BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

 

"Vi lavede et rum i kælderen om til en veritabel fangekælder og torturkammer …".

 

Mit navn er Thomas, og jeg vil fortælle min historie fra jeg blev skilt i 2006 frem til i dag 2016.
For 10 år siden, blev jeg skilt fra min daværende kone, efter at vi begge havde fået en god uddannelse, kom tiden hvor vi gerne ville have børn. Der skete ikke rigtig noget, så jeg startede med at blive undersøgt, jeg fik et chok, da jeg fik at vide at jeg var helt steril. Min kone blev meget ked af det, da hun brændende ønskede sig børn. Et år efter kom hun og sagde at nu var hun gravid, og ville derfor skilles, og giftes med faderen til barnet. Hun ønskede intet af vores fælles eje ud over hendes tøj og de ting der kom fra hendes familie, og hun ville heller ikke have noget hustrubidrag,

Hun fik en dejlig søn og har senere fået 2 piger, og har det godt med sin nye mand, og vi er stadig venner, og det er godt, da vi stadig har fælles venner vi kommer sammen med.

Vi var 28 da vi blev skilt, så nu er jeg 38, og holder mig i god form, og har fundet den rigtige til at erstatte min ex-kone, og som det vil fremgå senere, lever jeg absolut ikke i cølibat.

2008:

De næste par år havde et kun et par tilfældige sexpartnere, ingen mere end et par måneder. Men så kom Olivia ind i mit liv. Første gang jeg så Olivia var hun lige knapt 15 år, og det var en af mine bekendte, der var blevet bekendt med hendes skæbne, hun boede hos en mor, der både var dranker og narkoman, og blev ikke behandlet særligt godt af hverken mor, eller de skiftende ”stedfædre” der kom samme med hendes mor. Jeg blev ærgerlig, men man læser så tit om at man bør gøre noget, når man hører om omsorgssvigt. Så jeg tog kontakt til de sociale myndigheder, og anmeldte sagen, og regnede så ikke at høre mere om det.

Men en dag ringede der en socialrådgiver, der var blevet sat på sagen, og hørte om jeg havde til at tale med hende og pigen, da pigen gerne ville sige tak for at jeg havde gjort noget ved sagen. De kom så dagen efter, og vi havde en god snak, og jeg spurgte bl.a. om hvad der nu skulle ske med pigen, jeg fik at vide at hun skulle i familiepleje, og have styr på sit liv og skolegang. Jeg ønskede hende held og lykke i fremtiden, og sagde pænt farvel til dem begge.

Dagen efter ringede socialrådgiveren, hun sagde at hun havde fået et problem, da pigen på vejen hjem, havde spurgt om jeg kunne blive hendes plejefar, normalt er det et ægtepar der bliver plejefamilier, men hun havde undersøgt sagen, og jeg kunne godt få dispensation, og få en plejedatter. Det betød at jeg 1 måned senere officielt var hendes værge og plejefar.

De næste 3 år gik hun i skole og klarede sig godt, hun var ikke så glad for de andre elever, men havde som barn lært at klare sig, så hun blev ikke mobbet.

2011:

Da hun fyldte 18, tog vi på ferie i et lejet sommerhus, og jeg fortalte hende, at nu var jeg officielt ikke længere hendes værge og plejefar, da hun jo var blevet personlig myndig, og hun derfor selv kunne træffe beslutning om hvad hun ville, jeg ville dog stadig støtte hende, og hun kunne stadig bo hos mig så længe hun ville. Vi spiste middag på en lokal restaurant, og sad og snakkede hyggeligt sammen inden vi gik i seng. Jeg var faldet i søvn, da jeg fornemmede noget i værelset, jeg tændte lyset, og O stod nøgen ved sengen, og bad om at få lov til at putte sig i min seng, jeg blev helt paf, og fortalte hende at det mente jeg ikke var en god ide, og at jeg betragtede hende som en datter, og flere andre gode meninger om emnet. Hun stod og lyttede, og lige pludselig løftede hun dynen og lagde sig ned til mig. Hun fortalte mig så, at hun gerne ville takke mig for at have hjulpet hende ud af en sikkert trist skæbne, og at hun havde ikke set mig sammen med nogen anden kvinde i den tid hun havde boet hos mig, og mente at jeg trængte til at blive opmuntret lidt. Hun begyndte at tage på min pik, og meget hurtigt havde den fuld rejsning, og så gav hun mig et fantastisk blowjob, og sluttede af med at sluge al min opsparede sperm.

