BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

 

"Hun fandt et nyt spanskrør frem de havde købt, og uden varsel begyndte hun at slå …".

 

Da tvillingerne så kom hjem, var de blevet et par rigtig flotte piger, og jeg tænkte at det ikke ville blive nemt at holde styr på dem i forhold til drengene.

3 dage efter de kom hjem, bad Hanne om at måtte låne stuen til en snak med pigerne, det fik hun selvfølgelig lov til, jeg gik på kontoret og fik tændt min PC og tændt for overvågningen i stuen. Hanne kom ind samme med Lis og Beth, og bad dem sætte sig. Hun fortalte at hun og jeg var meget forelskede, men at vi ikke levede som de fleste ægtepar, hun havde givet mig al kontrol over hendes handlinger, og hun kunne ikke længere træffe beslutninger selv, uden at jeg gav mit samtykke. Hun sagde derfor måtte de også acceptere at jeg bestemte alt, også hvad angik dem, og de altid skulle spørge mig om lov, hvis de ville noget. De begyndte at spørge hende om hvad det var for noget, og hun svarede, at alle ting man gør har konsekvenser, og at hun havde accepteret at blive vejledt af mig, og at hun fik straf hvis hun lavede noget galt. Her tog hun sin kjole af, så pigerne kunne se striber efter min sidste afstraffelse, de sad nu helt stumme, og kikkede på deres mor. Hun så nu på dem, og sagde hun ville spørge dem om nogle ting, og at hun forventede ærlige svar, selvom det kunne være svært.

Først spurgte hun dem om de var jomfruer, og de sagde begge at de ikke havde været i seng med en dreng, det eneste de havde gjort med drenge, var lidt kysseri, inden de tog på kostskolen. Så kikkede hun på dem, og spurgte så, om de havde været sammen med piger, her kunne jeg se at de begge blev meget røde i hovedet, og de måtte begge erkende, at de på kostskolen, havde dyrket lesbisk sex, og at de ikke havde deres jomfruhinde mere, da der blev brugt dildoer. Så bad hun dem om at tage alt deres tøj af, og derefter kom de efter tur begge over hendes knæ, og fik 15 slag i numsen. I havde jo lovet mig, at I ville være jomfruer til I blev 18, og det er I jo ikke, så derfor denne straf.

Hun sagde derefter til dem, at det de lige havde hørt, ikke måtte komme udenfor hjemmets 4 vægge. Og at de for fremtiden skulle adlyde mig, og at jeg nok ville finde en passende straf, hvis de trådte ved siden af. Jeg sad helt målløs og hørte og så det der skete i stuen, men kunne godt se, at Hanne vist havde helt styr på sine piger.

Pigerne fik nu besked på at blive stående helt nøgne, og Hanne gik ud efter mig, og bad mig komme ind i stuen. Hanne gav nu et referat af deres samtale, og spurgte derefter pigerne om de havde nogen indvendinger, de ville gerne vide om deres straf også var at blive pisket. Her så jeg på dem, og sagde nej det er det ikke, jeg havde tænkt mig noget med husarrest, fratagelse af lommepenge, forbud om at gå på nettet og andre lignende straffe. Lis og Beth kikkede på hinanden, og Lis spurgte så, om de kunne veksle disse straffe til en kontant afregning, som de lige havde fået af Hanne. Jeg sagde, at det er en af de få ting, Hanne måtte bestemme, og hun sagde med det samme at det var i orden med hende. Jeg fortalte dem så, at deres manglende overholdelse af aftalen om sex de havde med deres moder, gav 14 dages husarrest, og forbud mod at bruge nettet og deres mobil i samme periode. De fik nu besked på at hente deres mobiltelefoner, og at O ville tage deres I-pad i forvaring.

De skulle til at protestere, jeg sagde, at de vist hellere skulle hente mobilerne og I-padderne, så de kunne blive låst inde. De skyndte sig at hente dem, og aflevere dem til O der var blevet tilkaldt, og fik at vide at hun var ansvarlig for, at de overholdt deres husarrest og at de ikke kommunikerede med omverdenen de næste 14 dage. De fik nu besked på at gå til deres værelser, og blive der til de fik anden besked, maden ville O komme med til dem.

Jeg gik så ind og satte overvågningen af deres værelser i gang, så jeg kunne se om de overholdt aftalen. Så gik vi andre i kælderen hvor O havde nogle ting hun skulle have afregnet, hun fik 75 slag med forskellige remedier, og derefter fik Hanne besked på at give hende en orgasme, da hun jo også havde været ulydig, ved ikke at fortælle mig om hvad hun ville sige til pigerne. Det var første gang jeg bad Hanne om at betjene O, men hun gjorde som hun blev bedt om, og O kom i en forrygende orgasme, Hanne gav mig derefter et blowjob, hvor hende og O derefter kyssede hinanden og bytte min sperm indtil de begge slugte det de havde i munden.

Næste morgen satte jeg mig ind til min PC, og så på optagelserne af pigernes værelser. Lis havde lagt sig på sin seng, og inden længe begyndte hun at onanere, og kom i en forrygende orgasme, lige efter gik døren op og Beth kom ind til Lis, og de begyndte at tale om det de havde oplevet i dag, her fik jeg en overraskelse, da de begyndte at sige, moderens smæk var småting i forhold til forstanderindens på kostskolen, her fik de elever der havde lavet noget, besked om at møde på forstanderindens kontor, og her fik de mellem 15 og 50 slag med et spanskrør i enden, og jeg kunne forstå, at begge piger havde prøvet dette mindst et par gange hver. De blev også hurtigt enige om, at de hellere ville have kontant afregning af mig, end de andre straffe de havde fået, så det ville de sige til mig når de fik lov at møde mig.

