BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

 

"Jeg er blevet en rigtig painslut, jeg elsker at mærke pisken danse på min krop, og de orgasmer jeg får".

 

Næste dag kom Jens og O til julefrokost, og de så undrende på Carla uden hår på hovedet, jeg sagde, at Carla heller selv måtte fortælle dem hvorfor, og det gjorde hun så, startende med hvorfor, og så en beskrivelse af hendes oplevelser af dagen, hun fortalte så, at hun havde bestemt, at hun ikke ville bære en paryk, men vente til håret voksede ud af sig selv. Så kunne hun hver gang hun så sig selv i spejlet, angre sine gerninger. Hun tog også sin kjole af, så Jens og O kunne se hendes mishandlede krop, og O sagde at det var helt sikkert en straf hun forhåbentlig glemte, så hun ikke lavede flere dumheder, og så rejste hun sig, og gav hende et kys på munden, og sagde at hun ikke var sikker på at hun havde klaret den samme straf.

Jems og O ville også komme nytårsaften, og så kunne vi se hvor dygtig Odett var blevet, vi blev alle bedt om at udtænke en ting som Odett skulle gøre for os, enten at tilfredsstille os, eller hvis vi hellere ville afstraffe hende, så var det også i orden. Hun havde nu lært at efterkomme ethvert ønske fra Jens og hende uden tøven, og hun kunne fortælle at Martin og Lilly havde hjulpet med til opdragelsen, sammen med et par af deres rigtig gode venner.

Carla og Lis tog hjem et par dage, og da de kom tilbage, fortalte de mig, at de nu havde fået talt ud om deres forhold, og håbede nu at de ikke mere fik problemer af den art de lige havde haft, men de var glade for, at jeg havde hjulpet dem, og at Carla var blevet helt klar over, at det at kunne dominere en anden, ikke betød at man kunne gøre hvad man ville, og slet ikke når man var i affekt. Jeg håbede for dem, at de nu kunne finde den balance der gav dem et godt liv sammen, og sagde, at det at straffe for mig, kun var et middel til at vise den der blev straffet, at man gerne ville hjælpe dem til at blive så perfekte som muligt. Dog måtte jeg indrømme, at hos os var Hanne, A og S ikke fuldblods masochister, men havde accepteret smerten som et middel i opdragelsen. B var derimod fuldt og helt masochist, der elskede smerte, og som virkelig fik noget ud af at få hårde afstraffelser, hvor hun de fleste gange fik orgasme at smerten, og jeg derfor havde lavet en speciel aftale med hende.

Så blev det nytårsaften, og om eftermiddagen kom Jens og O, sammen med Odett, som blev ført ind kun iført et halsbånd med kæde, og et slag, og iført manchetter på arme og ben, og igen en kæde imellem de to manchetter op benene, denne gang dog lidt længere end sidste gang, og så havde hun højhælede sko på og en gag i munden. Da de var kommet ind, tog O slaget af hende, så hun nu var helt nøgen. Siden sidst var hun blevet piercet i bryster, skamlæber og klitoris. O hængte nu små klokker i piercingerne i brysterne, så vi kunne høre når hun bevægede sig. Hun blev anbragt i et hjørne med ryggen imod hjørnet, og hendes hænder blev låst i nakken, så hun ikke kunne bruge armene. Det var tydeligt, at hun dagen før havde fået mange pisk, da hun var fyldt med røde striber over hele kroppen, O sagde at hun lige ville være sikker på, at hun havde forstået hvad hendes rolle var i aften, og det troede hun at Odett nu var helt klar over.

