BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

 

"Hanne tog en padel, og slog Suzi 5 gange lige på klitoris, ved det 5 slag, kom der et lille gisp fra Suzi".

 

2 dage senere kaldte jeg på Hanne og fortalte, at jeg havde fundet 3 emner til at blive hendes kammerjomfru, men at hun selv måtte vælge hvem af dem det skulle være. De var alle 3 installeret hos Jens og O, og O ville komme med dem en ad gangen, og så kunne Hanne teste dem, og så vælge hvem det skulle være. Der var en dansk pige på 22 år, en fransk pige på 24 år, og endelig en thailandsk pige på 18 år. Både den franske og thailandske talte engelsk, men de skulle selvfølgelig lære at tale dansk, som en del af deres opdragelse. Alle 3 havde accepteret en minimum ansættelse på 5 år, og var klar over at det var en 24/7 job, og at afstraffelse var en del af jobbeskrivelsen. De var ligeledes klar over at de skulle være seksuelt til rådighed for alle de ting Hanne ville have dem til at gøre, både med hende selv og med andre.

Hanne startede næste dag med Anne, den danske pige. Hun var en usædvanlig smuk pige, Hun kom ind sammen med O, og nejede pænt først for Hanne, og derefter for mig. O og jeg gik på mit kontor, hvor vi kunne følge med i hvad der skete i stuen. Hanne bad Anne om at sætte sig på knæ ved siden af sig, og begyndte nu at høre Anne om hvad hun havde lavet indtil nu, hun var udlært i butik, og havde så mødt en mand der havde lært hende op i S/M, og som var med i en loge, hvor hun også blev introduceret. Desværre døde manden i en trafikulykke, og en af logebrødrene havde hørt om at der var en der søgte en kammerjomfru 24/7, og om hun troede at det var noget for hende. Efter at have tænkt sin situation igennem, så accepterede hun at ville ansøge om stillingen. Hanne bad hende nu rejse sig, og tage tøjet af, det gjorde hun, og afslørede en fantastisk skikkelse, med flotte naturlige B-bryster, og en helt glat fisse.

Hun blev igen bedt om at sætte sig, og samtalen fortsatte nu, hvor Hanne forklarede om stillingen, og at der kun blev udbetalt løn, hvis hun blev alle de 5 år. Hun skulle underskrive den kontakt hun havde set, og hun ville senere både blive piercet og tatoveret efter Hannes ønsker. Hvis hun senere bad om det kunne også blive fastansat slavetøz, og så blive brændemærket med Hanne segl som besegling af aftalen. Anne svarede at det ville hun tænke over, og når hun havde bestemt sig, ville hun give besked. Hanne tog hende nu med ned i kælderen, hvor hun hængte hende op, og spurgte ind til hendes oplevelser med at blive straffet, hun svarede, at hun aldrig havde brugt det stopord hun havde fået, uanset hvor hårdt det havde været. Derefter spurgte Hanne, hvad hun havde oplevet seksuelt, og om der her var noget hun ikke ville kunne klare. Anne svarede at hun var blevet brugt i alle 3 huller, nogle gange på samme tid, og at hun vidste at sperm i munden betød det at hun skulle sluge det ude at spilde, hun havde betjent både mænd og damer, og det eneste der betød noget var at hendes herskab var tilfreds med hende.

Hanne fortalte hende nu, at hun ville få en gang spanking, så hun kunne se hvordan hun tog det. Anne fik derefter 100 slag med forskellige redskaber over hele kroppen, og ikke en eneste gang kom der en lyd over hendes læber, selv om O og jeg kunne se, at nogle af de slag virkelig bed. Hanne tog hende nu ned, og lagde sig på briksen, og bad Anne om at tilfredsstille hende med munden, hun gik i gang og jeg kunne se på Hanne at hun var god, og der gik ikke længe før Hanne kom i en forrygende orgasme. Hanne spurgte nu til hendes egne seksuelle behov, og fik at vide, det var jo ikke noget hun selv var herre over, det bestemte hendes herskab helt.