De havde bedt O at bede mig om at få et møde, jeg gav dem lov til at komme ned om eftermiddagen, og bad samtidig Hanne og O om at være tilstede. De fortalte mig så at de gerne ville have den kontante afstraffelse i stedet for husarresten. Jeg fortalte dem så, at det ville komme til at gøre rigtigt ondt, og jeg var bange for at de ikke ville kunne klare det endnu, da vi talte om i alt 100 slag for deres store forseelse, de fortalte os så om deres straffe på skolen, og at de begge havde været der 5 gange, og de sidste 4 gange havde fået 50 slag hver med et spanskrør, så de vidste godt hvad de kunne forvente.

Jeg fortalte dem så, at de slap for husarresten, men at deres mobil og I-pad ville være stadig være båndlagt i 14 dage, de accepterede, og vi gik derefter ned i kælderen, hvor O fik besked på at ulydige tøzer ikke havde ret til hår på fissen, så det måtte hun fjerne inden vi gik i gang, Hanne og jeg gik ovenpå og fik en drink mens O arbejdede. Da vi var færdige gik vi tilbage til kælderen, og her var der nu to helt glatte piger, jeg gik nu hen til dem, og stak en finger ind i fissen på den begge, og ganske rigtigt, var de begge så de sejlede. O fik nu besked om at få Lis hængt op, og Beth fik besked på at hun skulle se på Lis hele tiden og ikke måtte lukke øjnene. Jeg begyndte nu at give Lis de første 50 slag, hun gav sig en del, og fik da også tårer i øjnene da hun som afslutning fik 8 hårde slag over brysterne, derefter fik Beth samme tur, men Lis sag og så på hende, de fik nu en pause, inden de sidste 50 slag. Igen var det Lis der skulle starte, og nu fik både inderlårene og fissen masser af slag, her sluttede jeg af med 8 hårde slag denne gang på fissen. Beth bad nu om at slippe for de sidste 50 slag, jeg sagde så til hende at så skulle de begge alligevel have deres 14 dages husarrest. Hun tænkte sig lidt om, så på sin søster, og bad så O om at fastgøre hende. Hun var ikke så hårdfør som sin søster, så jeg var lidt blidere ved hende, selvom det nok ikke så sådan ud. O fik besked på at hjælpe dem, og så føre dem op på deres værelser, og lægge dem i seng, så var deres husarrest ophævet fra næste morgen.

De næste par dage var det nogle søde og venlige tvillinger, der uden at protestere havde accepteret at jeg nu var den der skulle spørges om alt, og at et nej fra mig, betød nej og ikke var til diskussion, Hanne var også lidt forundret, hun havde ventet lidt mere modstand, men sagde at året på kostskole åbenbart havde været en god ide.

Efter jeg havde mødt Hanne, havde jeg ændret mit firma til et A/S og ansat en direktør, og blev så selv bestyrelsesformand, og fik på den måde tid til at tage mig af Hanne og O. Dog var jeg nogen gange nødt til at rejse for firmaet, og en uge efter jeg havde afstraffet pigerne for første gang, så skulle jeg 3 dage til Norge, og jeg overlod styret til O, og meddelte at hun havde ansvaret for at de alle 4 opførte sig ordentligt, og at hun skulle aflægge rapport til mig, når jeg var hjemme igen.

Da jeg kom hjem, fortalte O mig, at alle havde opført sig pænt, og at der ud over en samtale mellem de 4, ikke var foregået noget usædvanligt, men at de alle 4 efter aftensmaden, ville komme og fortælle om samtalen.
O havde fortalt Hanne og pigerne alt, og ikke udeladt noget, og Hanne havde suppleret med sine erfaringer, og det var det de nu gerne ville tale med mig om.

Hvad der nu skete
Lis og Beth rejste sig nu op, og spurgte mig, om de måtte få den samme opdragelse som O havde fået, og som deres mor fik nu, de var nu 16 år, og de vidste godt at de først var myndige når de blev 18, men deres og min situation var jo meget anderledes da jeg jo ikke var deres værge, men stedfar. De ville selvfølgelig gå i skole, men de ville altid komme direkte hjem fra skole, med mindre jeg havde givet dem tilladelse til andet, og de ville uden nogen indvendinger gøre som de blev fortalt, og de var villige til at tage deres straf, hvis det var nødvendigt for opdragelsen. De håbede, at jeg ligesom med O, ville oplære dem i sex, så de ville blive gode hustruer for deres kommende mænd, som selvfølgelig skulle godkendes af mig.

Jeg spurgte Hanne om hvad hun mente om sine døtre, og om de ville kunne klare det de bad om, Hanne svarede at de havde talt om det de sidste 2 dage, og at de begge var villige til at leve som de nu bad om.

Jeg sagde til dem alle 4 at jeg nok lige var nødt til at tænke mig godt om, og at de ville få mit svar næste dag. Hanne og tvillingerne fik besked på at gå i seng, og jeg sagde, at jeg havde et regnskab med O, vi lige skulle have ordnet.

