BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

 

"Til fri afbenyttelse".

 

Jeg har haft en oplevelse, som, når jeg tænker tilbage på den, nærmest er uvirkelig.

Selvom mange fortæller mig, at jeg har en sensuel og erotisk udstråling, pga. min faste buttede krop, er det ikke noget, jeg nogensinde bevidst har brugt. Tværtimod er jeg af natur nærmest indelukket, selvom jeg ikke er snerpet eller specielt kysk.

Men een gang foldede jeg hele registret ud med alt, hvad den kan trække. Det var da jeg var blevet optaget på min yndlingsuddannelse i England.

For at fejre min glæde gik jeg med et par veninder i byen. Om aftenen klædte jeg mig frækt på, nedringet sommertop og en lille, absolut ballekort nederdel.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forestillet mig med det outfit, men jeg havde for en gangs skyld lyst til at være sexet og vise alle mine fortrin frem, det hele på een gang.

Mine to veninder spærrede godt nok øjnene op, da de så mig, var vel vant til altid at se mig indpakket til op over begge ører. Men jeg glædede mig, verden var fuld af solskin, og jeg flirtede til højre og venstre.

Til min forundring virkede jeg som en magnet på mændene, og jeg nød hvert et øjekast og hvert et blik, der forsvandt nedover mine runde balder og lange lår.

Hen på aftenen lagde jeg mærke til en fyr, der stod og lænede sig nonchelant op ad baren. Først var han bare en af de andre beundrere, men efterhånden blev mit blik konstant suget i hans retning.

Der var noget ved ham, som kickede mig, måske hans alder og selvsikre udstråling. Hans øjne gled henover mig, og jeg følte mig pludselig afklædt under hans blik.

Jeg havde følelsen af, at han kunne se igennem mig, betragtede mine nøgne bryster og min lille veltrimmede mis. Og jeg glødede ved tanken om, hvad hans hænder kunne udrette af mirakler, hvis det skulle komme så vidt.

Jeg ønskede, at han skulle komme hen til mig, turde ikke selv tage initiativet, men det virkede som om, han havde god tid. Til sidst kom han og lagde armen om mig, spurgte, om vi skulle danse.

Efter bare ti minutter spurgte han, om jeg havde lyst til at tage med ham hjem. Jeg nikkede, mens sommerfuglene flagrede kildent rundt i min mave, blev helt genert af at være så tæt på ham.

Vi tog en taxa, og da vi endelig var alene, var hans hænder pludselig overalt på min krop. Han tog om mine bryster uden på blusen og klemte dem med et erfarent tag.

Jeg lukkede øjnene, da vi kyssede, og hans tunge forsvandt dybt inde i min mund. Han lagde den ene hånd mellem mine ben, pressede ganske forsigtigt lårene fra hinanden og kærtegnede mig uden på trusserne, der var blevet fugtige af sved.

Svulmende skamlæber
Det gav et sæt i mig, da jeg mærkede hans stærke fingre på det tynde stof, mine skamlæber svulmede, og jeg mærkede, hvordan jeg blev gloende varm. Det var kun en ganske kort berøring, en appetitvækker på det, der skulle komme.

Jeg var overrasket over, hvor ophidset jeg blev, men tænkte også, at jeg var blevet godt varmet op af en masse alkohol i løbet af aftenen.

Taxaen stoppede udenfor et lille hus i udkanten af byen, han boede der sammen med sin far, fortalte han, og vi gik ned i kælderskakten, ind i kælderen og ind på et lille værelse.

Her sov han, sagde han, og jeg undrede mig over den spartanske indretning. Det virkede ikke som om, han hørte til der, og atmosfæren var en anelse uhyggelig. Han førte mig straks hen til sengen og begyndte at klæde mig af, det hele foregik meget kælent, og jeg slappede af igen.

Med overvejede bevægelser lukkede han min bh op og kiggede tilfreds på mine bryster. Jeg sukkede dybt, da han endelig begyndte at kredse med tungen om mine brune brystvorter, nappede så vorterne blev stenhårde, og jeg greb ham om halsen og trykkede mig ind til ham.

Inden jeg så mig om, havde han trukket mine små trusser ned om knæene og vippet mig bagover ned i sengen. Han lagde sig mellem mine ben og strøg mine inderlår, gav mig i det hele taget et indtryk af at være den følsomme elsker.