Et par timer senere var det tid at gå til bords, og O løste Hænderne på Odett, og gav hende besked på at servere for os, og det gik godt, indtil S kom til at skubbe til et fad, så det faldt på gulvet, O så på Odett, der med det samme begyndte at tage det tabte op, og hente en gulvklud for at gøre gulvet rent. Da det var gjort, fik hun besked på at lægge sig ind over ryglænet på en stol, og O bad nu S om at hente hendes taske, der skod ude i forhallen, og da den kom ind, tog hun et tyndt spanskrør op, og bad S give Odett 25 hårde slag, så hun kunne lære at passe på, når hun serverede, Da O gav S spanskrøret, hviskede hun noget i øret på S, og Spurgte om det var rigtigt, og O svarede ja. Så tog S fat, og hun slog igennem på alle 25 slag, og der var flere blodrige striber, da hun var færdig, og hun så på O der sagde at det var fint. Odett skulle nu stå til blodet var størknet, så var der en halv times tid.

I mellemtiden havde A og S overtaget serveringen, og Odett overtog den så igen til desserten. Vi satte os nu hen og fik kaffe og en lille en til, efter eget valg, og her var Odett lige ved at spilde, men nåede at redde det, så hun måtte nøjes med en reprimande af O, om hvor klodset hun var. O sagde nu at Odett var til fri afbenyttelse, Hanne var til min forundring den første, og da Odett kom hen til hende, bad Hanne hende om at læne sig forover, og så gav hun hende nogle gevaldige kindheste, og sagde at hun vist trængte til at lære hvordan man talte om andre mennesker. Hun spurgte nu Odett, om det var rigtigt at hun havde kaldt Hanne ”en arrogant kælling” efter hun var kommet hjem med O den dag Hanne havde valgt A fremfor hende. Odett kikkede meget kort på O, og nikkede så at det var rigtigt. Så Hanne bad A om at hente nålene i kælderen, og da hun kom med dem, måtte Odette knæle foran Hanne, der så satte 5 nåle i hvert bryst. Det var tydeligt at det kunne Odette ikke lide, men Hanne var ikke færdig endnu, så hun bad Odett om at rejse sig, og satte nu 2 nåle mere i klitoris. Odett måtte her bruge al sin viljestyrke for at klare dette.

Derefter bad A om lov til at spørge Odette om noget, hun fik lov, og tog nu gaggen ud af munden på Odett, og spurgte så, om hun havde sagt noget om hende, som hun kunne forstå, at hun havde om Hanne og S, Odett kikkede igen kort på O, og sagde nu, at hun var ked af det, og skuffet den gang hun var blevet vraget, og havde sagt at A nok snart ville ligne en afdanket luder, og så ville Hanne fortryde sit valg. Men hun havde nu fortrudt det, men kunne ikke nægte at hun havde sagt det på den måde. Hun fik nu sin gag i igen, og A gik nu om bag hende, og så rev hun med sine lange negle ryggen til blods, og derefter puttede hun salt i sårene, hvilket gjorde at Odett næsten ikke kunne styre sig. O henvendte sig nu til Jens og mig, og spurgte om vi havde nogle ønsker, Jens sagde at han da ikke ville lade soen røre ved sig, og jeg mente hellere jeg ville betjenes af andre af selskabets damer, hvis jeg fik behov senere.

O sagde så, at Odett vist så bare skulle i skammekrogen igen, men denne gang med ryggen ud mod os, mens hun tænkte over hvad man kunne sige om andre. Aftenen forløb derefter godt, og jeg spurgte O om hvordan det gik med graviditeten, og hun løftede op i kjolen, så vi alle kunne se den begyndende bule på maven. Da klokken blev tolv, skålede vi alle i champagne, og jeg hentede de raketter jeg havde indkøbt i dyre domme, og ville til at gå ud og sende dem til himmels, da O sagde at det kunne Odett da gøre, hun stod jo ellers bare der og dovnede. Odett blev så nøgen sendt ud, og sendte alle 10 raketter op med et par minutters mellemrum, og da der var 4 minus grader var det en kold omgang, hun rystede også godt da hun kom ind, men hun blev sat tilbage i skammekrogen, heldigvis for hende var der dejligt varmt i stuen, så efter 20 minutter kunne vi se at hun havde fået lidt af varmen tilbage i kroppen.

