BDSM 1
BDSM 2
BDSM 3

 

BDSM BLOG AF SLAVINDEN LILLE O

 

9. juli /2018

 

Muligheden bød sig – Min Herren fik en opgave i Kuala Lumpur nede i Malaysia på ubestemt tid. Herren og Lille O pakkede sine ting, og steg om bor på flyet, kørte ud på start banen og lettede med lidt sommerfugle i maven. Da flyet gik i luften, og hjulene blev trukket op var det en dejlig følelse af spænding, og udsigt til nye erotiske eventyr under fremmede himmelstrøg. Efter 13 timers flyvning landede Herren og Lille O i KLIA, Kuala Lumpur International Airport som ligger i Sepang på Selangordelstaten sydlige side.

 

Slavinden Lille O i Malaysia 1

Lille O´s Herre havde sagt ja til jobbet på den betingelse, at han kun skulle arbejde 3 dage om ugen a 4 timer, så vi havde masser af tid til at udforske dette eventyrlige land og tilbringe masser af tid sammen.


Slavinden Lille O i Malaysia 2
 

Med jobbet fulgte der et overdådigt lækket hus på 550 kvm. Med spa, swimmingpool samt den smukkeste have vi længe har set. Beliggenheden var lige ned til vandet med en drømmestrand, som indbød til kærlighed ved første blik. Tilbuddet lød oprindeligt også på tjenestepiger og gartner, hvilket jo var godt ment….men Herren havde på forhånd takket nej tak til tjenestepiger døgnet rundt, da vi gerne ville kunne udfolde vores privatliv i ro og fred.

Slavinden Lille O i Malaysia 3
 
Så et skema blev hurtig udarbejdet over, hvornår tjenestepigerne kunne komme og arbejde. Kønt kunne det jo være, at tjenestepigerne ankom mens Lille O svanser rund i sin tjenestepige uniform, som adskiller sig markant fra deres tjenestepige uniformer, men……det skulle hurtigt vise sig som altid, at varmen sætter sine begrænsninger for, hvad der er frækt at svanse rundt i når temperaturen, når vise højder. Gud ske tak og lov for aircondition..
Slavinden Lille O i Malaysia 4
 
Tekst på vej
 
Slavinden Lille O i Malaysia 5
 
Tekst på vej
 
Slavinden Lille O i Malaysia 6
 
Tekst på vej
Slavinden Lille O i Malaysia 7
 
Tekst på vej
Slavinden Lille O i Malaysia 9
 
Tekst på vej
 
Slavinden Lille O i Malaysia 8
 
Tekst på vej
 
Slavinden Lille O i Malaysia 10


8. juli /2017


Langtidssygdom og Sex – Hvad gør man !

Lille O har været syg gennem længere tid, og har fået 7 penicillin kure i træk. Der ligger hun med høje infektions tal, og har ingen kræfter, men alligevel kan hun føle sig så liderlig. Så tankerne går hen på BDSM rummet, som i Lille O’s hjerte er indbegrebet af, hvordan man bliver seksuelt opstemt, føler sig tryg, og hvor uanset hvor man kigger på væggene bliver mindet om alle de smukke seancer der har fundet sted.

Så Lille O beslutter, at selv om hun ikke kan være slavinde, og ikke kan hverken kravle eller gå, så kan hun i hvert fald ligge på det bløde gulvtæppe, og tage dildoer, glide creme og massageapparatet med der ned. Forsigtigt går hun derind og tager alle tingene, mens hun husker præcis, hvorfra hun havde taget alle tingene, og hvordan de stod da hun tog dem, og følte sig nøjagtig som et uartigt barn der stjæler slik fra køkken skabene. Så nøgen lægger hun sig på gulvtæppet, og begynder og lege med massageapparatet, og selvfølgelig med masser af glide creme, og får de vildeste orgasmer.

Hun savner sin Herre, og beslutter også og bruge dildoerne, men det skulle ikke vise sig og være så let:-), når hendes parafili samtidig er fiksering. Hjælp til selvhjælp er noget svært bundet fast. Det lykkedes og få dildoerne op og massage apparatet på klitoris samtidig, og lægge benene fast, så de føltes fikseret, og få de vildeste orgasmer ud af det. Lille O følte sig glad, og lettet over, at det havde lykkedes for hende, og få en fantastisk oplevelse ud af det, selvom hendes Herrer ikke var tilstede, mens hun omhyggeligt vaskede alt af, og lagde alt på plads med etiketterne vendende den rigtige vej, og væltede tilbage i sengen, hvor hun følte sig både glad, og som en lille tyv i natten.