O og jeg gik i kælderen, O tog sin kjole af, og faldt på knæ, og bad om undskyld for at have fortalt dem om hvordan vi havde startet, uden at fået min tilladelse først. Jeg bad hende nu lægge sig på ryggen på briksen, og jeg fastgjorde derefter hendes arme og ben, og lagde yderligere en rem hen over hendes mave, så hun var helt fikseret. Jeg fandt derefter et blindfold frem og gav hende det på, så hun ikke kunne se hvad jeg lavede, derefter fik hun hovedtelefoner med musik, så hun heller ikke kunne høre noget, jeg gav hende derefter en gallbag så hun heller ikke kunne sige noget, derefter log jeg hende ligge, og gik op i stuen, og tændte for min PC så jeg kunne overvåge hende. Efter en halv time begyndte hun at ligge lidt uroligt, og så efter 2 timer var hun igen helt rolig. Så gik jeg ned i kælderen og fandt den nihalede pisk frem, og nu gav jeg hende 100 slag med denne på hele hendes forside, især bryster, lår og fissen fik mærke min vrede, da jeg var færdig med det, gik jeg op igen, og jeg kunne se at denne gang havde hun fået en straf der kunne mærkes, efter hun havde ligget der en halv time, gik jeg igen ned til hende, og jeg fjernede nu gallbag, hovedtelefoner og blindfold.

Jeg så på hende, og spurgte om jeg havde været for hård ved hende, hun så på mig, og sagde, jeg kunne ikke straffe hende for meget, hun havde nok fået det jeg mente var nødvendigt, så sagde jeg til hende, ja på din forside, men vi mangler jo bagsiden. Jeg løsnede hende om bad hende nu lægge sig på maven, denne gang uden at blive bundet, så tog jeg spanskrøret, og gav hende 50 meget hårde slag på enden, da jeg nåede til nummer 45, kom hun i en fantastisk orgasme, og da jeg fortalte hende, at nu var jeg færdig, så takkede hun mig for altid at sørge for at hun huskede hvad hun måtte og især ikke måtte.

Jeg bad hende så om at give mig et blowjob, og da jeg var blevet helt hård, så rejste jeg hende, og vendte hende om, og uden forberedelse tog jeg hende analt i et stød, jeg kunne se at det gjorde ondt, men hun kom ikke med en eneste beklagelse, og vi sluttede af med at hun tog mig i munden, og slugte min sperm.

Vi gik nu op i stuen, og jeg bad hende fortælle mig, om pigerne virkelig var rede til det de bad om, eller jeg skulle lade være. Hun mente at Lis var 100% klar, og at Beth nok ikke her i starten kunne tåle helt så meget som Lis, men at hun ikke ville stå tilbage for hverken moderen eller søsteren. Hvad så med at jeg skal betjene 4 kvinder seksuelt, jeg var trods alt kun en mand. Hun mente at de alle 4 havde biseksuelle træk, og at hvis vi brugte det, så ville det nok gå lidt nemmere, og så kunne det jo også være lidt af en konkurrence om hvem jeg ville have med i seng. Jeg sagde så, at jeg nok også måtte lave en form for rangorden mellem de 4, og alt pigerne var nederst var en selvfølgelighed, men hvad med hende og Hanne. Hun sagde at Hanne var den øverste af de 4 og hun ville gerne være nummer 2, hvis jeg mente det, ellers ville hun bare være nederst, det var min bestemmelse.

Jeg sendte hende så i seng, og gik op til Hanne som lå og sov i vores seng, jeg vækkede hende, og fortalte om min snak med O, jeg bad hende nu om hendes mening, hun var enig med O om Lis og Beth, hun mente dog at hun og jeg måtte tage en snak med Beth om, at enten var hun 100% med, ellers måtte hun stå uden for. Hun var glad for at hun var nummer 1, hun mente at O skulle være nummer 2, Lis nummer 3, og Beth nummer 4, og at man altid skulle adlyde ordrer fra den der var over en, men at enhver ordre man gav, skulle kunne stå for min godkendelse, ellers var der straf.
Hun var også enig med O i, at jeg nok ikke kunne klare dem alle 4 på fuld tid, men at O og hun måtte hjælpe til med pigerne, og de så måtte gøre gengæld over for dem. Jeg kunne så vælge en af dem til at sove sammen med mig. Jeg tænkte mig lidt om, og sagde så, at Hanne altid ville skulle sove sammen med mig i soveværelset, og at jeg så ville tage de andre 3 andre steder i huset, når de havde fortjent det.

Jeg bestemte også, at pigerne de næste 3 måneder ikke måtte få orgasmer, med mindre de ligesom O fik dem mens de blev straffet, og så ville jeg tage deres mødom, mens vi alle 4 var sammen.

Næste morgen var O ved at lave morgenmad da Hanne og jeg kom ned, hun var nøgen, og Hanne gav et gisp da hun så hvordan hun var tilredt, efter min straf om aftenen. O sagde igen tak til mig fordi jeg var en god Herre, der sørgede for at hun ikke trådte ved siden af. Hanne blev bedt om at hente pigerne, og at jeg forventede at de alle 3 var nøgne når de kom.