Vi gik derefter i seng, og Jens og O tog Odett med ud til den ventende taxa. Da Hanne og jeg havde lagt os, bankede det på døren og Carla og Lis kom nøgne ind, og Carla spurgte om hun kunne blive den dame der måtte stille mit behov, jeg så spørgende på hende, og hun sagde nu, at hun havde fået taget 2 af hendes 3 mødomme, men hun havde været skuffet over sig selv, at hun ikke havde været dygtig nok til at munden havde fået taget sin mødom rigtigt. Hun havde set mange pornofilm med blowjobs de par dage de havde været hjemme, og øvet sig på deres dildoer, og mente nu hun var blevet bedre, men nok ikke helt perfekt endnu. Hanne lå og grinte lidt, og sagde at hun og Lis ville så være dommere, og give Carla karakter bagefter, Jeg fjernede nu dynen, og da jeg altid sover nøgen, så var der jo serveret, Carla knælede nu ved siden af sengen, og begyndte så, det var tydeligt, at hun var blevet meget bedre, og at hun nu kunne tage næsten hele pikken ned i svælget, hun kælede for nosserne mens hun suttede, og til sidst måtte jeg give mig, og hun fik hele den ladning, jeg havde regnet Hanne skulle have haft, ned i halsen, og hun slugte det hele.

Hanne og Lis, satte sig sammen og hviskede lidt sammen, og Carla fik så karakteren 10. Jeg spurgte nu Carla, om hun var ved at blive biseksuel, da hun jo selv havde bedt mig om at tage hendes 3 mødomme som mand. Carla grinede lidt, og sagde at hun havde tænkt meget over hvorfor hun havde bedt mig om det, men, uden at det skulle misforstås, så betragtede hun mig ikke som en mand i dette, men som hendes herre, og tidligere havde herremænd jo ret til alle jomfruer de havde i deres len, og derfor mente hun også at skulle have den ret. Hanne og jeg havde en meget stor seng, så vi kunne være mange i den, og Carla og Lis fik nu besked på at de skulle sove sammen med os i nat, så måtte vi jo se om herremanden ville udnytte sin ret mere i løbet af natten og morgenen. Det blev nu ikke herremanden, men fruen der udnyttede retten, da Carla fik besked på, at sørge for at den orgasme hun nu havde sørget for Hanne ikke fik med mig, ikke blev unddraget hende, så lidt efter lå Carla mellem Hannes ben og sørgede for at give Hanne en vældig orgasme, mens Lis og jeg kælede med de to piger. Så faldt vi også i søvn, og om morgenen lå Carla i min favn, mens Hanne og Lis lå tæt sammen. Der skete nu ikke mere, og vi ned for at få morgenmad.

2016
Efter nytårsaften, gik livet sin daglige gang, B fik hver mandag en ordentlig tur, og både Hanne, A og S fik da også lavet ting, der lige skulle afregnes, men ellers passede vi alle vores ting. Hanne og jeg talte om, at både A og S burde have noget uddannelse, så de fik besked på at finde ud af hvad de ville lære, og så skulle de begynde når det passede med starten af det de havde valgt.

I februar, tog vi alle 14 dage på ferie, igen havde jeg fundet et sted hvor vi kunne få sol og varme, og samtidig være helt uforstyrrede, og vi kom alle brune hjem på hele kroppen, da badetøj ikke var i brug, derimod en masse sololie. B og A kom godt ud af det med hinanden, og de fik lov til at lege med hinanden som de ville her på ferien, og S holdt Hanne og mig ved selskab, og vi fik alle al den sex vi havde behov for, men alle fik også besked på, at de normale regler trådte i kraft når vi kom hjem igen.

