BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

 

"Cuba – Forberedelser 12".

 

Søndag morgen vågnede jeg tidligt. Det gjorde stadig ondt i min fisse fra stødet dagen før. Da jeg havde fået stødet, var jeg blevet båret ned i seng. Jeg havde ligget og forsøgt at krumme mig sammen, men det var svært, når maven var helt opspillet.

Jeg kiggede over på Lenes seng. Lene lå sammen med en af de unge fyre. Han lå på ryggen og Lene lå med hovedet på hans mave, så hans pik næsten var inde i Lenes mund. Jeg havde vild lyst til at gå over og sutte pikken op, så jeg kunne blive kneppet.

Jeg gav mig til at lege med min fisse. Jeg gnubbede hårdt på min klit, mens jeg pressede fire fingre ind i min fisse. Jeg kunne sagtens mærke den store metalring, der sad oppe i min fisse. Jeg kunne mærke min livmoderhals, der var trukket ned, så ringen kunne lukke den. Jeg undrede mig lidt over, hvorfor jeg skulle have den på, men snart glemte jeg alt og koncentrerede mig om den varme, der strømmede fra min fisse ud i hele kroppen.

Jeg kom nok til at skrige lidt, for Lene vågnede og tog pikken i munden. Der gik ikke mange sekunder, før den stod stiv og stolt op fra fyrens mave. Lene satte sig op på fyren og red ham stille, mens hun kælede for sine bryster og gnubbede sin klit.

Jeg kom med et skrig. Det var vidunderligt at få en orgasme. Men jeg var led og ked af at onanere mig til mine orgasmer. Jeg ville også tages af alle fyrene. Jeg ville også piskes til en orgasme. Men jeg blev af en eller anden årsag snydt.

Jeg kom til at tænke på weekenden før. Måske var det den pik jeg snød mig til, så det gik ud over de to stramme tøser. Tøserne havde godt af den behandling, de fik. Det fik dem til at være knap så overlegne. Men pikken havde helt klart ikke været til mig.

Måske var det bare et karaktertræk hos mig, at hver gang der sker noget godt for mig, så gør jeg et eller andet dumt, for at ødelægge det hele for mig selv.

Jeg kom til at tænke på, at lægen havde lovet, at jeg skulle spændes fast i dag. Måske ville jeg få noget pik.

Lene kom med et lille tøset skrig, da fyren gik amok og stødte hårdt og hurtigt op i hendes fisse. Det var tydeligt, at de kom i en fælles orgasme. Jeg var lige ved at begynde at tude, men da Lene kastede sig forover ned på fyren, benyttede jeg i stedet chancen til at gå over til hendes seng. Jeg trak pikken ud af Lenes fisse og slikkede den ren. Den smagte vidunderligt af sperm og lidt af Lenes safter.

Da pikken var ren, kom jeg til at se, at der løb lidt sperm ud af Lenes fisse. Jeg stak tungen hen til hendes fisse og slikkede det op. Jeg formede min tunge som et rør og pressede den ind i Lenes fisse. Jeg sugede alt den sperm ud, som jeg kunne komme til. En af fordelene ved at være uddannet sanger er, at man får en meget fleksibel tunge. Jeg sugede og sugede, men der kom ikke mere sperm.
Jeg hørte fyren foreslå, at han kneppede Lenes røv. Lene forsøgte at argumentere imod, men fyren insisterede på at kneppe hendes røv. Lene foreslog, at hun kunne slikke mig, mens han kneppede min røv.

Fyren bad os lægge os i en 69’er med Lene øverst. Jeg håbede, at han ville følge Lenes forslag og kneppe min røv. Men han gik i stedet hen og pressede pikken en enkelt gang op i Lenes fisse, før han satte spidsen mod hendes røv.

Det var fantastisk at ligge og slikke Lenes fisse, mens jeg ti centimeter foran ansigtet kunne se, hvordan Lene overgav sig og pressede imod med røven, så han trængte lettere ind. Han kneppede hende hårdt og længe. Jeg slikkede koncentreret på hendes klit og jeg er sikker på, at det var min tunge, der fik hende til at komme flere gange.