De gik nu op i stuen igen, og Anne satte sig på knæ ved siden af Hanne, og Hanne spurgte hende nu, om hun stadig var ansøger, og Anne svarede blot ja. Anne kaldte nu på B, og bad de 2 piger om at lægge i en 69’er, og så skulle de give hinanden udløsning, vi kunne se at begge piger nød det, og de kom da også begge i en stor orgasme. Hanne sagde nu til Anne, at der var 2 ansøgere mere til stillingen, hvilket hun jo vidste da hun boede sammen med dem hos O. Når de to andre var blevet prøvet af, så ville de sammen få at vide hvad Hanne havde besluttet sig til, og den udvalgte skulle starte med det samme.

Da Anne var gået, spurgte jeg Hanne om hun ikke var gået lidt ud over sine beføjelser, hun sagde ja, men det kom lige pludselig til mig, at jeg gerne ville have min egen livstids slavetøz, så derfor tilbuddet om at blive det, samt at blive brændemærket. Godt sagde jeg, du er vel så også selv klar til at blive brændemærket med mit mærke, og blive min slavetøz på livstid? Hanne svarede med det samme ja, det var hun, og hun havde faktisk gået og leget med tanken en tid. Godt, du går ned i kælderen og gør dig klar til din straf for dette; jeg kaldte på B, og fortalte hende hvordan jeg ville have Hanne gjort klar. Da jeg kom i kælderen, hang hun med blindfold, gag og høretelefoner, så hun ikke var klar over hvem der var i rummet. B havde sat en buttplug i røven på Hanne, og ørnenæb med kæde mellem brysterne, der gik igennem den ring der sad i halsbåndet hun havde fået på. Uden varsel begyndte jeg at slå Hanne med den nihalede, og gav hende en tur på hele kroppen, det endte vel med ca. 150 slag, og hun havde røde striber over det hele. B fik nu besked på at give mig et blowjob, så pikken blev helt stiv, og derefter gik jeg hen til Hanne, og tog buttpluggen ud, og kørte pikken ind i stedet, jeg kom efter ganske kort tid, B fik besked på at sørge for at min pik igen var helt ren, og så efterlod jeg Hanne hængende i kælderen.

Efter en time sendte jeg B ned for at hente Hanne, jeg kunne se da hun kom op, at det havde været en hård omgang, jeg bad hende lægge sig foran mig, så jeg kunne bruge hende som fodstøtte. Da vi skulle i seng, bad jeg Hanne rejse sig, og sagde at hun aldrig mere skulle gå uden for sine beføjelser, og at dette ville blive straffet meget hårdt, hvis det gentog sig – jeg sagde så til hende, at hun nu selvfølgelig skulle give det samme tilbud til de to andre. Da vi kom op, sagde Hanne undskyld med en meget ydmyg stemme, og at hun nu var helt klar til at blive min slavetøz. Det tager vi op når du har valgt din nye kammerpige, sagde jeg, jeg har også lige et par ting jeg skal have arrangeret inden.

Næste dag kom O med den franske pige, som hed Odett, hun var en mere mørk type, men slank og ret høj. Hanne tog i mod hende, og som dagen før gik O og jeg ind ved siden af, og fulgte med i samtalen. Hun kom fra samme loge som Anne, men her var hun blevet ”vraget” af sin herre, som hun havde mødt for 4 år siden i Paris, hvor han arbejdede, og hvor hun fik et job på hans kontor. Han havde fundet ud af, at hun havde en submissiv side, og havde derefter taget hende ind som sin elskerinde, og havde formet hende som han gerne ville have hende. Hun var først kommet til Danmark for 4 måneder siden, men hendes herre havde fundet en dansk pige som han skulle giftes med, og hun ønskede ikke at Odett blev en del af deres ægteskab. Hun havde så hørt om den stilling vi tilbød, og havde så sendt en ansøgning. Hun kom nu igennem det samme som Anne dagen før, og hun fortalte om sine grænser i for smerte, der nok var lidt mindre end Annes, og hendes seksuelle oplevelser var kun begrænset sin hendes tidligere herre, der dog havde brugt alle hendes huller flittigt. Hanne tog hende nu med i kælderen, men opdagede hurtigt, at hun ikke kunne tåle de helt hårde smerter, så hun tog lidt blidere på hende end på Anne. Hun var heller ikke så god til at give Hanne en orgasme ved at slikke hende. Så da de kom tilbage til stuen, fortalte Hanne hende at hun om 2 dage ville få resultatet at vide. Da hun og O var taget af sted, sagde Hanne at hun ikke mente at hun havde de helt rette kvaliteter, men hun ikke ville tage stilling før alle 3 havde været her.