Første i marts kom Jens og O på besøg, og nu var vi ikke i tvivl om at O var gravid, de fortalte at de havde ”solgt” Odett, til en mand, som var en rigtig sadist, og som ville gifte sig med Odett, men som også ville bruge hende hårdt, og at hun havde accepteret denne ”Handel”, og håbede på at hun ville få det godt, selvom hun godt vidste, at hun ville blive straffet for de mindste småting, og ville blive stillet til rådighed for andre, i den loge hendes mand var medlem af. De havde talt om tingene, og de ville gerne have en som S, der kunne hjælpe O med børnene, ja de skulle have tvillinger, men samtidig ville acceptere samme betingelser som hos os. S sagde hun ville snakke med sin mor, om hun kendte nogen, der kunne opfylde de samme krav hun selv opfyldte.

S kom i slutningen af april og fortalte, at hendes mor havde fundet 2 kandidater, der begge som udgangspunkt havde accepteret de betingelser der var sat, men at Jens og O, måtte tage til Thailand for at se om de kunne bruge en af dem, de ville nok også være nødt til at ”løskøbe” dem fra familien, der havde værnet om pigerne dyd, for at have et salgsobjekt i dem. S’s mor havde også givet S besked om en advokat i Thailand, der kunne hjælpe med at udfærdige de nødvendige dokumenter på thai og engelsk, en uge senere tog de afsted, og vi var alle spændt på hvad der kom ud af det.

Da de kom hjem, var de meget tavse, men sagde at vi ville få besked om ca. 14 dage. En dag blev vi så alle inviteret til Jens og O, og da vi kom ind, stod der en utrolig køn pige i stuen. O præsenterede hende som Lucy (nyt navn, der var ingen der kunne udtale hendes thailandske navn), og bad nu S om at tale med hende, og senere virke som tolk. De fortalte nu, at de var kommet ud til Thailand, og havde kørt 4 timer ind i landet, hvor begge familier boede i den samme landsby, de havde advokaten med, så han kunne tolke for dem. De havde først besøgt den ene familie, og efter nogle timers snak frem og tilbage, var de begge enige om, at pigen nok ikke kunne leve op til det at blive opdraget på vores måde, og familien forlangte 100.000 kr. for hende. Næste dag besøgte de så den anden familie, og det var Lucy, da der var gået 3 timer med snak og forhandling, bad de om at tale alene med hende sammen med advokaten, og her havde de uden at skjule noget, fortalt hende om det liv hun ville få hos dem, Lucy havde svaret, at hun meget gerne ville leve et sådant liv, og hun var ikke bange for at få straffe, da hendes far gjorde det samme, hvis han mente det var nødvendigt, så hun vidste hvad hun gik ind til. Så var der bare tilbage, at forhandle de sidste ting på plads, og de blev enige om 75.000 kr., og at de skulle sørge for alle de nødvendige papirer, så hun kunne komme til Danmark, officielt som au pair. Advokaten lavede så den nødvendige kontrakt, og den blev underskrevet af alle, og da Lucy et par dage efter fyldte 18 år, var dette også i orden.

S blev hos O, og var tolk i et par dage, og der kom en aftale i stand om, at hun var der et par timer om dagen. Lucy kunne meget lidt engelsk, men skulle på et intensivt danskkursus hurtigst muligt, så de kunne forstå hinanden.

Vi havde nu fundet ud af hvad A og S skulle lære efter sommerferien, og A, der havde en studentereksamen, skulle på universitetet og læse jura, S skulle til nogle test, for at få merit for nogle fag, og skulle så læse dansk på A-niveau. Hun ville gerne være sekretær, så hun kunne hjælpe mig med de mange ting hun vidste jeg lavede, og som hun mente hun lige så godt kunne hjælpe med. A ville bruge sin cand. jur. til at hjælpe med de mange ting, vi nu brugte en advokat til, både privat og i firmaet. Jeg spurgte om de havde brug for hjælp med de daglige gøremål, men det mente de sagtens de kunne nå, de ville lave en plan når de kendte deres undervisningstider, det kunne dog godt være at de måtte have lidt hjælp af Hanne til at sørge for mad til mig om dagen, hvis de begge var væk, det lovede Hanne med et smil at hjælpe med.