Lille O fortalte ikke sin Herre om hendes lille besøg til BDSM rummet, og følte sig skamfuld over ikke og kunne gå på arbejdet, og alligevel kunne dyrke sex.

Efter en uges tid sagde Herren til Lille O, ”Kan du fortælle mig, hvordan det kan lade sig gøre, at der er forsvundet en halv liter glide creme i BDSM rummet?” Det kan jo ikke rigtigt være kattene?

”Shit !” tænkte Lille O, har han også styr på mængderne af glide creme? Åbenbart !

Hun måtte straks gå til bekendelse. Fnisende som en lille skolepige, fortalte Lille O, hvad hun havde lavet helt målløs over, at Herren havde opdaget det, efter hun havde været så omhyggelig med det hele. For hvor mange holder styr på mængderne af glide creme? Lille O spurgte, hvordan han havde opdaget at glidecremen manglede, og Herren grinte, og sagde et par ml. havde jeg nok overset, men i de mængder der mangler, så er det svært og overse.

Vi grinte helt vildt, og Lille O havde ingen ide haft over, hvor længe hun havde været derinde, og hvor meget glide creme hun havde brugt.

 

Bdsm rum hvor Lille O leger sig til orgasme

 

 

3 Juni /2017

 

Så er corsagerne endelig kommet, og passer perfekt til Lille O. Vi elsker hutige biler, og frækt undertøj, så hvorfor ikke kæde de to ting sammen til frække inspirerende, pikate og erotiske billeder? Vi håber, og kunne inspirerer og opfordrer jer til lidt frækt, sjovt og ballade her i sommeren. Her er de første tre billeder fra vores foto shoot med bilen. Vi håber, I synes om dem! Rigtig god pinse til jer alle!

 

Slavinden Lille O´s nye billede galleri fra juni 2017.

 

Billede Galleri no. 4 - Lille O

 

23 Maj /2017

 

Så er der kommet et BDSM hardcore galleri til. Efter store anstrengelser har vi fundet de smukkeste, frækkeste og spot on billeder frem. Rigtig god fornøjelse.

bdsm billeder i den hardcore ende

Bdsm Hardcor Billede Galleri

 

13 Maj /2017

 

Lille O og Herren ser på Lille O som sexkilling. Herren vil ikke i sommer halvåret ikke se bukser, leggings, strik og andet tøj, som lige så godt kunne sidde på en mand. Så Lille O har travlt.

Lille O elsker og klæde sig som sexkilling ikke fordi hun skal, men fordi det er den hun er. MEN er det lige lidt svært og købe kjoler her i Danmark? De er jo ikke særlige sexy de fleste af dem, og da der kun er 24 timer i døgnet, så har Lille O jo ikke tid til og køre Danmark rundt for og finde kjoler, og nederdele der vil glæde hendes Herre. ( og hende selv )

Super skønt med en ekstra fridag, hvor Lille O kan shoppe på nettet i udlandet. Hun har fundet de flotteste kjoler. En gennemsigtig gold kjole med flot udskæring til brysterne, og en flot baige bikini til og have under kjolen. Super flot til fotos, og cover up på stranden. Til den baige top har vi købt en superflot kæde i guld til og tage på ud over, så den pynter toppen med lidt bling.

 

Slavindens Lille O´s baige sommer kjoleSlavindens Lille O´s gennemsigtige sorte sommer kjoleSlavindens Lille O´s jade grøn sommer kjoleSlavindens Lille O´s sorte latex sommer kjole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super når en varer kan bruges flere steder. Lille O må bare blive sommerbrun hurtigst muligt, så den gennemsigtige guld kjole bliver ekstra sexet, på en brun og veltrænet krop. Godt at hun har købt Immeden Tan Optimiser! Lidt sol meget farve!

En super flot sexet gennemsigtig sort kjole måske til hjemme brug i haven, og måske til lidt fotos. Ekstra fræk bliver den med en sexet sort bikini under, og flotte høje lak støvler eller stilettos. Lille O drømmer om og blive en sexy babe i den.

En jadegrøn lang kjole i stretch strik der lægger sig ind til kroppen, med slidse op til lårene, og med en flot hals, hvor hendes veltrænede skuldre kommer til sin ret. Måske hun skulle fokusere lidt mere af hendes træning på ballerne. En tætsiddende kjole med en flad rumpet er ikke lige det Lille O drømmer om med hendes nye kjole, når hun skal vise den frem for Herren.