Fyrens pik begyndte at pumpe. Han trak den ud og sprøjtede sin sperm ud over Lenes fisse og mit ansigt. Han løftede Lene lidt væk, så han kunne stoppe sin pik ind i min mund. Jeg tog med glæde mod den og slikkede den ren.

Selv om fyrens pik var stiv igen, da jeg var færdig med at slikke den ren, så gik han ned for at få et bad, før vi skulle have morgenmad.

Lene var helt slatten, så jeg lod hende sove en halv time, mens jeg gik ind og tog et hurtigt brusebad.

Mine bryster føltes store og lækre. Det var længe siden, de havde været så faste. Det var næsten som at være under 30 igen. Jeg stod længe og kælede for mine bryster under det varme vand.

Min mave havde en tydelig bule foran. Det var dejligt at se maven bule ud. Det gav en meget anden form, end bare at være fed. Jeg glædede mig til al den opmærksomhed, jeg ville få, når jeg gik rundt som gravid.

Jeg blev færdig med badet og gik ind for at vække Lene. Lene sov tungt. Hun så lykkelig ud, som hun lå der i sengen, helt afslappet. Jeg vækkede hende blidt og hun gik ud, for at få en hurtig skyller.

Da Lene kom tilbage fra badeværelset, gik vi ind i spisesalen og spiste noget morgenmad. Lene fortalte, at aftenen var blevet ret vild, efter at jeg var blevet sendt i seng. Den store ko var blevet kneppet i alle huller. Hun havde kæmpet helt vildt, da den første ville kneppe hendes røv. Men da der var fire fyre, der havde holdt hende, fik hun til sidst taget sin anale mødom. Hun havde fået lov til at stå og hyle højt, mens de første fyre kneppede hende i røven, men da fyrene blev trætte af at høre på det, havde de sørget for, at hun hele tiden havde en pik i munden.

Carlos havde sagt, at jeg skulle have min straf i dag. Jeg spurgte, hvad jeg skulle straffes for. Lene kiggede undrende på mig og spurgte, om jeg slet ikke kunne huske, at det var min skyld, at de to stamme tøser var blevet mishandlet sidste gang. Jeg forsøgte at forklare, at jeg ikke kunne gøre for, at de ikke kunne nå gennem fyrene. Der var jo masser af pikke at tage af.

Lene sagde, at hun ikke vidste mere, end det Carlos havde sagt. Vi blev enige om, at jeg jo kunne forklare mig, når Carlos kaldte mig op.

Da vi lidt senere kom ind i lokalet, hvor vi skulle høre det sidste om cubansk kultur, kaldte Carlos mig op på scenen.

Jeg gik stolt op på scenen og nød, at alle fyrene koncentrerede sig om MIN nøgne krop. Carlos lynede sine bukser ned og trak sin pik frem. Han stod på den anden side af rullebordet og viste pikken frem. Jeg ville gå rundt om rullebordet, men Carlos sagde, at jeg bare kunne lægge mig ind over rullebordet. Jeg lagde mig på maven på rullebordet, så jeg kunne komme til at tage Carlos store, flotte, sorte pik i munden.

Der var et par af fyrene, der benyttede chancen til at binde mine håndled og mine ben fast til rullebordet. Jeg kunne ikke slippe Carlos dejlige pik med munden, så jeg lod dem binde mig. Carlos gik over til at kneppe mig i halsen. Jeg sørgede for at lave synkebevægelser, så min hals strammede om hans store, flotte, sorte pik. Det fik ham til at komme med et brøl.

Jeg rejste mig op, så langt jeg nu kunne med håndledene bundet fast til rullebordet. Jeg fik et støttestativ sat under hagen, så jeg ikke kunne bevæge overkroppen. Der var en der bandt et reb rundt om min brystkasse lige under mine store flotte bryster.

Lægen kom op på scenen og fyldte den store sprøjte med vand. Han stak den først ind i undersiden af mit højre bryst og tømte den. Det gjorde næsten ikke ondt, for trykket blev ikke forøget ret meget. Så fyldte han nålen igen, mens han kiggede mig lige i øjnene. Han gik tættere på mig og stak nålen i undersiden af mit venstre bryst. Jeg mærkede det stort set ikke, da han tømte nålen denne gang. Lægen roste mig.