Carla og Lis kom efter nytår tit et par dage, og nu var det blevet normalt, at de sov sammen med os, og at de så sørgede for at Hanne og jeg havde det godt, og det var noget vi alle 4 nød meget, Carla blev nu brugt i alle 3 huller af mig, og set lykkedes mig de fleste gange at sørge for at hun fik orgasme, selv om stadig mente hun var 100% lesbisk, men kun fik det for at glæde sin herre. De havde det nu godt sammen, og talte om at få børn når de var færdige med deres studier, de skulle så bare finde den rigtige far, det kunne jo ikke blive mig, da jeg jo var steril, men Hanne og jeg skulle selvfølgelig godkende donoren inden han fik lov at levere sæd til at inseminere Lis, som var den der skulle være mor til børnene.

Det var en af de gange vi havde besøg af Carla og Lis, jeg fortalte at jeg havde lyst til at skrive om de sidste 10 år af mit liv, og spurgte om de mente det var en god ide, Hanne, Carla og Lis, ville gerne læse det når jeg var færdig, jeg ville så havde de også skulle skrive lidt om deres side af hvad jeg havde skrevet. Jeg fortalte det også til Jens og O, samt til B, A og S, der også gerne ville læse og kommentere mit årti.

Vi er nu kommet til 1. juli 2016, og jeg har skrevet min historie. Jeg har selvfølgelig tænkt meget over min udvikling inden for S/M, og jeg må tilstå, at jeg har nydt det meste, jeg har et par gange måttet gå ud over mine normale grænser, både som udøvende og som iagttagende, men har ikke fortrudt det bagefter, jeg har jo selv rykket grænser hos alle mine piger, og nogle endda ret langt. Hvordan fremtiden vil udvikle sig ved jeg ikke, om 2 år bliver Hanne og jeg 40 år, og om vi fortsat skal have 3 tjenende ånder omkring os, ved jeg ikke, jeg har på fornemmelsen, at B ikke rigtig vil væk, og A og S har gentaget deres løfte om at deres ansættelse er livslang, og at de ikke vil andre steder hen. Carla og Lis vil også stadig komme og de håber vores nætter sammen må fortsætte, og Jens og O skal snart være forældre, men de vil også stadig have være sammen med os, Hanne og jeg skal begge være gudforældre til en af de kommende tvillinger.

Kommentarer:
Hanne:
Efter at have læst min elskede Martins historie om os, kan jeg kun sige, at jeg er fuldstændig enig med ham i beskrivelsen af vores liv sammen. Jeg var lidt forundret i starten, da han fortalte om O og hans ønsker til et forhold, men jeg var meget forelsket i ham, så derfor sagde jeg ja, til at han måtte vise mig hvad han mente. Jeg havde jo så det andet problem, at jeg havde to teenager piger, som jeg også skulle have med mig, men som det fremgår af historien, fandt vi en løsning for det første år, og da de kom hjem igen, lagde jeg kortene på bordet overfor dem, og fortalte at Martin nu var den der bestemte, også over for dem. Jeg blev også klar over, at jeg havde lidt S i mig, men kun med piger, og derfor sagde jeg ja til aftalen med en kammerpige, hvor jeg skulle stå for opdragelsen af hende. Efter min ”bommert” med at tilbyde pigerne livslang ansættelse, uden at have spurgt Martin inden, og min deraf følgende straf, blev jeg klar over, at jeg ikke kunne leve uden Martin, og da de to piger sagde ja til at være 24/7 slavetøzer på livstid, så bad jeg om at blive det samme. I det daglige lever som alle andre ægtepar, men vi har jo nogle ansatte, som ikke mange andre har, og jeg er også underlagt Martin, der sørger for at jeg får at vide hvis jeg laver fejl, og altid finder den rette straf for dette. Vi regner dog med, at de lidt voldsomme ting, der er sket her på det sidste, ikke er noget der vil blive normalt, men at vi nu finder et leje for vores samliv med B, A og S, hvor vi alle får glæde ud af det, og at vi også får glæde af A og S på andre områder, når de er færdige med deres uddannelse.