Sidst men ikke mindst har Lille O fundet en latex kjole uden ærmer og i stretch, så den bliver helt tætsiddende med en lynlås bagi, så den forhåbentlig sidder som malet på. Lille O tænker, at den måske kunne være rigtig flot på billeder også sammen med hendes flotte lakstøvler.

Det bedste ved denne shopping er, at Herren har godkendt alle kjolerne, så Lille O kan gå og glæde sig til de kommer, og vide, at når hun tager dem på, så behager hun sin Herre, og han vil elske og begære hende.


Knus fra Lille O og en lækker weekend til alle.

 

 

9 Maj l /2017

 

Så er der købt ind !

 

Gotisk rødt corset til slavinden Lille O

 

 

Efter mange tanker og overvejelser har Herren og jeg endelig købt spændende nyt undertøj til en ny fræk fotosession. Det er ikke let.

Skal Lille O være sekretær? Ja, men ikke på billederne. Skal hun være Bunny? Påsken er ligesom overstået.

Så vi har langt om længe valgt super flotte korsager fra den gotiske stil periode fra år 1100 – 1550 i smukke røde og sorte farver, som går super flot sammen med sorte strømper, lakstøvler eller sko alt efter vejret. Vi har endnu ikke besluttet, om billederne skal tages inde eller ude.

Vi har også bestilt en flot latex catsuit, men den gemmer vi til privat brug, da vores forkærlighed for en blanding af det feminine, stilfulde og elegante skaber en fantastisk dynamik med slavinde halsbånd samt lædermanchetter med det frække røde plys.

Vi ville jo nok helst låne et slot, så vi fik de fineste billeder, med det flotte og eksklusive undertøj - Så hvis du lejer ud, så er du meget velkommen til og kontakte os.

Vi ville elske det!

 

 

 

Gotisk korset til slavinden Lille O

 

Vores fotosession laver vi selv, med et ganske almindeligt spejlreflekskamera og dertil hørende forskellige objektiver/linser. Vi inviterer hermed andre bdsm samt erotik interesseret mennesker, med på et indblik i vores liv og fascination af denne erotiske og frække verden som bdsm er.

Vi tænder på rå bdsm youtube klip, hardcord bdsm billeder, men nyder også at bruge tid, på lidt mere sofistikeret billede af seksualitet, hvor stemningen og atmosfæren glider mere over i at appellerer til vores grænseløse verden af seksuelle fantasier.

Som mange nok har oplevet, er O´s historie dejlig at læse. Man får lov til at komme ind i personernes tanker og følelser. Dette har vist sig at være langt sværer at få frem i en film.

Den film hvor det lykkes bedst, er nok Secretary med James Spader og Maggie Gyllenhaal, som både er blød erotisk, sød og sjov.

Vi glæder os helt sindssygt til korsagerne kommer hjem og som mere eller mindre altid, så er det købt i udlandet, så vi håber på en kort leveringstid.

Så nu har vi et par uger til og finde ud af, hvor billederne skal tages.

 

 

 

 

 

2 April /2017

 

 

Så kom dagen endelig, hvor Lille O’s Herre inviterede til leg igen. Lille O fik først 20 minutter til og blande ny glidecreme. Hvem havde troet, at man kunne købe 65g glidecreme, og bruge 6g til og få en halv liter glidecreme? En fantastisk glidecreme der er vandbaseret, og som man kan bruge i litervis uden og blive ruineretJ Lille O er absolut stor fan af, at det hele skal dryppe af glidecreme, som ikke bare skal fungere, men som også skal være til rådighed i litervis.

Lille O fik derefter en time til og tage undertøj og pynte make uppen før seancen med Herren skulle begynde. Lille O var spændt på seancen, og kunne mærke safterne løbe ned af hendes lår, da hun gjorde sig i stand. Herren sagde, at dagen skulle bruges på og øve fisting, så han en dag kunne få hele sin hånd op i hende. ”Hele Hånden” tænkte Lille O det kunne absolut være højde punktet MEN ….. den er jo storJ Øve sig, ja, det lød spændende.