5 minutter efter kom de 3 ned, nøgne, og pigerne så også på O, og skulle til at spørge hende om noget. Jeg stoppede det, og bad dem knæle foran mig. Jeg fortalte så hvilken beslutning jeg havde taget, og om der var nogen der havde indvendinger, for så skulle det være nu. Lis og Beth kikkede på hinanden, derefter på deres mor, og til sidst på O. De sagde så, at de ville gå ind på de betingelser jeg havde sat op. Jeg forklarede derefter, at jeg ville lave en husorden, hvor alt det jeg fortalt, plus en del mere ville blive skrevet ned, og at de alle 4 skulle skrive under på, at de frivilligt gik ind på mine betingelser. De sagde igen ja, og derefter fortalte jeg dem, at når vi var alene så var en kort kjole uden undertøj og sko, beklædningen om dagen, og at jeg forventede at alle klædte om til middag, eller rettere sagt klædte sig af, O og pigerne skulle skiftes til at servere maden hver aften, og at de så måtte have et serveringsforklæde på.

Hanne og jeg tog den snak med Beth, som vi havde aftalt, og hun sagde at hun var lidt bange for mange smerter, men at hun ikke ville give sig, hun havde jo taget de sidste 50 slag den anden aften, og var klar over at hun godt kunne, hvis hun ville. Hun lovede dog at komme til sin mor og mig, hvis hun ikke kunne klare det.

Pigerne havde nu 6 uger sommerferie, og i den tid lærte de at de var i lære som tjenende ånder, og at intet arbejde kunne de sige nej til. De var meget lærenemme, og det var ikke meget jeg var nødt til at straffe dem for, men lidt var der dog, det betød at de fik mellem 20 og 30 slag fordelt ligeligt på kroppen. Beth var dog en dag så uheldig, at hun væltede en spand vand ud over et af gulvtæpperne, og hun kom selv og fortalte det, og fik at vide, at hun fik sin straf efter aftensmaden.

O tag hende med ned i kælderen, og bandt hende op så hun var tilgængelig til begge sider. Jeg spurgte hende om hun mente at hun kunne klare straffen, der denne gang ville blive meget hård, hun så mig direkte i øjnene, og sagde at uanset hvad, så havde hun fortjent straffen, og måtte tage det der kom. Jeg startede lidt blidt med at blød pisk, hvorefter jeg tog fat med et spanskrør, jeg gav hende 25 slag på ryg og baller, og derefter 25 slag fordelt på bryster og inderlår, hun måtte give sig et par gange, og der kom også tårer i øjnene på hende, men jeg havde hele tiden øje på, om jeg gik for langt. Efter dette blev hun efterladt sammen med O, der skulle holde øje med hende, og jeg gik op til Hanne og Lis, der var blevet i stuen, da jeg mente at det nok var nemmere for Beth at tage straffen uden mor og søster.

De spurgte begge til Beth, og jeg sagde at hun klarede det fint, og at jeg havde givet hende en pause, inden den sidste del af straffen. Da jeg kom ned igen, spurgte jeg Beth om hun var klar til den sidste del af straffen, hun svarede ja, og jeg tog nu den nihalede, og startede igen ned ryg og baller, og derefter bryster og lår, derefter gik jeg om bag ved hende og slog hende 15 gange direkte på fissen, og her skete det forunderlige, at hun kom i en vældig orgasme, og hun hang derefter slapt ned i ophængningen, jeg bad O om at løse hende, og sætte hende over i en stol, jeg spurgte derefter Beth, hvad hun selv mente der var sket, og så fortalte hun, at O havde fortalt hende, at hun skulle lade sig føre væk, og tænke på noget dejligt, når jeg straffede hende, og efter de første slag, havde hun begyndt at slappe af, og hun begyndte at tænke på at hun lå på en eng med blomster, og at hun nærmest svævede, og at der var en der legede med hende, og derefter havde hun begyndt at oparbejde orgasmen, der havde ramt hende som et damplokomotiv, som hun sagde.

Vi gik nu op til de andre, og både Hanne og Lis, var forundrede over at det var Beth der havde fået orgasme ved at blive pisket, de var begge enige om, at Beth ikke ville kunne klare mosten, men det så ud til at hun klarede den over al forventning. Jeg takkede O for at have kunnet hjælpe Beth, og sagde at hun havde fortjent en belønning, og hun måtte gerne komme med et ønske. Hun tænkte sig om, og sagde så, at hun havde læst meget om at piercinger kunne gøre en mere følsom, så hun ville gerne have sine bryster, skamlæber og klitoris piercet. Jeg sagde det var i orden med mig, og at hun måtte finde en god piercer, og ringe og bestille tid, gerne hos os selv, hvis det kunne lade sig gøre.
3 dage senere kom der en kvindelig piercer, og O fik en stav i hver brystvorte, 3 ringe i hver skamlæbe, og en stav i klitoris, hun skulle nu holde sårene rene de næste 2 uger, og måtte ikke have sex i den tid, og jeg fik besked på, at jeg ikke måtte straffe hende der hvor hun var piercet.

Hanne og de to piger havde interesseret set på at O blev piercet, og jeg havde aftalt med O, at pierceren skulle have ekstra ting med, hvis nogle af de andre også ville pierces. Jeg spurgte nu om der var andre der ville pierces, og alle 3 sagde ja, Hanne ville godt have 2 ringe i brysterne, Lis ville gerne have en ring i hver skamlæbe, mens Beth ville have samme tur som O. De fik det nu gjort, og bagefter tog jeg billeder af hver enkelt, samt et gruppebillede, som jeg sagde ville blive hængt op her i kælderen.

