeg sagde så, at jeg havde haft så mange dejlige stunder med hende, så nu ville jeg genopfriske dem, jeg bad hende om at ride mig, og hun var virkelig våd, så jeg smurte hunde med safterne i røven, og tog hende der også, for at slutte af med at hun skulle tage mig i munden. Da vi var færdige fortalte hun mig, at Jens og hende nu ville prøve at få børn sammen, og at de ville giftes senere på året, jeg sagde tillykke til dem begge, og håbede på at de ville blive ved med at elske hinanden.

Hanne bad nu Lilly om at få samme tur som Carla, og bad Lis om at straponen og tage hende i røven samtidig, da Hanne var kommet, skulle hun give Lis samme tur som Hanne lige havde fået. Alle var nu ved at være trætte, og vi sad nu lidt og nødt lidt at drikke, og snakkede sammen, og jeg spurgte Lis om hun var lykkelig, og hun svarede at hun kunne ikke ønske noget andet liv, og at Carla sørgede for at holde hende på ”dydens” smalle vej, men at hun stadig havde ting hun måtte lære, og derfor også måtte få de nødvendige afstraffelser, men det var nu en naturlig ting i deres samliv.

Alle gik nu i seng, jeg elskede med Hanne inden vi lagde os til og sove, og sagde at det havde været en god dag hun aldrig ville glemme. Næste dag var alt tilbage til ”normale” tilstande, og heldigvis havde alle forstået dette, dagen efter tog vi alle til tatovøren, hvor Hanne fik tatoveret ”Jeg tilhører kun min herre Thomas” på venusbjerget, A fik tatoveret ”Hannes egen slavetøz” samme sted, og S fik følgende indskrift ”Min krop og vilje tilhører nu Thomas”. Derefter gik til vores piercer, hvor Hanne fik 2 mm tykkere piercinger overalt, og de to piger fik nu også begge bryster Piercet

Så hverdagen gik nu sin gang de næste måneder, bortset fra at Jens og O blev gift på ganske normal måde i kirken, og jeg fik at vide at O nu var gravid, og at hun og hendes svigermor var blevet brændemærket som lovet på vores bryllupsdag.

Vi nærmede os nu julen, og jeg havde bestemt, at vi alle tog på ferie inden, jeg havde fundet et sted, hvor vi kunne være ugenerte, og hvor der var varmt, og stranden lå lige uden for døren, så vi regnede med at have en dejlig uge sammen. Vi fik en god uge, hvor vi kunne bade uden generende tøj, og hvor vi kunne snakke om de hektiske måneder, der var gået siden tvillingernes fødselsdag i juli. Vi var alle 5 enige om, at vi havde det godt sammen, og at ingen af de 3 piger havde fortrudt at de havde sagt ja til at leve sammen med os som slavetøzer, og Hanne sagde, at hun skulle have gjort det meget tidligere, da hun nu havde fået helt ro og ikke længere var bange for at jeg skulle forlade hende, da hun som hun sagde, ikke kunne forvente at noget så dejligt skulle hænde hende. Vi kom godt solbrune hjem, og begyndte at forberede jul og nytår.