Herren satte vores porn tube videoer til og køre non stop på den store tv skærm i BDSM rummet, så lyden fra dem fyldte hele rummet, med sex, frække sener, og de fedeste lyde af sex for fuld udblæsning fra de gemte højtalere under bordet. Lille O nød stemningen fra videoerne, og de frække lyde, og samtidig kiggede hun rundt på alle de fantastiske billeder på væggen af deres yndlings porno film, som Herren havde sat i glas og ramme, og printet ud i flotte gullige toner, så alle billeder så lækre, varme og super frække ud.

Billederne repræsenterer i høj grad vores seksualitet, hvor BDSM, fisting, fucking maskiner, bondage, S/M, Squirting, dominans, massageapparater, buttplugs, udblokning og meget mødes i et super frækt forum, hvor rigtig mange kategorier af sex bliver blandet i et ultimativt BDSM rum designet til os, og dem vi er seksuelt. Er vi til BDSM ja, men er vi også til alt det andet? Ja. Alt som vi finder frækt, og det der vækker vores lyst er med i vores BDSM rum. Så kan vi sættes i en kategori? Nej, det bliver nok svært, når der er så meget frækt på denne jord.

Seancen startede med bondage rundt om Lille O’s nye bryster, og fine solide bånd bandt hendes ben fast til gynækolog stolen, så hun ikke kunne rive sig fri. En total fast fiksering som Lille O havde fantaseret om siden hun var kun en lille pige. Til sidst fik Lille O blindfold på. Herren startede med og lege med tandhjulet rundt om hendes kusse, men forsigtigt så den ikke rørte de ædlere dele, og Lille O kunne mærke kussen blive våd og hævet af ophidselse, så da Herren endelig rørte ved hendes kusse, kom de første lyde fra Lille O.
Med den langsomme start i seansen kunne Lille O give sig fuld ud hen til sin Herre, som begyndte og udvide kussen med først  med fingrene, og så med små bløde dildoer til forsigtigt og udvide kussen, så da Lille O’s første orgasme kom, var helt klar til ALT, hvad han kunne finde på, bare der kom mere af det …..

Og der kom meget mere af detJ Først med de fine bløde dildoer, så de hårde som Lille O ikke kunne mase ud i orgasmens kraftige sammentrækninger, hvor Lille O’s krop spændes og hele kroppen trækker sig sammen i de kraftige orgasmer der løb ind over hende, og hvor hele verdens eksistens ophørte med og eksistere, og Lille O’s stemme skreg om kap med Porn Tube videoerne. Lille O var i subspace, hvor alt kan lade sig gøre, og alt andet moral og generthed ophører med og eksistere. Herren drillede hende ved og stikke sin stive pik i munden på hende, så hun slikkede hans safter, mens massage apparatet var bundet til hendes kusse.

Lille O kom til sidst ud over herrens 4 fingre, som havde mast sig ind i hendes kusse uden at Lille O ænsede, hvad der var dildoer eller fingre, og Lille O blev så stolt og forundret over, at det havde kunnet lade sig gøre.
Da Herren til sidst sprøjtede sin varme sperm i hendes mund, og ud over hendes bryster var det så frækt, at ligge og kigge på Herrens pik og nosser, og samtidig høre hans liderlighed komme ud, at Lille O igen kom i en lang orgasme der bare ikke sluttede, og gerne ville fortsætte i det uendelige. Helst sammen med sin Herre for fuld udblæsning.

 

fisting Blog Babylon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 December /2016

 

Så er der hygge billeder fra vores jul. Lille O havde pyntet fin juletræ og Herren har haft travlt med at tage billeder. Nu er det den 30 December og siger tusinde tak for alle jeres søde breve og spændene spørgsmål.

Bdsm billede galleri på babylon´s blog

Vi ønsker alle vores læser et rigtigt godt nytår 2017.

 

 

 

19 December /2016

 

Bdsm julSå er der pakket julegaver ind ! Løb tør for store papkasser, men syntes jeg klarede det meget godt. Den springer da ingen i øjerne.

Glædelig jul alle sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29 November /2016

 

VI ÅBNER SNART ET GÆSTE GALLERI. DELTAG MED JERES EKSKLUSIVE BILLEDER. SEND DEM TIL OS PÅ: kontakt@bdsm-babylon.dk

Vi forbeholder os ret til kun og publicere de billeder der for os passer i et eksklusivt forum for BDSM.

 

 

29 November /2016

 

Kæmpe anal dildoDejlig dag ! Så kom Lille O´s dildo til anal træning. Den er hele 42 cm lang og 5-6 cm i diameter. Den var godt nok lidt større en Lille O og Herrer havde regnet med, men med den længde virker den også voldsom. Så vi begyndte at samlingen mål med de andre store dildoer og det viste sig faktisk at det var synsbedrag.