Pigerne begyndte nu i skolen, og vi fik nu nogle andre rutiner i dagligdagen, og Hanne og jeg blev mere og mere glade for hinanden, og vi havde næsten sex hver dag, og da O’s sår var helet, fik hun også jævnligt sex, O hjalp også tvillingerne så de også fik sex, hun mente også de hjalp hinanden, men det sagde hun kun til og ikke til Hanne, men det gjorde jeg så selv, men hun mente, at det var småting i forhold til alt det andet der skete her i huset.

De 3 måneder var nu gået, og det var tid til at hjælpe pigerne af med deres mødom, vi talte om det, og jeg sagde at jeg ikke ville tage dem begge samme dag, men koncentrere mig om en ad gangen, de fik nu lov til at slå plat og krone om rækkefølgen, og Beth skulle så være den første, så samme aften have Hanne og O lavet soveværelset om til en miniudgave af de duftende haver, med duftlys over det hele. Lis kom så med Beth, og hun kom op i sengen til mig, mens de 3 andre også fik plads i sengen, der var en trippelseng, med 3 madrasser. Jeg begyndte nu langsomt at kæle med Beth, og jeg kunne se at hun nød det, jeg kom en finger ind i fissen, og den var drivende våd, så jeg regnede ikke med at der ville problemer, ud over at hun jo nok var snæver.

Jeg bad hende nu om at kæle med min pik, og hun havde jo set flere gange hvordan Hanne og O gav mig et blowjob, så det varede ikke længe for hendes læber omsluttede min pik, hun var ikke så øvet, så jeg kunne ikke komme så langt ned i halsen på hende. Da jeg var helt klar, lagde jeg hende ned, og styrede pikken ned til fissen, jeg kom ind, og hun var ganske rigtig snæver, men der var masser af væde, så det var ikke noget større problem, lidt efter stødte jeg på mødommen, og jeg sagde nu til hende, at om et øjeblik ville det gøre lidt ondt, men at det så gerne hurtigt skulle blive dejligt. Jeg trak pikken tilbage og stødte den så ind i et hug, hun gav et lille gisp, og derefter begyndte jeg langsomt at støde pikke i bund, hun kikkede nu på mig, og sagde, at jeg nu gerne måtte tage hende voldsomt, og at hun håbede at jeg ville tage hende hårdt på brysterne også, jeg gjorde som hun sagde, og var overrasket over hvor meget hun kunne tage, men lige pludselig kunne jeg mærke at hun begyndte at stramme fissen om min pik, og hun kom da også i en forrygende orgasme. Jeg var ikke kommet endnu, så jeg bad hende gøre mig færdig med munden, og sluge det der måtte komme, det klarede hun også til min store tilfredsstillelse, hun spildte ikke en dråbe, og viste mig at der ikke var mere i munden. Da vi nu var færdige, spurgte jeg hende hvordan hun kunne klare min meget hårdhændede behandling at brysterne, hun sagde nu, at hun hver aften selv gav sine bryster en tur, og at hun nu kunne klare næsten alle smerter der, det samme havde hun gjort med sin klitoris, så den håbede hun på fik en tur næste gang vi var sammen, og når jeg tog hende i det lille hul. Derefter lå vi alle 4 og kælede lidt med hinanden, inden de to piger blev sendt i seng.
Hanne og O lå nu tilbage, sammen med mig, og jeg spurgte dem om de ikke trængte til en udløsning efter at have set Beth, jo svarede de, så vil jeg da gerne se på, I bestemmer selv om I vil hjælpe hinanden, eller om I vil gøre det selv. Et øjeblik efter lå de i en 69, og jeg skal love for, at der blev gået til sagen, og de kom da også begge i en højlydt orgasme. Derefter gav Hanne mig et blowjob, så jeg kunne sove godt som hun sagde. Det gjorde jeg så til næste morgen.

Næste dag var det Lis jeg skulle lege med, og hun gik hele dagen og viste sig rigtig frem, og jeg lod som om jeg ikke rigtig lagde mærke til det. Ved aftensmaden, bad hun om en samtale inden vi skulle starte, og her sagde hun, at hun havde en fantasi, som hun gerne ville have jeg opfyldte, hvis jeg ville. Jeg spurgte hende så, hvad denne fantasi gik ud på, det var at hun skulle voldtages, at hun var bundet til sengen og være blindfoldet og med en gag og høretelefoner, og at jeg så bare skulle komme på et tidspunkt efter hun havde ligget og fantaseret om havde der skulle ske med hende, og så tage hende hårdt og uden at tage hensyn til hende. Jeg spurgte om hun var sikker her første gang hun skulle være sammen med en mand, og hun svarede ja, helt sikker.