O:
Jeg har med stor glæde læst Martins beskrivelse af vores liv sammen, og er utrolig glad for at han ville tage sig af mig, da jeg var en stor pige. Jeg havde længe haft lyst til at takke Martin med min krop, men det var tydeligt, at han gik meget op i sin opgave som plejefar, så jeg lod være med at foreslå det. Da jeg blev 18 og han ”satte mig fri”, tog jeg mod til mig, og nærmest ”voldtog” ham. Jeg fortalte også om min fascination i smerte, og selv om han ikke mente at han kunne gøre det, så overtalte jeg ham alligevel, og han opdagede at han også nød det, og resten fremgår hvis af historien. Jeg er ham evig taknemlig for at have fundet Jens til mig, da jeg jo hurtigt var blevet klar over han ikke ville have mig som kone. Jeg har vist kun begået en stor fejl, det var da jeg troede at jeg kunne opdrage Odett, det lykkedes til dels, men jeg var aldrig helt sikker på at hun var helt knækket, og da jeg så fik muligheden for at give hende til hendes nuværende mand, der for nylig har fortalt mig, at han også havde lidt problemer i starten, men at hun nu var helt klar over hvordan hun skulle opføre sig. Jens og jeg talte derefter om, at det kunne være dejligt, hvis vi kunne finde en som S, som kunne hjælpe med børnene, og som vi så i fællesskab kunne opdrage, og som kunne være min afløser, også i det seksuelle efter fødslen, hvor nybagte mødre jo kan blive lidt ”mærkelige” har jeg hørt. Så vi regner med at Lucy er den rette til denne plads, hun har indtil nu kun vist sig særdeles lærevillig.

Lis:
Jeg fandt ud af jeg var til piger, da vi var på kostskole, også at jeg ikke var bange for at tage en straf, da jeg først havde prøvet det, og derfor var det naturligt for mig, at acceptere Martin som ny far, da vi kom hjem. Jeg skulle lige vænne mig til, at min mor, der altid havde været en stærk kvinde, nu havde underlagt sig Martin 100%, og hun fik straf ligesom os på kostskolen, hvis hun havde lavet fejl. Da jeg havde mødt Carla i skolen, og jeg blev forelsket i hende, så var det en lettelse, at Martin og mor, tillod os at flytte sammen. Carla havde i starten lidt problemer med at læse mig, og flere gange måtte jeg stoppe hende, og hun lærte bedre og bedre at læse mig, og til sidst var der ikke nogen problemer. Jeg var chokeret, at hun brugte min oplysning om at Beth var bange for edderkopper, mod hende, og var helt enig med Martin og mor i at Carla skulle have en lektion af Martin, så hun kunne opføre sig ordentligt. Da hun så gik amok overfor mig, og beskyldte mig for at ville være hende utro, og blev direkte voldelig, så var jeg ved at forlade hende, men hun bad mig om at Martin igen måtte straffe hende, hvis bare jeg ville blive. Under straffen, var jeg bange for at Martin var for hård ved hende, men både Carla og han har forsikret mig, at der hele tiden var styr på hvor meget hun kunne/ville tage af smerte. Det tog faktisk 3 uger før de sidste spor af straffen var væk. Vi har det godt nu, og jeg er begyndt at flytte mig i forhold til det Carla gerne vil, og det ender nok med, at giver mig, og prøver at lade hende få lov at styre mig i det offentlige rum.