Hun gav mig et kys, og sagde hun gerne ville tale om sin fremtid med mig næste dag, og at hun nu synes at vi skulle lægge os til at sove. Hun faldt hurtigt i søvn, mens jeg lå de næste mange timer og tænkte over det der lige var sket, og spekulerede over hvad hun dog ville fortælle min næste dag. Jeg sov længe næste morgen, og da jeg stod op var Olivia, igen helt nøgen, klar med morgenmad.

Hun satte sig derefter overfor mig, og spurgte om jeg stadig mente at hun kunne blive hos mig så længe hun ville, det bekræftede jeg, hun sagde så, at hun ville blive færdig som student, og så læse på universitetet, men at hun også gerne ville have en anden uddannelse, og her kom jeg ind i billedet. Hun ville gerne opdrages til at blive en god og lydig hustru for sin kommende mand, hvem han end måtte blive. Og med opdragelse mente hun det bogstaveligt, således at jeg skulle straffe hende hvis hun lavede fejl, jeg havde på det tidspunkt aldrig lagt hånd på en kvinde, og fortalte hende at det kunne jeg ikke gøre.

Hun mente nu nok jeg kunne lære det, hun havde inden hun kom til mig, fundet ud af, at hun tændte på smerte, da både hendes mor og hendes kærester, ikke havde holdt sig tilbage med at give hende smæk, og at hun i starten havde hadet det, men på et tidspunkt havde hun fået seksuelle følelser når hun fik klø, hun var dog klar over at hun skulle skjule dem, men hun havde fået flere små orgasmer i forbindelse med sine afstraffelser. Hun havde nu i tre år hos mig ikke fået klø, og hun var glad for det, men nu ville hun gerne finde ud af, om det var noget hun kunne leve med, når det nu var af egen fri vilje.

Vi talte om det i flere dage, og vi blev så enige om, at forsøge, men at vi begge kunne afslutte, hvis vi ikke kunne klare det. I løbet af de næste 3 måneder fandt jeg ud af, at jeg faktisk havde det i mig at opdrage en pige med gammeldags opdragelse, som nogen kalder det, og Olivia var en perfekt læremester, idet hun også fandt ud af, at hun faktisk nød det endnu mere, nu det var frivilligt.

Olivia havde forberedt sig godt, hun havde læst en masse om S/M på nettet, og vidste hvor man kunne købe de remedier hun mente vi havde brug for, og vi lavede et rum i kælderen om til en veritabel fangekælder og torturkammer. Hun var meget mere fortrolig med emnet end jeg var, og med tiden blev jeg mere og mere sikker på hvordan man læste hende, og hun mente for det meste i starten, at jeg var lige blid nok, men efter de 3 måneder var gået, sagde hun, at nu var jeg vist ved at være udlært, og hun derfor trygt overlod til mig at styre hendes opdragelse og straf

Vi havde ikke noget seksuelt samkvem i de måneder, men da vi begge var enige om at vi ville fortsætte så længe vi begge ville, men som jeg fortalte hende, at jeg ikke mente at jeg elskede hende, men holdt af hende som en datter, skulle hun være klar over at jeg jo kunne finde en kvinde jeg ville gifte mig med.

Det accepterede hun, men spurgte mig, om jeg indtil da, også ville lære hende at være elskerinde for sin kommende mand, hun var jomfru, og det blowjob hun havde givet mig, var den eneste gang hun havde været sammen med en mand. Jeg lærte hende nu de mange aspekter der er af sex, lidt efter lidt ganske vist, jeg tog hendes mødom samme aften, og hun lærte også analsex, sex med diverse hjælpemidler, at lege med sig selv men jeg så på det.

Samme aften spurgte hun om jeg ikke ville kalde hende O, da hun ikke brød sig om navnet Olivia, med det vi lavede, syntes jeg det var i orden, da jeg også kendte til O’s historie.

2012:

For 4 år siden var jeg til et forretningsmøde, hvor vi fik en god frokost, og her var en af dem jeg forhandlede med, en smuk kvinde på min egen alder. Vi talte godt sammen, og da dagen var slut med et godt resultat, spurgte jeg hende om hun kendte et godt spisested i byen, det gjorde hun, og hun sagde også ja til at holde mig ved selskab.