Jeg bad nu O og Hanne om at gøre hende klar efter hendes ønske, og derefter komme ned til Beth og mig. Da der var gået 2 timer, hun skulle da have tid til sine fantasier, gik vi alle op igen, jeg kunne se at hun var meget liderlig, da hendes fisse var et stort glinsende hul, og at hun var våd ned af lårene. Jeg bad Beth om at gøre mig helt klar, og da jeg var det, så gik jeg hen til sengen og jeg jog pikken i et hug op i hende, og kneppede hende så hårdt jeg kunne, og der gik da heller ikke længe før jeg kom, Lis havde ikke fået orgasme, så jeg bad Beth om at gøre hende færdig. Vi lod Lis blive liggende, og en halv time senere gik jeg op og løste hende, hun sagde tak for en fantastisk oplevelse, og tak for at jeg lod en give hende orgasmen, så hun kunne ligge resten af tiden mere afslappet.
Jeg spurgte hende om hun havde andre fantasier, og hun svarede at det havde hun, jeg kunne bare spørge hvis jeg ville sørge for at de blev opfyldt, men at det var nok for i dag. Hun kikkede så på mig, og sagde at hun vidste at Beth også havde mange fantasier, hun drømte om at få opfyldt, så jeg skulle nok også spørge hende.

Efter nogen tid hvor vi alle sammen hyggede os i stuen, gik vi i seng, og jeg spurgte Hanne om vi var ved at gøre hendes søde piger til nogle umættelige sexmonstre, og hvad hun sagde til det. Hun svarede at hun selv var overrasket, men havde talt med dem, og var overbevist om, at de selv om de kun var 16 år, så havde vores åbenhed om hvordan vi levede sammen med O, åbnet for nogle tanker hos dem, og som jeg vidste, så var de nok som hun selv, blevet klar over deres helt klart submissive side, og at de var nok også meget betaget af mig som mand, men vidste at jeg var hendes mand, og de kun havde mig til låns. Lige som hende tændte de på at være underlagt en andens vilje, og tændte på smerte, og Beth havde jo været helt ustyrlig, efter hun havde oplevet at få orgasme af en straf.

Jeg fortalte hende så om min samtale med Lis, og hvad hun havde ønsket, og sagt om Beth. Hanne sagde nu at hun faktisk også havde nogle fantasier hun godt ville dele med mig. Hun havde været en del på nettet, og her fundet ud af, at der var mange former for S/M, og hvordan forholdet var mellem de involverede parter, og at hun ikke havde lyst til at være en slavetøz, der kun skulle være en der skulle afstraffes hele tiden, men at vores forhold, der byggede på kærlighed og at jeg kun straffede hvis der var grund til det, var den måde hun gerne ville leve på, hun havde dog en fantasi om, at blive mere piercet, og få nogle tatoveringer, der viste at jeg ”ejede” hende, og at hun gerne ville hjælpe til med at straffe sine piger, da hun mente at hun som mor også havde ansvaret for dette. Jeg sagde at jeg ville tænke over det, og komme med et forslag en af de nærmeste dage.

Hannes ønsker fik mig nu til at tænke på O, jeg havde jo lovet hende at finde en mand til hende, som kunne leve op til de ønsker hun havde om et ægteskab. Jeg var nu klar over at hvis jeg skulle give Hanne det hun ønskede, så ville det gå ud over O’s position i huset, så jeg måtte vist hellere få en snak med O.

Næste dag kaldte jeg O ind til mig, og fortalte hende at jeg havde besluttet at tiden var kommet hvor hun skulle have sin helt egen Herre og ægtemand, og om hun var lar til dette, hun svarede hvis jeg mente at hun var klar så var hun klar, selvom hun havde det godt her hos mig. Jeg fortalte hende at jeg ville finde nogle emner, og jeg havde allerede en i tankerne, som hun kunne møde uden at de vidste noget om mine planer, før hun havde givet sit ja til at måtte gå videre med planerne.

Så fik Hanne at vide hvad jeg havde aftalt med O, og at hendes ønsker med pigerne ville træde i kraft efter at O havde forladt os. Med hensyn til piercingerne og tatoveringerne kunne vi jo starte med det samme. Jeg spurgte om hun havde tænkt over hvordan hun ville pierces og tatoveres, ja, hun ville have tykkere ringe i sine bryster, og så have 3 ringe i hver skamlæbe, og en stav i klitoris. Hun ville have en tatovering lige over fissen, hvor der stod Thomas ejendom.

Hun tog næste dag ud til den piercer der havde været her hos os, og fik lavet de ønskede ting, og derefter til en tatovør der tatoverede det hun ønskede. Da hun kom hjem igen, sagde hun, at O og de to piger måtte hjælpe mig, da hun ikke måtte have sex før det hele var helet, hun kunne da bruge mund og anal hvis jeg måtte ønske det, men fissen var forbudt område.