Jeg fantaserede om hans hænder, der lige om lidt ville skille mine skamlæber ad, inden han begravede sin tunge i min lille kusse, og jeg løftede underlivet for at få mine fantasier til at gå i opfyldelse.

– Åhh, stønnede jeg henrykt, da jeg endelig mærkede hans våde tunge, der cirklede omkring mine skamlæber.

Han blev mere krævende og borede sig sikkert vej ind mellem læberne, på min klit og slikkede min åbning. Han pressede spidsen af tungen ind og sugede mine safter i sig.

Følelsen satte hver tanke ud af funktion, og jeg var vild efter, at han skulle tage endnu hårdere fat, drømte om hans grådige fingre, der kørte op i min kusse, hårdere og hårdere, men han havde ikke travlt.

Jeg var ved at blive vanvittig af ophidselse og fugten drev ud af mig og ned på lagenet. Da han tilsidst spredte min revne, så mit fissekød lå blotlagt for hans øjne og gav sig til at slikke min kusse over det hele, kunne jeg ikke lade være med at hyle af begær og indestængt lidelighed.

Jeg var parat til hvad som helst. Åh, han havde erfaring med kvinder, kunne jeg mærke og følelsen af hans fingre og tunge, der var fuldt beskæftiget med min fisse, fik min trængende krop til at eksplodere i en hektisk orgasme, alt for tidligt, ville ikke være kommet endnu, men jeg kunne ikke holde det tilbage.

Han sagde, at jeg var fræk og dejlig og spurgte om, han måtte binde mig til sengen. Jeg kiggede på ham og så hans varme smilende øjne, og jeg nikkede til ham.

Mine ben blev spændt fast til sengestolperne og spredt fra hinanden, så min kusse lå våd og åben foran ham, og da han bandt mine arme, kunne jeg ikke have bevæget mig en tomme, selvom jeg havde villet.

Da han kom med et sort tørklæde, som han ville binde om mine øjne, blev jeg et øjeblik usikker.
-Tør du? spurgte han og kiggede frækt på mig.
-Ja, sagde jeg og fik kuldegysninger i hele kroppen.

Han bandt det stramt, så jeg ikke kunne se noget som helst, og jeg var overladt til de lyde, han lavede i værelset. Pludselig mærkede jeg hans pikhoved, der stødte mod mine læber, og han sagde, jeg skulle åbne munde og slikke hans pik.

– Jeg er rigtig liderlig nu, sagde han, og jeg var overrasket over at høre an forandring i hans stemme, den var blevet mere befalende.

Jeg åbnede villigt og mærkede hans stive lem, der pressede sig ind i munden på mig.

– Vis nu, at du kan slikke pik, sagde han og begyndte at køre lemmet ind og ud af min mund i hurtigt tempo.

Jeg sugede og suttede og lod ham forsvinde dybt ned i min hals og smagte på de salte dråber, der langsomt løb ud af hans pik.

Så kom der en til
Pludselig blev jeg opmærksom på en lyd, døren åbnede sig og en eller anden kom ind i rummet.

– Hvem er det? spurgte jeg og blev med et skrækslagen.
-Min far, sagde han, han kan så godt lide små buttede piger som dig, så jeg tænkte,at han skulle få lov at mærke din våde kusse.

– Nej, nej, sagde jeg med bævrende stemme, bogstavelig talt taget på sengen med bukserne ned.

Jeg hørte en dyb mandsstemme, der gryntede et eller andet, fornemmede, at faren stod for fodenden og kiggede på min vidtåbne kusse, der lå forsvarsløst og blottet for hans øjne

– Hun er lækker, ikke? hørte jeg sønnen sige til sin far.
Faren grinede og spurgte om, det var hans tur nu.

Så mærkede jeg et par begærlige fingre, der tog fat om mine skamlæber og hev dem fra hinanden. Jeg forsøgte at bevæge underlivet væk fra hans grove hænder, men ligemeget hjalp det. Faren holdt fast i mig og begyndte at slikke min kusse.

– Åh ja, helt rigtigt, hørte jeg ham sige og han bed i min kusse og sugede min lille knop, så den blev helt øm.