Under middagen fik hun at vide min historie med min kone, og hun fortalte, at hun faktisk have oplevet det modsatte, hendes mand havde forladt hende da hun blev gravid mod hans ønske, og havde givet hende en stor portion penge og deres fælles hus og indbo, på nær nogle personlige ejendele. Hun fik 2 tvillinger, begge piger, som nu var 14 år gamle.

Efter middagen tog hun hjem og jeg tog på mit hotel, dog havde jeg inviteret hende hjem til mig, og vi aftalte at hun og de 2 piger skulle komme den kommende weekend.

De ankom fredag eftermiddag, og hendes døtre havde arvet deres mors skønhed. De var meget velopdragne, og det var en fornøjelse at have dem på besøg. Da klokken blev 22.00, blev der sagt godnat til de 2 piger, der lydigt gik i seng. De havde alle 3 fået værelser i min gæstefløj, jeg må dog indrømme at jeg håbede på at vi kunne bruge mit soveværelse begge to. Der gik heller ikke længe før vi begyndte at kysse, og hurtigt endte i soveværelset. Her fik vi en dejlig nat sammen, hun var meget seksuel aktiv, og havde ikke mange hæmninger. Søndag efter middag, spurgte jeg hende om hun kunne komme alene næste weekend, da jeg gerne ville vise hende noget, som det nok ikke var så godt at tvillingerne overværede. Hun var selvfølgelig nysgerrig, men jeg sagde, at hun måtte vente til næste fredag.

Fredag

Jeg var spændt på hvordan hun ville tage min overraskelse, da jeg havde besluttet, at jeg gerne ville være sammen med hende, men at jeg havde nogle hemmeligheder hun måtte acceptere, og helst også være med i.
Hanne kom som aftalt fredag kl. 17.00, jeg havde sagt at vi spiste kl. 18.00, så hun måtte godt være klædt om hjemmefra. Hun kom i en kort nederdel, med en helt gennemsigtig hvid bluse, og hun havde helt tydeligt ikke nogen BH på, og en kort jakke der fuldendte hendes påklædning. Da hun ringede på, blev døren åbnet af min hushjælp, en meget smuk 19 årig blondine, der havde sin stuepige uniform på. Jeg kunne se at Hanne blev overrasket, jeg præsenterede min hushjælp som O, hvilket fik hende til at spærre øjnene op, men hun fattede sig hurtigt, og gik med ind i stuen, hvor O havde stillet champagnen klar, vi fik begge et glas, og skålede på en rigtig god weekend sammen. Jeg kunne se at hun var ved at skulle spørge ind til O, men sagde at forklaring ville komme senere, så gik vi til bords, og O serverede maden og vinen for os, desværre spilde hun vin på Hannes kjole, hun bad meget om undskyld, jeg sagde at det talte vi om senere, nu skulle hun hjælpe Hanne af med at det våde tøj, Hanne sagde at set kunne hun da selv, men jeg insisterede på at O skulle gøre det, da blusen og nederdelen var kommet af, viste det sig at hun heller ikke havde trusser på, så det eneste hun var iklædt, var de højhælede sko, hun så sig omkring, men jeg sagde at vi nu skulle spise videre, og jeg havde jo set hende nøgen før, så det var vel i orden. Hun kikkede på mig, og skulle igen til at sige noget, men jeg sagde at hun måtte vente med svar.

Vi blev færdige med middagen, og gik ind og fik kaffe og cognac. Her så jeg på Hanne, og sagde at min hemmelighed var, at jeg var dominant over for mine kvinder, og at det var en 24/7 dominant, O var ansat som min hushjælp, også 24/7, hun sørgede for at blive udlært som en submissiv hustru for en anden Herre end mig, da hun ikke var en jeg ville gifte mig med.

Jeg spurgte nu Hanne, om hun kendte til S/M, og hvad hendes holdning til dette var. Hun svarede at hun kendte til det, og at hun ikke havde været en del af et sådant forhold, men at hun havde det godt med, at de mænd hun var sammen med, var nogle der styrede legen, og at hun gerne ville tages hårdt, ligesom jeg havde gjort sidste weekend. Hun viste ikke om hun kunne være min modpol 24/7, men at hun skulle vide noget mere om hvad jeg havde forestillet mig i et sådant forhold.

Jeg sagde, at vi kunne jo starte med at give O hendes straf for at have spildt på Hanne, om hun var klar til det, det mente hun var.