Om aftenen gik Hanne og i seng, og elskede inderligt, og her snakkede vi om at vi var kommet langt siden vi mødtes, og at vi havde udviklet vores forhold en del, og jeg spurgte hende så, om hun var klar til at gøre det vi havde snakket om dagen før, altså blive en 24/7 ejet slavetøz, og modtage mit mærke, ligesom hun havde forberedt de to piger der havde været der på kunne ske. Hanne kyssede mig, og svarede, at selvom hun i starten havde sagt hun ikke ville være en slavetøz, så havde tanken om at give mig fuld kontrol over hende blevet mere og mere noget der fyldte hendes tanker. Jeg svarede hende nu, at så ville jeg gerne have at vi gentog vores ægteskabsløfte over for hinanden, og at vi derefter beseglede dette ved at hun så fik en fast slavering og blev brændemærket til festen bagefter, jeg ville så også have hende tatoveret på samme måde som hun havde fået B tatoveret. Hanne svarede at det var det hun ville, og derefter ville hun ikke have nogen grænser for hvad jeg måtte udsætte hende for. Hun ville have at vi lavede en slavekontakt til hende, og som var uopsigelig fra hendes side, og som vi så begge underskrev.

Næste dag kom O så med den sidste ansøger, den 18 årige thailænder der blev kaldt Suzi. Hun var en lille nipsgenstand på 165 cm. men med gode former, og et fantastisk smukt ansigt med et vidunderligt smil. Hun blev også bedt om at sætte sig på knæ ved siden af hende, og spurgte hvad hun havde lavet indtil nu, hun forklarede at hendes mor fik hende som 16 årig, og at hendes mor et par år senere blev spottet af en dansk mand, der var på ferie i Thailand, de tog alle 3 til Danmark, men efter et par år, blev Suzi sendt tilbage til en moster, der så har stået for hendes opdragelse. Da hun blev 16 år fortalte moderen, at grunden til at hun ikke boede med hende i Danmark, var at hun var ejet af sin danske mand, og at hun skulle stå til rådighed for ham hele døgnet, og at hun ikke mente at det var et liv for en lille pige at opleve, moderen fortalte også at hun havde det godt, og at hun godt kunne lide at leve på den måde. Hun var i øjeblikket på ferie hos sin mor, og her kom hendes mand og spurgte om hvad hun gerne ville her i livet, det vidste hun ikke umiddelbart, hun havde haft det godt indtil nu, da hendes stedfar havde sørget for at hun havde penge nok til at leve i Thailand uden at skulle arbejde for føden, og at hun havde fået en god skoleuddannelse.

Stedfaderen spurgte så, om hvordan hun så på den måde hendes mor levede på, med at være til rådighed hele døgnet, og at hun blev straffet hvis hun lavede fejl. Suzi svarede at det havde hun tænkt over da moderen havde fortalt hende om det, og vist hende de mærker hun havde på kroppen. Hun var ikke blevet afskrækket, da moderen jo havde fortalt at hun havde det godt, og at hun ikke led overlast, men kun blev straffet hvis det var nødvendigt. Hun fik så fortalt om muligheden for at få job hos os, og at hun skulle binde sig i minimum 5 år, og at hun skulle leve på samme måde som moderen. Suzi sagde efter en betænkningstid ja til at ansøge om stillingen. Hanne bad hende nu om at tage sit tøj af og sætte sig på plads igen, hun var en flot pige også uden tøj, men havde hår både under armene og på fissen, hvilket Hanne fortalte hende skulle fjernes hvis hun skulle få stillingen, Suzi sagde at det var en selvfølge at hun skulle adlyde de ting hun fik besked på. Hanne spurgte nu ind til hendes erfaringer med at blive afstraffet, og her fortalte Suzi, så at hendes stedfar havde haft hende lidt under behandling, og at hun havde kunne tage de smerter hun fik der. Hanne tag nu fat på hendes seksuelle erfaringer, her fortalte hun at hun var jomfru, og aldrig havde været sammen med hverken drenge eller piger, men vidste godt fra hendes veninder i Thailand hvad det gik ud på, hun onanerede tit, og fik orgasme hver gang, men havde besluttet at hun ville være ”ren” til hun mødte den rigtige. Hendes stedfar havde sagt, at han ikke ville gøre noget ved det, da hun jo så var klar til ægteskab, hvis hun ikke fik stillingen, men at hvis hun fik den, så kunne hun ikke selv bestemme noget om hvad hun blev udsat for.