Carla og Lis kom hjem til jul, og vi havde en hyggelig aften, hvor B jo var Beth for en dag, og her snakkede vi om hendes fremtid, og vi havde jo aftalt, at jeg på et tidspunkt skulle finde en mand til hende, som jeg havde gjort med O, Beth svarede, at hun håbede på at vi fortsat ville forme hende og opdrage hende 2-3 år endnu, hun følte sig ikke klar til at flytte endnu, hun ville dog gerne have en fast dag, hvor hun kunne får lov til at få orgasme ved at blive pisket, da det var det der tændte hende allermest, hun skulle selvfølgelig ud over det have sine normale straffe, hvis hun havde lavet noget der udløste dette. Vi aftalte, at hun hver mandag inden hun blev lagt i seng, ville få sit ønske opfyldt af Hanne og mig, hvis vi begge var hjemme, ellers kun af den der var hjemme, første gang ville så blive den 28. december. Senere kom Carla, og sagde hun havde lavet noget, som hun gerne ville fortælle, hun havde et heftigt temperament, og for nogle dage siden havde Lis snakket med en veninde på studiet, og Carla var blevet frygteligt jaloux, da hun mente at de sad og flirtede, så hun havde bedt Lis om at komme med hjem med det samme, og da de kom hjem, havde hun bundet Lis, og givet hende en omgang, hvor hun ikke tænkte på hvad hun gjorde, samtidig med hun beskyldte Lis for at ville være hende utro, da hun var færdig, havde Lis fortalt at hun ikke havde tænkt på at Carla kunne blive jaloux, og at hun kun havde moret sig lidt med sin studiekammerat, og aldrig kunne finde på at være Carla utro, men at hun på den anden side, ikke ville have ”tørre tæsk” uden at Carla var i kontrol, så hvis det skete igen, så ville hun flytte hjem til os.

Jeg så på Carla, og sagde at hun vist i morgen skulle være C hele døgnet, og så ville jeg finde på en passende straf, jeg sagde, at der vist var noget med nåle, vi skulle have afprøvet lidt mere, og jeg havde ikke glemt hendes ønske om at jeg skulle være den første mand der kneppede hende. Hun knælede så, og sagde at hun havde fortjent al den straf jeg måtte give hende, og hun ville acceptere den uanset hvad jeg måtte gøre ved hende. Jeg sagde så til hende, at når hun kom ned i morgen kl. 6.00, og begyndte som C så skulle hun være nøgen hele dagen, og hjælpe B, A og S med de huslige pligter, så hun måtte hellere gå i seng med det samme, så hun var frisk næste dag. Jeg fik mig så en snak med Lis, der fortalte om hvor forfærdeligt hun havde oplevet Carla, og hun var helt bange for at hun ikke kunne stoppe igen, men heldigvis var hun da kommet til fornuft, og var bagefter meget ked af det der var sket, men Lis havde virkeligt ment det med at flytte hjem igen, og hun var kun blevet, da Carla lovede at fortælle mig om episoden, og tage sin straf for hvad hun havde gjort. Jeg lovede nu Lis, at Carla når hun gik i seng i morgen, ville være ked af hvad hun havde gjort, og at Lis skulle sove hos Hanne og mig i nat, som en ekstra straf til Carla.

Da jeg vågnede næste morgen, gik jeg ned for at få morgenmad, og C kom så og serverede den for mig, og jeg beordrede hende nu til at lægge sig fladt på gulvet, og tænke over hvad hun havde gjort. Hanne og Lis var nu også kommet ned, og mens de fik deres morgenmad, begyndte jeg at tale til C, og fortalte hende, at hvis hun skulle være frue for nogen, og især for Lis, ville jeg ikke tolerere at hun ikke havde styr på sig selv, når hun afstraffede nogen. Jeg mente ikke at hvis 2 mennesker af egen fri vilje indgik i et S/M forhold, så skulle det være på den måde at begge fik noget ud af det, og at en M skulle acceptere det en S gjorde ved hende, og at en S altid kunne læse sin M, og ikke gik over stregen. Hvis en M ikke kunne stole på sin S og være sikker, selvom man var bundet og ikke kunne gøre noget, så skulle man ikke være en S. Jeg vil i dag straffe dig meget hårdt efter dit eget ønske, og jeg vil gøre ting, jeg normalt ikke ville gøre overfor de M’ere jeg havde i min varetægt, men du har nu muligheden for at sige fra, eller acceptere de ting der vil ske dig resten af dagen. C svarede at hun var rede til at acceptere de ting der ville ske uden forbehold. Hun fik nu at vide at hun havde et stopord, og det var Lis.