Jeg kaldte derefter på O, der fik besked på at gøre sig klar til at modtage sin velfortjente straf, hun sagde ”Ja, Herre”, og gik så igen. 5 minutter efter tog jeg Hanne med ned i kælderen, hvor vi gik ind i rum der, her var O allerede, nu helt nøgen, og havde sat manchetter på arme og ben. Jeg spændte hende nu op, så hun stod som et X, og helt klar til at modtage sin straf.

Hanne fik besked på at sætte sig, og se på hvad der skete, Jeg spurgte nu O om 50 slag var en passende straf for hendes klodsethed, hun så mig direkte i øjnene og sagde, ”mon ikke 75 er mere passende, Herre”, jeg gik nu hen til Hanne og spurgte om hun var sikker på at hun ville blive resten af weekenden, og hun så mig lige i øjnene og sagde ja, hun ville prøve mit forslag resten af weekenden, men ville have en aftale om grænser inden, det svarede jeg ja til, men tilføjede, at jeg hele tiden ville prøve at flytte hendes grænser, hun smilte og sagde at det havde hun da også forventet.

Jeg tog nu en paddle, og gav O 25 slag fordelt over både forside og bagside, derefter tog jeg en relativ blød nihalet kat, som jeg så brugte til de næste 25, O var nu begyndt at blive rød flere steder på kroppen, så sluttede jeg af med et spanskrør, og nu fik bagdel bryster og fissen hårde slag, O gav sig ganske lidt, og sagde ikke en lyd, da jeg sluttede, så hun på mig, og sagde ”mange tak Herre, det havde jeg fortjent”.

Jeg lod hende nu hænge, mens Hanne og jeg gik op i stuen, her fortalte jeg hvad jeg forventede af hende, når hun var kommet igennem prøvetiden, som jeg forventede ville vare 3 måneder, jeg fortalte hende om stopord og grænser, hun ville gerne vente med at sige nogle grænser før hun havde prøvet de ting jeg ville udsætte hende for, hendes børn havde lært at man godt måtte sige fra, efter man havde smagt eller prøvet noget, og det mente hun nu at det jo så også måtte gælde hende. Hun var blevet lidt betænkelig, da hun så O få sin straf, men hun kunne jo klare det, så det håbede hun også hun kunne med tiden. Jeg fortalte hende, at jeg selvfølgelig ville starte i det små, og så langsomt forøge antal og styrke.

Jeg fortalte hende, at jeg allerede den første gang jeg havde mødt hende, var blevet forelsket, og sidste weekend havde bare gjort mig helt sikker, og derfor var jeg gået lidt hurtigt frem, så ingen af ville spilde tid, hvis hun ikke var med på at prøve at leve som 24/7 m sammen med mig.

Jeg spurgte nu Hanne om hun ville gå ned og løsne O, og de kunne så tale sammen om det at være M hos mig, O ville så binde hende op, og jeg ville så komme og give hende 5 slag bagpå og 5 slag foran, hun kunne så også sige til O, at hun gerne ville barberes helt glat inden jeg kom, det kunne de jo godt gøre mens de snakkede.
Hanne vidste ikke, at jeg havde kameraer og mikrofoner skjult i kælderen, og at jeg derfor kunne følge med i hvad der skete. Hanne kom ned og frigjorde O og fortalte hende hvad jeg havde bedt om, O hente med det samme remedierne til barberingen, og gik i gang. Hanne var meget nysgerrig om hvad O havde følt da hun fik sin straf, og om det ikke gjorde meget ondt, O svarede at hun havde lært at smerten fik hende til at svæve, og at hun fik nogle vidunderlige følelser i kroppen, og at hvis hun havde fået lov, så havde hun helt sikkert fået en orgasme. Hanne sagde at hun havde sagt ja til at prøve at blive ligesom O, og at hvis det gik godt, så ville hun gerne giftes med mig. O sagde, at hun ikke kunne få bedre Herre end mig, og at hun da ville glæde sig især på mine vegne, hvis det kunne blive sådan. Hun håbede at det ikke betød, at hun måtte forlade huset før hun gerne ville, Hanne så på hende, og sagde, det er jo Herren der skal bestemme det, hun var helt klar over, at hun ikke fik sin egen fri vilje mere, hvis hun sagde ja, det var vist alt eller intet.