Men fræk er den da og med en 1/2 liter glide creme og lidt tålmodighed skal den jo nok kommen op. En ting skal dog siges og det er at sugekoppen på ingen måde virker, men det finder vi nok en løsning på. Hvor der er vilje er der vej.

Det blive super fræk at blive tvunget til at sidde på en pæl og mærke hvordan den langsomt glider op i en, alt i men Herren bruger pisken på Lille O´s faste bagdel. En fantasi som har drevet Lille O meget længe og Herren vil da nok heller ikke se til at Lille O´s fantasier går til spilde.

Vi har fået rigtig mange dejlige henvendelser og ros for bdsm-babylon.dk, det varmer meget, tusinde tak til alle jer derude, som følger os.

Vi regner snart med at begynde at lave nogle flere frække billeder som vi gerne deler med jer. Den mørke tid giver lidt mere inde tid og hvad er mere hyggeligt en at tønde lidt levende lys åbene en flaske god rødvin og lave lidt frække billeder.

 

 

26 November /2016

 

bdsm blog 28 NovemberJeg sad på vej hjem i bilen efter et besøg hos en kammarat, og pludselig kommer der et indgående opkald fra Lille O. Hun ville bare høre, om jeg var på vej hjem, for hun var liderlig og gik rund med fantasier om, at blive pisken på hendes liderlige fisse og lokkede med, at hun havde gjort sig totalt lækker med kunstige vipper, flot Playboy Bunny kostume og make up. Jeg fortalte Lille O, at jeg ville være der snart og tage hende under kærlig behandling.
Da vi havde afsluttet samtalen slog det mig pludselig, hvad der lige var sket.

Lille O havde vist forvekslet mig med et ekskort bureau, hvor man bare lige ringer og bestiller en gigolo. Nok er det snart jul, men det er vist for tidligt, at kaste om sig med ønsker. Hastigheden på bilen blev pludselig meget fremadgående mens jeg tænkte ”magen til frækhed”, og alligevel en af de søde. Jeg parkerede bilen, og trådte ind af døren til det mest vidunderlig syn, en Herrer kan komme hjem til. Lille O i sit frække outfit, stiletter og halsbånd.

Jeg bad Lille O om at lægge sig ind på gulvtæppet i BDSM rummet, mens jeg tændte for den store fladskærm, og satte alle hendes yndlings pornotube til og køre på skærmen. Så kunne hun ligge der, imens jeg tog mig et hurtigt bad. Selv nede fra den anden ende af huset kunne jeg høre lyden af stønnen og orgasme skrig fra de porno tubes Lille O nu lå og hyggede sig med. Jeg fik tørret mig, og gik tilbage til BDSM rummet, og tog ridepisken ned fra vægen, mens jeg indtog en stilling med benene på hver side af Lille O med ryggen til hendes ansigt. Jeg beordrede hende til at sprede benene for mig. Hvilket smukt syn der lå Lille O liderlig og legesyg.

 

Jeg lod pisken falde på hendes allerede opsvulmede skamlæber og Lille O gav en lyd fra sig. Da hun var varmet op, lod jeg slagene komme hurtigere og hurtigere, men med jævnligt mellemrum holdt jeg en lille pause, så jeg kunne skille Lille O´s skamlæber, som fik Lille O til og skyde underlivet i været og stønnede endnu højre. Nu var Lille O varmet godt op. Jeg spændte hende fast til korset, hvor hun tager sig så godt ud.

En oppustelig butt plug blev ført op i hendes driv våde fisse og blev spændt fast, og den tunge pisk blev taget ned af vægen. Jeg spurgte Lille O om hun troede, at jeg var en gigolo? - intet svar. Jeg lod pisken ramme på Lille O´s stramme røvblader, og Lille O gav et spjæt fra sig, men stadigvæk ingen ord. Lille O var tydeligvis i sit stædige hjørne. Jeg lod slagende falde hårdere for hvert slag, og med den tunge pisk gik der ikke længe før Lille O begyndte at vride sig, alt imens hun ikke kunne skjule sin seksuelle ophidselse. Safterne fra hende lille pige fisse begyndte at dryppe ned på vores parketgulv. Hendes lille stramme røv havde så småt skiftet farve til en mere mørke rød nuance, og ordene var nåede op til hendes læber ”undskyld Herrer” kom det halvkvalt fra Lille O´s strube. Jeg fik nu løsnet Lille O, og tvang hende over i Gynækologstolen.