Jeg bad hende om at hente B, og B fik besked på, at sørge for at kronrage C. Jeg vidste at C var meget glad for sit lange hår, så hun skulle med det samme mærke at det var en alvorlig ting hun havde gjort. De kom tilbage 45 minutter efter, og C var nu helt glat på hovedet, og Hanne gav hende nu en gag på, og en buttplug i røven, og så fik hun besked på at gå ud og hjælpe de andre med at gøre klar til julefrokosten. Lis spurgte nu hvad der mere ville ske med C, men fik besked på, at det ville hun opdage når det skete, men det ville blive hårdt for C. kl. 10.00 gik Lis og jeg med C ned i kælderen, og her fik Lis besked på at stille hende i gabestokken, og så fik hun 150 slag på ryg, bagdel og baglår med ridepisken, da jeg var færdig, gik jeg om foran, og sagde hun skulle sutte mig helt stiv, det gjorde hun, men hun var ikke vant til at sutte pik, så da jeg pressede den godt ned i svælget, gaggede hun og så kastede hun op, jeg nåede lige at flytte mig, jeg gik nu om, og hev buttpluggen ud, og stødte hårdt min pik op i røven på hende, og kneppede hende hårdt indtil jeg kom. Lis løste hende fra gabestokken, og jeg sagde, at hun skulle sørge for at rydde op efter sig, inden hun kom op igen, hvordan hun ville gøre det var hendes problem. Hun kom op 15 minutter senere, og jeg sendte B ned for at se om hun havde ryddet ordentligt op, Da hun kom op, sagde hun til C, at der vist manglede lidt endnu, og hun nok skulle sørge for at hele gulvet var rent, C måtte så gå ned igen, og B godkendte derefter gulvet. B blev nu sendt i badeværelset, med besked om at vaske C med koldt vand, og derefter sætte en lidt større buttplug op.

C blev nu sat til at servere frokosten, og det var vist godt at der var en god varme i spisestuen, da C var blevet kold af sit bad. Da frokosten var ovre, fik C besked på at tage manchetter på arme og ben, og et O-halsbånd på, da hun var færdig med det. Så satte jeg skrueklemmer i hendes brystvorter, og fastgjorde en kort kæde klemmerne og igennem O-ringen. Det trak hendes brystvorter kraftigt opad, og det gjorde vist dejligt ondt på hende, men hun gav sig ikke. Så kom hun hen til mig, og jeg satte nu 10 nåle i hvert af hendes bryster, og 5 i hver skamlæbe, og til sidst 3 i området omkring klitoris, det var tydeligt, at hun ikke brød sig om det. Hun blev så sat i skammekrogen, så alle kunne nyde hendes rødstribede bag, og se hendes plug, her stod hun så i et par timer, med hænderne bag nakken, så kæden rigtig kunne trække i brysterne. Så tog vi hende i kælderen, og alle gik nu med, og så skulle hun igen stå med hænderne bag nakken, men dette gang med en lås i manchetterne, så hun ikke kunne flytte dem. Så spurgte jeg hende, om vi skulle fortsætte, eller hun ville bruge sit stopord, hun svarede højt, at hun havde fortjent at få en hård straf, og at hun håbede ikke hun skulle bruge stopordet.

Jeg fik hende nu hængt op, med en benspreder, så hun måtte stå lidt på tæer, og begyndte nu at slå nålene af hendes bryster, jeg måtte slå hårdt for at få dem af, men til sidst var alle 20 nåle ude. derefter begyndte jeg at slå hende i fissen, ikke for at få nålene af, men for at de skulle bevæge sig i hendes kød, og det virkede efter hensigten, da jeg kunne se tårer i hendes øjne, men hun holdt ud, uden at give lyd fra sig. S fik nu besked på at tage de sidste nåle ud, og fastspænde hende på briksen. Hun blev nu efterladt der, med S som vågekone, og vi andre gik op og fik eftermiddagskaffe.