O havde fået besked på, at hun skulle prøve at give Hanne en orgasme, det kunne jeg se, at hun lige så stille var begyndt på, da hendes hænder nu begyndte at tage Hanne på brysterne, og begynde at bevæge sig ned mod hendes fisse, hun grinte lidt, og sagde at hun vist hellere måtte give Hanne et barberkys, hvorefter hun lige så stille begynde at slikke Hanne, Jeg kunne se at Hanne ikke havde forventet at O ville gøre dette, og forsøgte at tage hendes hoved væk fra fissen. O gav hende en dask over fingrene, og sagde, hun bare skulle nyde det, for man vidste jo aldrig hvornår man fik lov til at få en orgasme igen, da det jo var Herren der bestemte det. Hanne blev nu mere afslappet, og der gik nu ikke længe før hun kom i en meget stor orgasme, og O var helt våd i hovedet, da hun flyttede sig fra Hanne.

Hanne blev nu hængt op i samme position som O hang i før, og jeg gik nu ned til dem, og spurgte om det var gået godt, og om Hanne havde fået lidt mere at vide, det svarede hun ja til, og hun kikkede så på mig, og sagde, at hun havde fået en orgasme uden tilladelse, og at hun vist nu skulle have fordoblet sin straf. Jeg spurgte om hun var sikker, og da hun svarede ja, begyndte jeg med padlen, 5 slag på hver side, dog ikke samme sted 2 gange, og ikke så hårdt, jeg holdt pause mellem hvert slag, men der kom ingen reaktion, så jeg fortsatte. Derefter tog jeg spanskrøret, og sagde til Hanne, at nu blev det hårdere, da det jo var hende der havde bedt om ekstra straffen, hun fik nu de 10 slag, og jeg kunne se at det var noget der bed, men hun holdt ud, og O tog hende ned, og vi gik tilbage til stuen.

Her fik vi en snak om det hun havde oplevet, og hun mente nok at hun kunne lære at være en lydig 24/7 submissiv. Der var dog nogle praktiske ting vi skulle have på plads, inden vi kunne gå rigtig i gang, det største problem var nok tvillingerne, som hun ikke ville svigte, jeg fortalte hende, at det havde jeg heller ikke forventet, men at vi jo så måtte finde en løsning der tilgodeså alle parter.

Vi gik derefter i seng, hvor jeg fik hende til at tage mig i munden, og for første gang i sit liv slugte hun en mands sæd, og i løbet af lørdagen og søndagen fik hun prøvet at få pik i alle 3 huller, hun havde heller ikke prøvet analsex før, kun at blive stimuleret der med en finger. Hun fik flere orgasmer, og jeg fortalte hende, at det O havde fortalt hende med at jeg skulle give tilladelse til at hun måtte få orgasme ikke gjaldt i denne weekend.

1 uge senere

Fredag ugen efter kom Hanne tilbage, vi havde aftalt, at vi ville bruge ugen til at tænke os godt om, og om vi kunne finde en løsning der kunne tilfredsstille os alle.

Jeg var meget spændt, men Hanne kom storsmilende hen til mig, og sagde at hun mente at der var en løsning der kunne bruges.

Hun havde tænkt meget over sidste weekend, og var blevet klar over, at hun, den barske forretningskvinde, helt klart havde meget submissive sider, og at hun var klar til at give sig selv og mig de 3 måneders prøvetid, vi havde talt om. Men løsningen indebar at vi var nødt til at vente lidt med at det blev 24/7.

Jeg var spændt på fortsættelsen, og Hanne havde talt med tvillingerne om, det kunne være en ide, at de efter sommerferien, som stod lige for døren, kom på kostskole i England eller et andet sted, for at komme hjemmefra, og lære andre kulturer og sprog. Efter lidt betænkning, og snak frem og tilbage, gik de med på ideen, Hanne havde fundet 2 mulige steder, begge med disciplin i højsædet, samtidig med at eleverne fik en aldeles fremragende undervisning. Valget var faldet på en skole i Schweiz, hvor undervisningen foregik på engelsk, og sproget i området vat tysk, så det var et af fagene i skolen. Desuden skulle de være der 4 måneder før de kunne komme hjem på juleferie, så det passede fint.

Så vi aftalte at den 1/8 når pigerne rejste til skolen, begyndte vi, Hanne kunne samtidig meddele, at hun havde taget et halvt års orlov, så hun kunne flytte ind hos mig,

Resten af sommeren levede vi som et normalt ægtepar med 2 søde børn, det meste af tiden var vi hos Hanne, mens O passede mit hus. Vi fejrede tvillingernes 15 års fødselsdag, og de var et par dage hos deres far, hvor Hanne, O og jeg begyndte så småt at få startet vores nye liv. Hanne og jeg var enige om, at O skulle blive så længe hun ville, eller indtil den rigtige ægtemand for hende blev fundet.