Hanne spurgte hende nu, om hun var villig til at få fjernet alle hår under armene og på fissen nu, Suzi svarede at det var hun, og Hanne kaldte nu på B som fik besked på at ordne dette med det samme. De var væk i 20 minutter, og Suzi var nu helt glat da de kom tilbage. De gik nu alle 3 i kælderen hvor Hanne fortalte Suzi, at hun nu selv ville teste hendes smertetærskel, og at B nu ville sørge for at hun blev hængt op, så hun ikke kunne flytte sig, Hanne fortalte hende at hun fik et stopord, og hvis hun sagde cirkus, ville Hanne stoppe med det samme. Hanne begyndte nu at give Suzi en blid start, men langsomt slog hun hårdere og hårdere, og O og jeg holdt meget øje med Suzis ansigt, men blev forbavset over at hun tilsyneladende havde en fantastisk høj smertetærskel. Hanne holdt nu inde og spurgte Suzi om hvordan hun havde oplevet straffen, Suzi sagde at den var hårdere end den hun havde fået af stedfaderen, men hun kunne godt tage den, Hanne fortalte nu at hun ville få 5 slag mere, og at disse nok gjorde meget ondt, hun tog nu en padel, og slog Suzi 5 gange lige på klitoris, ved det 5 slag, kom der et lille gisp fra Suzi, og vi kunne se en tåre i hendes øjne. Hanne bad nu B om at tage hende ned, og Hanne spurgte nu om det var for meget, Suzi svarede, at det havde gjort meget ondt, men hun skulle nok lære at tage det.

Så tog Hanne tøjet af, og Suzi så nu resultatet af den tur Hanne havde fået 2 dage tidligere, Hanne så på hende og sagde, ja jeg har min herre og mester, der sørger for at jeg opfører mig ordentligt, og det er det jeg skal sørge for med dig, hvis du får stillingen, men vi har lige et par ting mere jeg vil have testet. Hun lagde sig nu op på briksen, og sagde til Suzi, at hun skulle slikke hende til orgasme, uden brug af andet end tungen. Suzi startede lidt forsigtigt, men kom hurtigt i gang med at bruge tungen rigtigt godt, og jeg kunne se at hun sørgede for at tungen kom så langt ind som muligt i fissen, og derefter lige på klitoris, denne vekselvirkning gav hurtigt Hanne den ønskede orgasme, og som tilfældet var med Anne fik B besked på at hende og Suzi skulle lægge sig i en 69’er og give hinanden en orgasme, da vi igen var kommet op i stuen, dette var en nydelse at se på, det var tydeligt at de begge nød det, og B sørgede for at de begge kom samtidig. Hanne tog nu fat om Suzis hoved, og gav hende et rigtigt tungekys, og sagde så til hende at i morgen får I tre at vide hvad vi har bestemt os for, og for at være sikker, så blev hun også spurgt om hun stadig var ansøger, og her svarede hun ja. Hun fik også besked på, at hvis hun senere bad om det kunne også blive fastansat slavetøz, og så blive brændemærket med Hanne segl som besegling af aftalen. Denne gang havde hun fået lov til at spørge.

Vi aftalte med O at hun kunne komme med de 3 piger næste morgen kl. 5.00, så de lærte at komme tidligt op, og hun fik 3 kapper med, som var det eneste de skulle have på, og de måtte ikke vaske sig, eller gøre andet for at ”blive smukke”, vi se dem som de var naturligt når de vågnede. O bad om at være med når vi valgte hvem der skulle blive, hun ville ikke blande sig, men ville gerne overvære Hanne valg at kammerpige. Vi aftalte så, at vi ikke ville tale om det før næste morgen. Vi gik nu tidligt i seng, da vi jo også skulle tidligt op, vi holdt ord, så vi talte ikke om noget, men jeg kunne se at Hanne tænkte en del over tingene.
Præcis på slaget 5 kom O med de 3 piger, og vi sagde godmorgen til dem, og de fik besked på at lægge deres kapper, og stå med hænderne foldet bag nakken, til vi kom igen, de fik forbud mod at tale samme, men skulle bare vente med blikket rettet mod deres tæer. Vi gik så ind ved siden af, og så dem på overvågningen. Hanne lagde ud med at sige, at hun havde tænkt meget over det, og at hun var kommet frem til en afgørelse, som hun havde skrevet ned på et stykke papir, hun nu lagde foran os, dog med bagsiden opad, så vi ikke kunne læse hvad der stod. Hun spurgte nu O hvilken hun ville vælge og hvorfor, O svarede helt sikker Anne, hun var den der efter hendes mening levede mest op til de krav vi havde opstillet, og som havde vist at hun kunne leve op til dem. Så blev det min tur, jegsagde jeg var i tvivl, jeg gav O ret i at Anne var det oplagte valg, men at Suzi kunne blive en spændende pige at opdrage fra bunden, og hun havde også vist at hun havde potentiale til at blive en dygtig slavetøz.
Anne sagde så, at O skulle læse det op der stod på hendes seddel, der stod:

Jeg har efter moden overvejelse valgt Anne, som for fremtiden vil blive A her i huset, hun havde den rette indstilling, og jeg glæder mig til at lære hende bedre at kende, og jeg er sikker på, at hun vil blive en perfekt slavetøz, og er næsten sikker på, at hun snart vil vælge tilbuddet om at blive her som min fastansatte slavetøz. Jeg er også meget fascineret af Suzi, men mener at det er en anden der skal gøre hende til den perfekte slavetøz, så med din tilladelse kære herre, vil jeg give dig hende som min morgengave til dig, når nu du vil tage mig til ægte igen som din egen slavetøz, og give mig dit mærke.

Jeg kikkede på Hanne, og spurgte om hun var sikker på det hun nu ville gøre, og hun sagde at hun gerne ville give mig en helt uskyldig jomfru, og lade mig vise hende hvordan man opfører sig, og at jeg ville blive den første der viste hende hvad hendes krop kunne bruges til, især de 3 jomfruhuller. Hun havde fået tanken allerede dagen før, og det var derfor Suzi ikke skulle betjene mig. O spurgte nu om hun måtte komme med et forslag, det fik hun lov til, og hun sagde at hun ville give Odett til Jens, som hun mente ville nyde at knække hende, da hun selvom hun havde ansøgt stillingen hos os, vist ikke helt var blevet opdraget ordentligt af hendes tidligere ejer, som hun kendte, og ikke mente var 100% herre, og kun var 25% S, så med min tilladelse så ville hun tilbyde Odett samme vilkår som dem vi gav de 2 andre, og se om hun ville sige ja til det, hvis hun gjorde, ville hun opdage at Jens og hende ikke ville tolerere nogen slinger i valsen. Jeg gav min tilladelse, og ønskede dem god fornøjelse, jeg var sikker på at Odett ville komme i de bedste hænder, og ville følge hendes udvikling med stor fornøjelse. Jeg spurgte dog lige O om Jens var orienteret om dette, og hun svarede at hun ikke ville komme med et sådant tilbud, uden at have fået tilladelse af Jens.

Vi gik nu ind til de 3 piger igen, og bad Odett om at komme med os, her fik hun at vide, at vi ikke ville tilbyde hende en stilling, men at O og Jens ville give hende samme vilkår som hos os, så nu skulle vi have et svar inden for de næste 3 minutter. Vi kunne se at Odett tænkte sig om, og så sagde hun ja, men kun for de 5 år. Vi får se sagde O, men du har samme tilbud om fastansættelse som Hanne har givet de 2 andre piger, men ikke hende, men som O vidste at hun havde fået det at vide af de andre to. Vi kaldte nu på B som fik besked på at tage Odett med ind i et andet rum. Derefter kaldte vi på Anne, som Hanne spurgte om hun stadig var interesseret i stillingen, Anne svarede ja, og Hanne fortalte hende nu at stillingen var hendes, og hun glædede sig til at have fået en ny kammerpige. Anne bad om at måtte sige noget, og Hanne gav hende lov, og hun sagde nu, at hun havde tænkt meget over det andet tilbud om at blive fastansat med mærke, og at hun ville sige ja, men bad om en måneds prøvetid, men at hun uden forbehold sagde ja til de 5 år. O tog hende nu ind til Odett og B, og sagde til B ta de ikke måtte tale sammen.