Fyren med rebet kom tæt på mig igen. Han bandt rebet endnu en gang rundt om min brystkasse lige over mine bryster. Herefter gav han sig til at binde rebet meget stramt rundt om mine bryster helt inde ved brystkassen. Det fik det til at stramme meget i mine bryster.

Lægen kaldte på Caroline og Maria. Han sagde til dem, at de kunne få lov til at fylde mere vand i min livmoder og lege lidt med mig. Det var jo trods alt min skyld, at de ikke vandt konkurrencen sidst. Begge tøser smilede ondskabsfuldt. Jeg vidste at man aldrig skal stole på sådan nogle stramme unge tøser. Særlig ikke på sådan en som Caroline med de fuldendte patter, der ikke engang hang, selv om de var store.

Begge tøser gik om bag mig. Jeg hørte, at de diskuterede om en af dem skulle tage en handske på og holde ringen fra min røv. Det endte med, at Maria tog handsken på og smurte den ind i glidecreme til et stort bifald fra salen. Der kom mange tilråb om, at hun skulle presse hele armen ind i min røv, når handsken var så lang.

Jeg var forberedt, da hun satte hånden mod min røv og pressede. Jeg var ikke forberedt på, at Caroline samtidig pressede en hånd mod min fisse. Begge hænder gled let op i mig. Til stort bifald fra salen. Der blev råbt både puta og slap skede, men jeg tog det hele som komplimenter.

Caroline tog fat i ringen og pressede den bagud. Jeg kunne mærke, at Maria pressede imod inde fra min røv. Jeg blev ikke særlig overrasket over, at dildoen blev presset op ved siden af Carolines arm. Dildoen gled på plads på ringen og Caroline trak sin hånd ud af min fisse.

Maria valgte derimod at presse sin arm længere op i min røv. Det gjorde meget ondt, så jeg skreg, at hun skulle få sin hånd ud. Begge tøser grinede bare og Maria pressede hårdere, for at få hånden længere op i min røv.

Jeg mærkede, at der blev pumpet mere vand ind i min livmoder. Maria spurgte lægen, om hun måtte give mig en liter mere. Lægen sagde, at det ville gøre ondt på mig, men at jeg ikke ville tage skade. Jeg mærkede, at der blev pumpet mere vand ind i mig. Min livmoder og min mave føltes som om de skulle sprænges. Her havde jeg gået og kæmpet for at slippe af med maveskindet, fa da jeg var rigtig fed og så kom sådan en so og forsøgte at strække det igen. Jeg skreg, at det var nok.

Endelig trak Maria sin hånd ud af min røv. Hun satte slangen til tarmskyllet op i min røv og tændte for maskinen. Det var ydmygende at stå foran hele forsamlingen og få skyllet aftensmaden fra dagen før ud gennem slangen. Der blev råbt en del om, at fyrene kunne se deres sperm.

Lægen viste Caroline, at mine bryster var meget ømme. Han strøg let med en hånd hen over mine brystvorter. Jeg gav mig højt af smerten. Lægen lo og gik hen og satte sig i en stol. Caroline knipsede et par gange på hvert bryst. Det gjorde vanvittigt ondt, så jeg bad hende om at stoppe.

Hun stillede sig foran mig og spurgte om jeg hellere ville have en sprøjte med gift fra et bistik. Hun ville med glæde tømme en hel sprøjte ind i hver af mine brystvorter. Jeg råbte, at jeg ikke havde gjort noget.

Maria åbnede for ventilen og sendte endnu en liter vand ind i min livmoder. Jeg følte det som om jeg ville sprænge og tiggede de to tøser om at stoppe.

Caroline slog hårdt på mit bryst med en flad hånd lige ind på brystvorten. Jeg skreg af smerte. Det føltes som om brystet ville sprænge. Lægen sagde, at det sagtens kunne holde og at Caroline var velkommen til at slå hårdere. Det gjorde hun. De næste slag blev hårdere og hårdere. Jeg skreg af smerte, men jeg kunne ikke bevæge mig, så jeg kunne komme væk.