B (Beth):
Ja, jeg har jo skiftet navn i løbet af årene. Jeg kan læse i Martins historie, at han og mor var bange for at jeg ikke kunne klare så meget smerte som Lis. Men i den sidste ende er det jo mig, der er blevet en rigtig painslut, jeg elsker at mærke pisken danse på min krop, og de orgasmer jeg får af det, er meget bedre end dem, jeg selv sørger for, eller andre giver mig ved almindelig sex. Jeg er nok lidt af en tryghedsnarkoman, jeg vil gerne have min egen herre (ægtemand), men jeg har det jo godt hvor jeg er, og Martin er god til at give mig det jeg vil have, og jeg har det utroligt godt ved at han bestemmer totalt over mig. Den eneste gang jeg har været rigtig bange, var da Carla ville hævne det jeg havde udsat Lis for, jeg kan ikke lide edderkopper og andet kryb, lige som mus og rotter heller ikke er noget jeg vil udsættes for. Jeg er glad for, at Martin var så konsekvent at give Carla en straf for det hun gjorde mod mig, og senere det hun gjorde ved Lis. Jeg beundrer hende dog for at være kvinde nok til at tage sine straffe, uden at give op undervejs, især den sidste var en hård omgang. Jeg har efterfølgende talt med Carla, der oprigtig fortryder begge de ting hun har gjort, så jeg tror ikke at hun ”skejer” ud igen.

A:
Jeg er stadig forundret over, at være så heldig at udleve mit ønske om et styret liv hos så behagelige mennesker som Martin og Hanne. Da jeg mistede min egen Herre ved en tragisk trafikulykke, var jeg helt fortabt, heldigvis var der nogle af hans venner fra den loge vi kom i, der tog sig af mig, og de vidste at Martin og Hanne søgte en kammerpige, der var til S/M, og jeg søgte efter en betænkningstid stillingen. Jeg skulle lige vænne sig til, at det var en kvinde, der skulle mest stå for min opdragelse, men havde fået at vide, at over hende var der en herre. Jeg fik et fantastisk godt indtryk sf dem, og O som vi 3 piger boede hos, da vi skulle testes, fortalte også kun utroligt godt om dem, og fortalte også at Martin havde reddet fra at vokse op med en voldelig mor. Min testdag gik fint, syntes jeg, og jeg kunne tage det jeg blev udsat for uden problemer, så det værste var at skulle vente på de 2 andre blev færdige med deres test. Da jeg så fik at vide, at jeg fik stillingen, hvis jeg ville have den, var jeg ikke i tvivl om at skulle sige ja, og havde næsten med det samme sagt ja til den livstidsstilling som 24/7 slavetøz, som de også tilbød. Men jeg vidste at S ville vente med at sige ja, hvis hun blev tilbudt stillingen, så derfor sagde jeg at vi begge ville vente lidt med det endelige tilsagn. Jeg håber at jeg kan blive hos Martin og Hanne indtil de ikke længere er her på jord, og jeg ved også, at jeg ikke kommer til at lide økonomisk når jeg ikke længere skal være hos dem, eller afskediget i nåde, som Marin så smukt siger det.