Samtidigt gravede han velystent rundt oppe i mun kusse og mumlede noget om, at han trængte hårdt til at kneppe sådan en stram sag. Angsten fortog sig lidt, fordi min krop reagerede på hans behandling af min fisse.

Jeg ville ikke, men ville så alligevel og da faren begyndte at fingerkneppe mig med sine store hænder, forvandlede min utilfredse hyl sig til små sagte støn. Han var hårdere ved mig, end sønnen havde været.

Efterhånden begyndte jeg at bevæge mit underliv i takt med hans fingre, der liderligt var i gang med at sætte min kusse i brand.

De sagde noget til hinanden, som jeg ikke hørte, og lidt efter løsnede de mine bånd. Jeg havde stadig bind for øjnene, da de førte mig ud i gangen og ind i et nyt rum, hvor jeg blev spændt fast i en gabestok.

Jeg stod foroverbøjet, og min røv og kusse var til fri afbenyttelse, som en middelalderlig skøge på byens torv. De fjernede bindet, og jeg missede efter lyset, som ikke var det.

Lidt efter så jeg farens stive, glinsende pik og hans begærlige, hede øjne. Han slog mine balder, så de blev helt røde, hvorefter han lod en fingrerne glide ned gennem mine skamlæber, der var våde af kussesafter.

Han sagde, at jeg skulle slikke safterne af hans fingre, og jeg slubrede mine væsker i mig, nærmest i trance. Han stak fingrene ind i min mund, som om den var en kusse, han skulle åbne og sagde, at jeg skulle sutte hans pik.

Jeg åbnede og mærkede hans stive lem, der blev stoppet hårdt ind i munden. Jeg kunne næsten ikke for luft, men faren var ligeglad, og han mundpulede mig målbevidst i flere minutter.

Imens mærkede jeg sønnens fingre, der gav sig til at smøre min lille stjerne ind i fissesafter. Han havde lyst til at bolle mig i røven, sagde han. Jeg prøvede at sige noget, men kunne ikke for farens store pik, der hamrede ind og ud af min mund.

Smerten ramte mig, da sønnen pressede pikken op i min røv, og jeg fik tårer i øjnene. Han gav sig til at kneppe mig, først langsomt, så hårdere, og snart gik det vilde ridt, hans pik drønede ind og ud af mit røvhul.

Smerten forsvandt og liderligheden tog over, og mens han gennempulede min røv og masserede min drivvåde kusse, så jeg til sidst var ved at spænges af liderlighed.

Farens klimaks var på vej, jeg mærkede, hvordan hans piks voksede, og han sagde, at han var parat til at sprøjte min mund fuld af sæd.

– Slug min sperm, råbte faren og stønnede som besat, da spermen flød i tykke strenge ind i min mund.

Jeg sank og sank, det var som om han havde en uendelig kilde at øse af.
– Hver dråbe, sagde han, og jeg slikkede det hele i mig, mens jeg stønnede højere og højere, for hver gang pikken nåede i bund.

Nu havde han et godt tag om min klitoris, og den voksede i hans hånd, men jeg skreg af nydelse.

– Jaja, ja, hylede jeg og mærkede min fisse krampe sammen.
Orgasmen skyllede henover mig, og jeg mærkede, hvordan min røv strammede sig om hans pik, og vidste, at han ville komme i røven på mig.

Mens min orgasme bølgede igennem kroppen, hørte jeg ham komme bag mig. Endnu engang blev jeg sprøjtet fuld af creme, og hans fingre krammede hårdt om mine balder, da han med flere hårde ryk skød sæden op i min røv.

Han kørte pikken frem og tilbage i min stjerne flere gange, ganske langsomt, mens han fortalte mig, hvor dejligt det havde været for ham. Han kiggede spørgende på mig. Jeg smilede, det havde været fantastisk.

– Du ved, hvor vi bor, sagde de, da de fulgte mig til bussen.

 

Læs flere frække bdsm noveller her !

Mit nye liv – 1

Mit nye liv – 2

Mit nye liv – 3

Mit nye liv – 4

Mit nye liv – 5

Mit nye liv – 6

Afregning

Til fri afbenyttelse

Cuba – Forberedelser 12

Perverse oplevelser med en ægte masochist

 

Bdsm Babylon Skriv Til Os