Maria spurgte, om hun måtte pumpe mere vand ind i mig. Jeg tiggede om at slippe, men lægen sagde, at jeg godt kunne holde til en liter mere. Maria åbnede og hvis jeg troede min mave gjorde ondt før, så gjorde det for alvor ondt nu. Lægen foreslog, at Maria lukkede lidt for suget i tarmskylningen. Det begyndte at mærke som om min mave bare blev pumpet mere op. Lægen sagde, at tarmene kunne indeholde meget vand, før der skete noget. Mit maveskind føltes som om, det ville sprænge. Jeg skreg og tiggede de to piger om at tilgive mig.

Caroline kom helt hen til mit ansigt. Jeg stirrede direkte på hendes perfekte patter. Hun spurgte, om der var noget jeg ville sige. Jeg sagde, at jeg var ked af det. Men de måtte forstå, at jeg også trængte til noget pik.

Caroline gik et halvt skridt baglæns. Smerten i min fisse, da stødet kom fik mig til at skrige højt. Jeg råbte, at jeg var ked af det. Det andet stød varede længere end det første. Jeg skreg og skreg, men tøserne viste ingen nåde.

Da jeg var ved at falde lidt til ro, så jeg at Carlos stod og kneppede Caroline bagfra. Ikke engang når hun stod foroverbøjet var der noget at udsætte på hendes store flotte patter. De hang perfekt under hende og svingede kun ganske lidt i takt med hendes krop.

Jeg hørte lægen sige til Maria, at hun kunne dreje på den blå knap, for at øge strømstyrken. Jeg skreg, at jeg var ked af det og at de skulle tilgive mig.

Smerten var uudholdelig. Jeg forsøgte at skrige, men der var ikke luft til det. Jeg ønskede at dø, for at få smerten til at gå væk. Endelig stoppede stødet. Jeg fik nok luft til at sige, at jeg var ked af det og at jeg aldrig ville gøre det igen.

Maria sagde, at det måtte være straf nok for i dag. Men for sjov, så kunne jeg få lov til at stå sådan, mens folk fik bollet af for i dag. Jeg tiggede om at få vandet sluppet ud af min røv i det mindste, men Maria grinede bare og gik over til Carl. Hun tog hans pik i munden, mens hun holdt øjenkontakt med mig. Jeg kunne se triumfen i tævens øjne, men jeg turde ikke sige noget.

Selvfølgelig stod fyrene i kø, for at få lov til at kneppe de to tøser. Særlig Caroline tiltrak mange af fyrene. Jeg fatter ikke hvad fyrene ser i sådan en storpattet lyshåret bimbo. Hun har jo mere patter end hjerne.

Caroline sad på et tidspunkt og red en fyr, mens hun suttede pik på en anden. Hun havde en pik i hver hånd, som hun spillede af. Selvfølgelig i perfekt takt med hendes ridt på fyren. Der stod en hel ring af fyre rundt om hende og spillede pik. Når de kom, sigtede de efter hendes store patter. Selv dækket af glinsende sperm virkede de som magneter på fyrene.

Endelig blev det spisetid. Alle de andre gik ind for at spise frokost, Jeg fik lov til at blive stående. Efter frokosten var det tid til at tage hjem og pakke. Carlos fortalte de andre, at jeg ville blive, så jeg kunne være så stor som en gravid i sjette måned, når vi skulle af sted om to uger.

Jeg glædede mig i den grad til at komme til Cuba, så ikke en gang da Majbritt kom forbi og gav mig et ekstra stød i fissen, blev min glæde afbrudt. Jeg skreg godt nok, men jeg følte varmen og glæden brede sig i hele min krop.

 

Læs flere frække bdsm noveller her !

Mit nye liv – 1

Mit nye liv – 2

Mit nye liv – 3

Mit nye liv – 4

Mit nye liv – 5

Mit nye liv – 6

Afregning

Til fri afbenyttelse

Cuba – Forberedelser 12

Perverse oplevelser med en ægte masochist

 

Bdsm Babylon Skriv Til Os