Jeg havde en rigtig dygtig underdirektør Jens i firmaet, han var 32 år, og single. Jeg havde lagt mærke til at mange af pigerne i firmaet havde lagt op til ham, men at han, så vidt jeg kunne observere, ikke havde taget imod de mange tilbud. Jeg havde heller ikke fornemmelsen af at han skulle være bøsse, men det måtte jeg jo så finde ud af, hvis O kunne acceptere ham i første omgang. Han blev inviteret på middag en aften, hvor Hanne og pigerne tog i byen alene, og med besked om at de måtte tage ind på et hotel og overnatte, Hanne kendte grunden, mens pigerne var uvidende.
Jens kom til aftalt tid, og O serverede for os, og da vi skulle ind og have kaffe, kikkede jeg på hende, og hun nikkede, så jeg ville nu gå videre med Jens. Da vi havde sat os, spurgte jeg ham om han var glad for at være i firmaet, det svarede han bekræftende til, og jeg sagde så, at min plan var, at han om nogle år, skulle afløse den nuværende administrative direktør, når han gik på pension. Jeg sagde så, at jeg jo ikke vidste ret meget om ham, så om han villig til at lade mig udspørge ham om hans liv uden for firmaet, det svarede han ja til, og jeg begyndte med hans familie og hans fritidsinteresser, og det lød godt alt sammen. Jeg sagde så at jeg havde lagt mærke til at han var meget standhaftig over for de tilnærmelser hans kvindelige kollegaer havde gjort til ham, han svarede at han ikke mente at man skal finde en kæreste på sin arbejdsplads, og der var ikke nogen af dem der interesserede ham nok til, at han ville bede dem om at finde en ny stilling så de kunne komme sammen. Jeg spurgte nu om hvordan han så sin kommende kone, han sagde her, at det var meget privat, og at han helst ikke ville svare på det. Jeg sad helt stille og sagde ikke noget, og efter et par minutter i dyb tavshed, så sagde han, at det han nu fortalte, meget gerne kun skulle blive mellem os, og at han håbede ikke det ville få indflydelse på hans fremtid i firmaet. Jeg lovede ham at det blev mellem os, og at jeg ikke kunne tænke mig, at noget om det emne skulle forhindre ham i at blive det jeg håbede han ville blive.

Han begyndte nu at fortælle, at han ikke var særligt interesseret i et helt normalt forhold, da han lige på det punkt var meget gammeldags, han mente at en hustru skulle være der for sin mand, og at det var manden der bestemte alt i forholdet, således havde det været med hans far Martin og hans mor Lilly, og de levede et harmonisk ægteskab, og han var helt sikker på at de ikke som mange andre han kendte, på noget tidspunkt ville blive skilt. Nu blev jeg helt glad, for det var meget af det, jeg havde håbet på at finde hos den mand jeg skulle give O væk til. Men nu manglede vi bare lige det med afstraffelse og smerte, som O ikke ville undvære, så nu spurgte jeg ham til om hvad der skete hvis hans mor ikke levede op til hans fars forventninger, her blev han meget rød i hovedet, og svarede at han ikke havde troet der skete noget, men at han en dag var kommet uventet hjem, og han var klar over de var hjemme, da begge biler var i garagen. Han kunne dog ikke finde dem ovenpå, men han kunne høre at der var nogen i kælderen, og han gik så derned, og fik et chok, da han så sin mor stå nøgen, og hans far lige så nøgen og give hende smæk med en ride pisk. Hans far fik øje på ham, og sagde at han skulle gå op i stuen, og her fortalte han at de havde prøvet at holde denne del af deres liv skjult for ham, men nu vidste jeg det, og han sagde at hans mor selv havde valgt at de skulle leve sådan. Efterfølgende havde han haft flere samtaler med sin far og mor, om dette, og han havde tænkt på om han ville leve på samme måde, han havde et år levet på den måde med en kvinde, men havde måtte erkende, at hun nok kun gjorde det for hans skyld, og han havde så afsluttet forholdet.

O havde siddet ved min PC og havde hørt hele samtalen, og kom nu ind og bad om at få lov til at sige noget, jeg sagde ja, og hun sagde at hvis han ville så var hun villig til at gifte sig med ham, hun fortalte, at hun havde fået lov til at høre hvad han snakkede med mig om, og at hun mente at hun var som hans mor. Jag bad nu O om at tage kjolen af, og Jens kunne nu se striberne på hendes krop, hendes piercinger, og helt glatte skød. Jeg fortalte nu Jens om hendes historie, og jeg kunne se at han var meget fascineret af O, og fortalte også at han jo fik hende som hun var, men at han også fik en kone, der var opdraget til at adlyde manden. Jeg fortalte hvilke regler jeg havde i forhold til O, og at hun var en meget selvstændig dame på mange andre områder, der kunne repræsentere ham og firmaet på den bedste måde. Jeg fortalte ham også, nu vidste han, at vi havde fælles syn på et ægteskab, jeg fortalte ham om, at Hanne og jeg levede som hans far og mor, blot med den forskel at O var der, og hendes døtre vidste og accepterede vores forhold. Jeg sagde ikke noget om, at døtrene også var med i vores forhold, det kunne måske komme senere.

Jeg sagde nu, at jeg ville overlade O og ham til at tale sammen, og så kunne de bagefter fortælle mig, om de mente om der var grundlag for at fortsætte. Jeg satte mig ud på terrassen, og lukkede døren så de kunne tale sammen uden at tro, at jeg lyttede med. efter en Time kom O ud og hentede mig, og sagde at Jens gerne ville tale med mig, han sagde at han mente at O var det han søgte, og hvad der skulle ske nu. Jeg bad ham tage O med hjem, og leve sammen med hende i 14 dage, og så skulle de sammen tage den endelige beslutning.

Næste morgen kom Hanne og pigerne hjem, og jeg fortalte dem, at O ikke var her de næste 14 dage, og muligvis aldrig mere, da hun måske havde fundet den mand hun skulle giftes med. Jeg fortalte nu pigerne om den aftale jeg havde lavet med deres mor, og hvad det indebar. De sagde at det var i orden med dem, og at de nu ville se deres mors nye piercinger og tatovering, de beundrede begge dele meget, og Lis bad om at hun nu også måtte få de samme piercinger som sin mor og søster, hun manglede jo dem et par stykker i hver skamlæbe, og den i klitoris, Beth bad om at få tykkere stave og ringe i, og jeg sagde, at når deres mor igen var klar til sex, så fik de deres nye piercinger. Der var ikke nogen af dem, der på nuværende tidspunkt ville tatoveres.