Alle gik så ned en times tid senere, og B fik nu besked på at slikke C, men at hun ikke måtte få orgasme, men gerne holdes på et punkt lige før. Det lykkedes over alt forventning, vi kunne se, at C flere gange prøvede at ”snyde” B, men uden at det lykkedes. Efter en halv time, bad jeg S om at sutte min pik helt stiv, og da den var det, gik jeg over til C, og sagde, nu skal du miste din sidste mødom, og prøve at få rigtig pik, og ikke en dildo i fissen. Jeg stødte pikken op i et hug, heldigvis var hun drivende våd efter B’s behandling, så jeg gled let helt i bund, jeg kunne mærke pluggen i hendes røv, så hun var vist fyldt helt ud. Jeg kneppede hende nu hårdt indtil jeg kunne mærke at hun var ved at komme, så holdt jeg op, og sagde at jeg ville fortsætte senere, det var jo ikke meningen at hun skulle ligge og nyde sin straf. B satte nu en større plug i røven på hende, hvor der var en hale på. Hun blev nu løsnet, med besked om, at hun jo nu var en hund, og derfor indtil hun fik anden besked, skulle være nede på alle fire. Hun kravlede derfor op ad trappen, og måtte nu hen til alle for at blive kælet for, ligesom man gjorde ved sine hunde. Da det var overstået, fik hun besked på at lægge sig ind under sofabordet, og samle kræfter til næste omgang. Jeg bad Lis sætte sig ved siden af mig, og hviskede noget i øret på hende, som de andre ikke kunne høre, og hun svarede, at hvis jeg mente det var en god ide, så ville hun gøre det.

Vi havde nu 1½ time til vi skulle have aftensmad, og vi gik igen i kælderen, hvor C blev sat i gabestokken, jeg bad nu Lis lægge sig på briksen, og C fik nu besked på at kikke på Lis hele tiden. S fik nu besked på at slikke Lis til en orgasme, hvilket hun gjorde uden problemer, da det viste sig at Lis var meget våd, hun kom med et brag, og A fik nu besked på at kneppe hende med en strap-on, igen så hun kom, denne gang tog det lidt længere tid, men orgasmen var ikke mindre, og der kom en del væske ud af Lis, der nu lå helt færdig på briksen. Jeg stod bag gabestokken, og havde udsigt til C’s bagdel, og sagde til B, at nu var det vist på tide at give C en større plug i røven uden hale. Mens B gjorde det, gav jeg tegn til S om at slikke min pik helt stiv, og da B var færdig gik jeg hen og stødte pikken i et hug op i fissen på C, jeg kneppede hende hårdt, med besked om at hun under ingen omstændigheder måtte komme, da vi så bare fortsatte næste dag. Jeg kom, og på et tidspunkt, troede jeg at C ville komme, men hun havde taget sig sammen, og undgik med nød og næppe min trussel om næste dag. Vi gik nu alle op, og gjorde aftensmaden klar, og spiste den, dog måtte C spise i køkkenet. Da jeg vidste at C ikke kunne høre hvad vi snakkede om, så fortalte jeg at den store finale ville blive, at alle også Lis skulle give C 25 slag, jeg ville udpege redskab og sted til hver enkelt, og jeg forventede at alle lagde kræfter i slagene, og derefter ville der kun være en ting mere, inden hun var færdig.