Prøvetiden

Da tvillingerne var rejst til deres nye skole, flyttede Hanne ind hos mig, hun fik udleveret en kort kjole, der var slidset op i begge sider, og fik besked på at det var hendes ”uniform” de næste 3 måneder, medmindre hun var helt nøgen. Hun havde fået en liste med de pligter hun havde i huset, og at alle forsømmelser og fejl ville blive kontant afregnet i kælderen.

Da der var gået 3 dage, havde jeg en længere liste vi skulle have afregnet, og O gik i kælderen og gjorde hende klar, vi havde i ferieperioden været der et par gange, og Hanne var mere standhaftig end jeg havde forventet, og tog sine straffe med en ophøjet ro, også selvom nogle slag var meget hårde. Så nu havde jeg sat antallet af slag op til 50 til 75 hver gang, og nu skulle vi se om hun kunne tage en ordentlig straf, 75 slag fordelt over hele kroppen, i dag skulle de alle være med spanskrøret. Hanne stod parat, da jeg kom ned, jeg gav hende et kys, og hviskede til hende, at nu ville det blive hårdt, og at hun skulle bruge stopordet, hvis hun ikke kunne tage det. Efter de 75 slag, som hun tog imod uden en lyd, og hvor hele kroppen nu var et virvar af røde striber, enkelte steder havde hun blod hvor jeg havde ramt, så gik jeg over til hende, og spurgte om hun var OK. Ja, sagde hun, men mangler du ikke at straffe min fisse, jeg havde med vilje ikke ramt der, så så jeg hende i øjnene og spurgte, hvor mange slag, de sidste 25 svarede hun, så bliver det lige 100 slag.

O fik besked på at tage hende ned, og lægge hende på bordet, med an pude under enden, og så hentede jeg igen spanskrøret, og gav hende de 25 slag, de sidste 5 direkte på klitoris, og der kom der endelig lyd, da hun kom i en kæmpe orgasme, hvor hun derefter lå helt væk. Jeg vidste nu at hun var en ægte submissiv masochist. O fik besked på at se til hende og ordne hendes krop, og smøre den ind i zinksalve, derefter skulle hun lægge hende i seng.

Næste morgen kom Hanne ned, og bad om ikke at skulle sidde ned til morgenmaden. Jeg spurgte til om hun havde bedt om for meget i går, men hun smilede til mig, og sagde at hun have fortjent straffen og at hun havde nydt hvert sekund af den.

Jeg bad hende lægge sig ind over bordet, og fik O til at sutte min pik stiv, hvorefter jeg tog Hanne analt lige indtil jeg var ved at komme, hvorefter hun fik besked på at tage mig i munden, hvilket hun så gjorde.

Resten af de 3 måneder gik på samme måde, og da de var gået bad Hanne mig om at blive hos mig resten af livet, jeg bad hende derefter om at gifte sig med mig, hvilket hun sagde ja til med glæde.

Vi blev enige om at fortælle tvillingerne det, når de kom hjem på juleferie, og så gifte os i juli, når de igen kom hjem fra skolen. Vi havde en dejlig juleferie med tvillingerne, der undrede sig over at jeg blot kaldte på O, jeg gav en lille nødløgn, og sagde hun hed Olivia, og jeg ikke brød mig om det navn, så vi blev enige om at kalde hende O.

Ægteskab

Resten af vinteren og foråret brugte vi på forberedelser til brylluppet, jeg havde en smule ængstelse over hvad vi gjorde ved tvillinger der nu kom hjem, og skulle gå i skole i Danmark, de blev jo 16 i juli, og jeg var bange for at de ville opdage noget, og hvad der så ville ske. Hanne sagde at hun regnede med at hun fik styr på det, så det skulle jeg ikke bekymre mig om nu.

 

Læs flere frække bdsm noveller her !

Mit nye liv – 1

Mit nye liv – 2

Mit nye liv – 3

Mit nye liv – 4

Mit nye liv – 5

Mit nye liv – 6

Afregning

Til fri afbenyttelse

Cuba – Forberedelser 12

Perverse oplevelser med en ægte masochist

Bdsm Babylon Skriv Til Os