S:
Det var med angst og bæven jeg i sin tid, ansøgte om stilling hos Martin og Hanne. Jeg vidste min mor gik meget op i, at sørge godt for mig, og sikre at jeg blev uafhængig af hendes mands penge. Jeg var meget nervøs for hvad der ville ske med mig, jeg havde jo ingen seksuel erfaring, eller havde heller ingen erfaring med at blive straffet og de smerter der var forbundet hermed. Jeg havde dog igennem min opdragelse i Thailand lært at det er manden der bestemmer i et forhold, og som regel også er manden der finder en passende ægtemand til sine døtre. Så det med at være underdanig for en mand var mig ikke fremmed. Jeg vidste også fra mine veninder i Thailand, at mange piger i en tidlig alder var nødt til at prostituere sig, og blot lade manden bestemme hvad der skulle ske, og en af dem fortalte, at hun havde en veninde, der havde været slave for 2 par englændere i 3 uger, og at hun i den tid havde måttet stå til rådighed for alle mulige seksuelle lyster, også at blive straffet af dem. Det håbede jeg ikke at det var sådan noget jeg skulle gøre, selvom jeg jo havde fået at vide, at netop det var en mulighed, nemlig at måtte stå til rådighed for alle dem herskabet ønskede, og at blive straffet hårdt, blot for fornøjelsens skyld. Det endte så på en lidt anden måde, da Hanne, hvis jeg godtog det, ville blive Martins ”kammerpige”, og at A skulle betjene Hanne. Jeg sagde ja, men ville ikke umiddelbart binde mig til stillingen som 24/7 slavetøz, jeg havde snakket om det med A, og hun fortalte så herskabet, at vi gerne ville have en prøvetid, inden vi besluttede os. Jeg er så nu Matins livsvarige slavetøz, og jeg forventer lige som A, at jeg bliver hos dem, til det af en eller anden grund ikke længere er muligt, Martin er trods alt næsten 30 år ældre end mig.

Carla:
Jeg har lært utroligt meget om mig selv af Martin, han har været den guide i mit liv, som jeg har manglet hos mine forældre. Dem havde jeg ikke megen støtte af, da jeg fortalte dem jeg var til piger, de var chokerede, og jeg ved ikke hvad de ville sige hvis de også kendte min anden side, med at dominere og afstraffe andre, så var de vist gået helt i spåner, Jeg ser dem ikke så meget mere, og det passer dem vist godt, nu er det snart 1 år siden jeg sidste har set dem, og jeg mangler dem lige så lidt, som de tilsyneladende mangler mig. Men min bror og søster har nu begge 2 børn hver, og det er noget de går meget op i.bdsm sexorgie

Da jeg læste Martins historie, var der en ting jeg manglede, og det var de tanker vi piger havde når vi var under hans vilje. Jeg havde begge de gange han virkeligt straffede mig, så mange tanker løbende igennem hovedet, og jeg led virkeligt meget, men ville også vide, at jeg kunne tage de i øvrigt meget velfortjente straffe i stiv arm. Jeg har taget hans belæringer om hvordan man skal udøve den magt ens partner har givet en lov til at bruge, på en fornuftig vis, og at kun accept fra partneren gør, at man har lov til at bruge den magt. Men det har gjort, at Lis og jeg, nu har fundet det leje vi begge kan leve godt med, dog kan jeg se, at man langsomt kan flytte grænser, hvis man gør det ordentligt. Af alle ting, har vi fundet ud af, at Lis får et kick af at jeg bruger nåle, hun ville prøve det en gang efter min sidste straf, for at finde ud af hvordan det føltes, og da den første var sat i, ville hun prøve at have en til i det andet bryst, nu får hun nåle sat i det meste af kroppen, dog kun fra halsen og ned. Vi har nu talt om, at hvis vi ser eller hører om andet vi er nysgerrige på, så kan vi prøve det, men også stoppe med det samme, hvis man ikke føler for det. Det næste jeg vil prøve på Lis, er et fjernbetjent æg i det offentlige rum, vi bruger det hjemme nu, men Lis har hidtil sagt nej til at tage det i, når vi er ude, men hun er vist ved at give sig.

Martin skriver så om den totalt 100% lebbe, der får pik i alle huller af ham. Det er jeg nok også forundret over jeg nyder, men som jeg fortalte ham, er det som min øverste herre han får lov, ikke fordi han er mand, og ja, jeg nyder det nu, elsker vores nætter sammen med Hanne og Lis.

 

Læs flere frække bdsm noveller her !

Mit nye liv – 1

Mit nye liv – 2

Mit nye liv – 3

Mit nye liv – 4

Mit nye liv – 5

Mit nye liv – 6

Afregning

Til fri afbenyttelse

Cuba – Forberedelser 12

Perverse oplevelser med en ægte masochist

 

Bdsm Babylon Skriv Til Os