De næste 3 uger måtte pigerne hjælpe deres mor med at betjene mig, og jeg havde jo også lovet dem at lære dem om sex, så det blev en varieret tid.

Beth kom og sagde at Lis havde fortalt hende, at jeg muligvis ville opfylde deres fantasier, hvis det var muligt, og at hun da gerne ville have at prøve at få pik i både fisse og anal, mens hun suttede mig, hun vidste at der var nogle maskiner, der kunne sættes til automatisk at støde en vibrator ind, og at man kunne regulere hastigheden på dem, hun ville have sin mor og Lis til at passe de 2 maskiner, mens hun suttede pik på mig, og at hun var sat i en gabestok mens det skete.

Så er vi vist nødt til at tage til København og tage på indkøb, jeg bad dem om at finde ud af, om der var mere der skulle købes ind nu vi var i gang. ” dage senere kørte de 3 piger i kassevognen til København, efter at have undersøgt på nettet, hvor man kunne købe hvad, og hvad de kunne tænke sig at prøve, de ville ikke have mig med, da det skulle være en overraskelse hvad de købte. De kom hjem næste dag, og var meget hemmelighedsfulde, og gik så i gang med at tømme bilen, jeg blev sendt ind i virksomheden, hvor jeg mødte Jens, og han sagde, at alt gik over hans største forventninger, og at jeg ikke skulle regne med at O kom tilbage, jeg sagde at det glædede mig, og at jeg glædede mig også til at give hende væk i kirken.

Da jeg kom hjem igen, var det kun Hanne og Lis der tog imod mig, og sagde at Beth var sat i den nye gabestok, og at vi sener skulle ned og hjælpe hende med at opfylde hendes fantasi, der var dog en lille ændring, Beth havde på et tidspunkt i København svaret sin mor igen, og det ville godt afregne først. Det gik jeg med til, og da Beth havde stået 2 timer i gabestokken gik vi ned til hende. Pigerne havde lært noget, for hun var iført et blindfold, en gag og høretelefoner, så hun var ikke klar over vi var der, men vi kunne se at hun glædede sig, for hun var pjaskvåd, og det løb ned af hendes ben, og der lå en lille sø på gulvet. Jeg spurgte Hanne hvilken straf hun ville give hende, og hun sagde her første gang, var 50 slag med spanskrøret vist passende.

Hun fandt et nyt spanskrør frem de havde købt, og uden varsel begyndte hun at slå, først lidt blidt, men efterhånden hårdere og hårdere, så det til sidst var blodige striber på Beths ende. Derefter gik Hanne og lis i gang med at sætte maskinerne til Beths 2 huller, hun blev smurt godt analt først, og jeg gik om og tog gaggen ud af munden, og stak min pik ind i stedet, efter lidt tid begyndte jeg at støde længere og længere ind, men passede dog hele tiden på at hun kunne klare det. Imens var de 2 makiner gået i gang, og jeg kunne mærke på hende, at hun blev lidt ukoncentreret, og lige med et kom hun i en fantastisk orgasme, hvor det hele gik på hende, og hun sprøjtede en masse ud af fissen, så gulvet blev helt vådt. Jeg begynde nu igen at støde pikke ind, og mundkneppede hende hårdt, Hanne og Lis havde stoppet maskinerne, og med et kom jeg i en ordentlig orgasme, hvor jeg kom 5 store portioner sæd ned i halsen på Beth, som slugte det hele. Vi løsnede nu Beth, der gav os alle en stor knuser, og sagde at det havde været en utrolig oplevelse, hun var dog ikke helt forberedt på at jeg ville give hende en straf først, jeg smilte til hende, og sagde det var vist nogen med hendes opførsel i København, hendes mor havde afregnet med hende.

Den næste dag måtte Beth blive hjemme fra skolen, da hun ikke havde det godt med at sidde, og Lis måtte tage alene af sted. Vi havde dog et problem med skolen, og det var at hverken Lis eller Beth ville deltage i gymnastik, da de ikke ønskede at vise dem frem med tegn på pisk, og at de var piercet. Vi flyttede dem til en privatskole, hvor vi bad om at de blev fritaget for at skulle dyrke gymnastik. Det fungerede godt, og sådan gik det næste år frem til sommer ferien, hvor O skulle giftes med sin Jens.

I tiden efter, kom der flere ting fra københavnerturen i brug, der var flere elektriske remedier, en bænk, der kunne arrangeres i flere forskellige retninger, og hvor man kunne lade bestemte dele af kroppen være tilgængelige nedenfra, og vi brugte dem så, alt efter hvem der havde bestemt at de skulle købes.

 

Læs flere frække bdsm noveller her !

Mit nye liv – 1

Mit nye liv – 2

Mit nye liv – 3

Mit nye liv – 4

Mit nye liv – 5

Mit nye liv – 6

Afregning

Til fri afbenyttelse

Cuba – Forberedelser 12

Perverse oplevelser med en ægte masochist

Bdsm Babylon Skriv Til Os