kl. 20.00 gik vi så alle i kælderen, hvor C igen blev hængt op med benspreder, og vi pluggen ud, og så fik S udleveret en paddel, med besked om at hendes 25 slag skulle false på baller og det øverste af lårene. Så blev det A der skulle i gang, og her fik hun en ridepisk, og hendes 25 slag skulle falde på brysterne. B fik besked på at området mellem bryster og fissen skulle have med et spanskrør, og så skulle B tage ryggen med en nihalet. Hanne måtte selv bestemme hvor C skulle have pisk med ridepisken, og hun slog så på inderlårene. C begyndte nu at give sig i sit ophæng, men jeg bad nu Lis om at give hende de 25 slag med en lille nihalet bagfra op i fissen, og hvis jeg ikke mente hun slog hårdt nok, ville hun skulle fortsætte til jeg sagde til. Men hun lagde ikke fingrene imellem, og C viste at slagene var hårde nok. Så manglede jeg kun selv at slutte piske seancen, og jeg havde valgt at bruge spanskrøret direkte på klitoris, så for bedre at kunne ramme, blev C nu lagt på briksen, og da jeg nåede til slag nummer 20, kom der et brøl fra C, jeg holdt inde og så på hende, efter ca. 15 sekunder bad hun mig om at gøre mig færdig, uanset hvad. Hun fik nu de sidste 5 slag, og her lod hun følelserne komme til udtryk, idet det var et langt brøl. Så mangler vi bare det sidste sagde jeg, og jeg kunne se at C var helt ude på kanten, så da jeg sagde, at selve straffen nu var overstået, så jeg lettelsen komme til hende. Jeg sagde, at det sidste nok også kom til at gøre ondt, men forhåbentlig også godt. Jeg sagde nu til Lis, at hun skulle prøve at fiste og samtidig slikke C til en orgasme, og det ville vi alle overvære, derefter ville vi andre gå op, og vente på de var klar til at møde os igen. Hanne kom med en krikke med glidecreme, og Lis forsøgte så at få hånden helt i fissen, vi kunne se at det gjorde ondt, men efter ca. 5 minutter kom hånden helt ind, og hun begyndte så at fiste C, samtidig med at hun forsigtigt slikkede hende, jeg tror hun fandt g-punktet, for lige pludselig begyndte C at blive urolig, for derefter at komme i en forrygende orgasme, hvor safterne væltede ud af hende, så faldt hun helt sammen, og jeg gav tegn til alle, undtagen Lis, om at forlade kælderen.

Der gik næsten 2 timer før de kom op igen, og der var B, A og S lige gået i seng, så det var Hanne og mig der tog imod dem. Lis sagde at hun havde forgivet Carla, og at de havde fået en god snak efter at Carla var kommet til sig selv, og at hun ikke troede at der ville blive flere af den slags problemer i deres ægteskab. Jeg så nu på Carla, og sagde, at jeg aldrig tidligere, og jeg håbede også i fremtiden, havde afstraffet nogle så hårdt som jeg havde afstraffet hende i dag. Men jeg håbede at hun var klar over, at jeg hele tiden var klar over om hun gik over grænsen for hvad hun kunne tåle, og jeg var for øvrigt imponeret over at hun havde udholdt næsten lige til det sidste, før hun måtte give sig, og alligevel ville have at jeg gjorde det færdigt. Jeg spurgte hende om hun på noget tidspunkt havde overvejet at bruge stopordet, her svarede hun, at hvis jeg havde valgt et andet stopord end Lis, så havde der nok været et par gange hvor hun var tæt på at give op, men hun vidste at hun ikke kunne få selv til at bruge sin elskedes navn, for at slippe, da det jo var hendes opførsel over for Lis, der havde udløst det hele.

Vi fik nu noget kaffe og en cognac, og vi talte videre om det at dominere andre, og Carla havde i dag lært, at i de forhold vi levede i, nok ikke var plads til at gøre som hun havde gjort, og normalt heller ikke det hun havde været udsat for i dag. Hun var under hele seancen, været klar over at jeg ville stoppe hvis jeg mente hun ikke kunne klare det, selv uden stopord, og det bekræftede jeg, men at jeg også vidste, at det var godt hun havde juleferie, så hun kunne komme sig over dagen i dag. Så sagde hun til Hanne, at hvis hun ikke var 100% lesbisk, men biseksuel, så var det en mand som mig hun ville have, hun havde på en eller måde, nydt at blive taget af mig, da hun jo havde accepteret mig som sin øverste herre. Vi sludrede lidt videre, og så gik vi alle i seng, Hanne sagde til Lis, at der var smertestillende cremer og piller oppe på deres værelse, så hun kunne lindre Carla’s smerter.

 

Læs flere frække bdsm noveller her !

Mit nye liv – 1

Mit nye liv – 2

Mit nye liv – 3

Mit nye liv – 4

Mit nye liv – 5

Mit nye liv – 6

Afregning

Til fri afbenyttelse

Cuba – Forberedelser 12

Perverse oplevelser med en ægte masochist

 

Bdsm Babylon Skriv Til Os