Så kaldte vi Suzi ind, og Hanne fortalte hende at Anne havde fået stillingen, men at vi havde et nyt tilbud til hende, at hun skulle blive min private slavetøz, og jeg så ville lære hende op i alt hvad en slavetøz skulle lære, vi var begge meget betaget af det hun havde vist dagen før, men Hanne måtte kun få en kammerpige, og hun havde så foreslået at Suzi blev hendes gave til mig i anledning af vores kommende genvielse som snart skulle ske. Suzi knælede så foran mig, at sagde det ville være en ære for hende, hvis jeg ville tage mig af hendes opdragelse, og efter at have talt med Anne, havde hun virkelig forstået hvad det var hun sagde ja til, så hun havde ikke flere betænkeligheder, hun havde fået at vide af Anne at hun ville udbede sig en måneds prøvetid før hun sagde ja til tilbuddet om fastansættelse, og hun ville gerne bede om samme gunst.

B kom nu ind med de to andre, og O bad Odett om at gå ned og hente den taske der lå i bagagerummet, og kommer tilbage med den. Da hun kom tilbage, tog O hånd- og fodmanchetter op af tasken, og gav dem til Odett og sagde at hun skulle tage dem på, og da hun havde gjort det, så fik hun en blindfold og gag på også, og O bad nu B om af gå om i haven og lænke Odett til et af træer deromme, og så komme tilbage.

Jeg havde sat min sagfører stævne kl. 9.00 og han ville så sørge for at alle papirer kom i orden, så vi alle kunne skrive under på vores aftaler. Jeg havde lavet kontakterne klar til Anne og Suzi, og sagde nu til O at hun skulle ringe til jens, så deres aftale med Odett kunne komme i orden, jeg regnede med at vi kunne bruge den kontakt jeg havde lavet til Anne som udgangspunkt, og så rette navne til, og eventuelt tilføje noget hvis Jens og O ville have det. O svarede at Jens og hende allerede have lavet en kontakt, der i øvrigt var lidt hårdere sat op end vores, men det mente de var nødvendigt med Odett.

Jeg bad nu B om at lave morgenmad til os alle sammen, og servere det når det var klar, Anne og Suzi fik besked på at indtil de havde underskrevet deres kontakter, så var de gæster, og derfor skulle de selvfølgelig også sidde med ved bordet. Vi havde nu en hyggelig time, hvorefter begge piger fik besked på at læse deres kontakter godt igennem, og lade os vide hvis der var noget de var i tvivl om, de kom tilbage og sagde at det var som de havde fået fortalt, så de ville godt skrive under, jeg sagde så til dem, at når de havde sat deres underskrift, begyndte deres ansættelse, og så skulle de leve op til de regler de lige havde skrevet under på, og de så fik vist deres nye kamre, og deres personlige ting der var hos O ville komme senere på formiddagen, og så kunne vi se hvad de måtte beholde.

Min sagfører, som jeg havde fået anbefalet af Jens, vidste alt om vores liv, da han selv havde en kone, der var på kontrakt, kom kl. 9.00, og så lod vi de to piger skrive under, og han skrev så under som vidne, og B tog derefter de to piger med, og de skulle nu i bad og gøre sig klar til senere.

O gik nu ud og hentede Odett, og tog blindfolden af hende, og gav hende besked på at læse hendes kontakt godt igennem, den var både på dansk og fransk, som O sagde, så kan hun bagefter komme og sige hun ikke forstod hvad der stod, Da hun var færdig spurgte O om Odett var enig i ordlyden, og om hun ville leve op til det hun nu skrev under på, hun skulle nikke hvis hun var enig, Odett tøvede lidt, men nikkede så, og skrev derefter under.

O sagde til Odett, at hun skulle lægge sig på knæ med bøjet hoved ved siden af hende, og vi tog derefter afsked med sagføreren, der håbede vi ville få glæde af de 3 piger hver især. Jeg svarede at det var der nok ikke tvivl om, at vores 2 piger ville kunne gøre, og at O nok skulle sørge for, sammen med Jens at Odett ville blive den perfekte slavetøz.

 

Læs flere frække bdsm noveller her !

Mit nye liv – 1

Mit nye liv – 2

Mit nye liv – 3

Mit nye liv – 4

Mit nye liv – 5

Mit nye liv – 6

Afregning

Til fri afbenyttelse

Cuba – Forberedelser 12

Perverse oplevelser med en ægte masochis

 

Bdsm Babylon Skriv Til Os