Butt pluggen blev skiftede ud med en noget større oppustelig dildo, og jeg begynde langsomt at bearbejde Lille O´s bagerste hul. Der gik ikke længe før den store sorte dildo lystigt gled hård og brutalt frem og tilbage i Lille O, mens hendes balder og dildoen lyste lystigt af glidecreme. Lille O tryglede om lov til at få orgasme, hvilket hun fik lov til. Lille O greb massageapparatet, og lagde det på sin stive klitoris imens jeg brutalt kneppede hendes bagerste hul. Lille O´s krop spændtes i en buge, og hun skreg sin første orgasme ud i BDSM rummet efter fulgt af en strøm af orgasmer.

Så blev det lille pigens fissens tur, som fik samme behandling, og med samme udfald. Det lykkes mig ikke rigtig, at få Lille O i subspace. Det sker hvis hun ikke når, at få sine første orgasmer før hun bliver overstimuleret, så hun fik lov til at lægge sig ned på gulvet med ansigtet mod loftet. Jeg satte mig bag hendes smukke ansigt, og begyndte at lade min pik kneppe hendes lille syndige mund.
Lille O begyndte at blive ildrød omkring halsen, og inden længe begyndte hendes orgasmer at skylde ind over hende. Den ene efter den anden, mens jeg hver gang forsøgte at presse min stive pik så langt ned i halsen på hende som muligt. Det var vildt liderligt, og jeg endte med at sprøjte alt min varme sperm ned i halsen på hende, mens hun var midt en vild orgasme. Vi lå længe på vores dejlige bløde gulvtæppe, og små snakkede om, hvor glade vi var blevet for vores BDSM rum.

Lørdags hygge på højt plan!

 

25 November /2016

 

Babylon´s Billedegalleri af japansk bondageSå er der kommet endnu et nyt billede galleri. Denne gang et Japansk Bondage galleri, med udsøgte billeder fra nogle af de bedste fotografer. Ordet "Kinbaku", betyder "at binde stramt". Kinbaku blanding af sex, kunst og spiritualitet, og der findes div. smukke billeder af japansk bondage udført med lange reb, kunstværdige knuder. Japansk bondage rummer utallige stillinger både siddende, liggende og frit hængende i en krog.

Japansk bondage ramte Europa omkring 1950 og blev hurtigt smeltet sammen med bdsm. Bondage kan være en pirrende sanseoplevelse som har karakter af noget meditativt, seksuelt men også nærmest åndeligt. Fikseringen er ikke kun et symbol på magtesløshed men også et symbol på hengivenhed. Mange beskriver japansk bondage som en sammensmeltning af både den fysiske erotisk sanse oplevelse og også i den grad en psykisk euforiserende sanse oplevelse, som kan føre til en mental orgasme såvel som en fysisk orgasme.

Japansk bondage kan bringe subspace frem i sub´en sind og vil herved opleve at fornemmelsen af tid og rum ophører. Fokus flyttes indad mod kroppen i stedet for udad mod omgivelserne. Syn og hørelse kan blive slørede eller helt forsvinde. De motoriske evner som at gå, holde balancen og lign. forsvinder og en større og større lystfølelse fylder sub´en. Hæmninger, normer, regler og værdier ophøre med at eksisterer og orgasmerne kan for nogens vedkommende forsætte i en perlerække som næsten ingen ende vil tage. For Lille O vedkommende kan hun opnå 20 - 40 orgasmer, når hun er i subspace. Orgasmerne kommer med 10 til 20 sek. mellemrum hvor hun praktisk talt bare skrige sine orgasmer ud i et langt væk. Se Japans billede galleri klik her !


 

 

8 Oktober /2016

 

8 oktoberSorry alt for lang tid siden vi har været på bloggen. Vi har haft en kaotisk sommer, hvor alt tiden er gået med arbejde, alt for meget arbejde og problemløsninger af div. Slags. Men nu lægger stilheden sig så småt over vores lille hjem og der bliver igen tid til masser af fræk sex. Nu gælder det bare om at komme tilbage i rytmen.

Seksualiteten skal passes og plejes for at spirer og vores erfaring er at jo mere man dyrker den, desto mere, længdes kroppen og sjælen efter den dejlige sanselige tilstand, hvor tiden standser og går i stå.

Vi glæder os til at komme i gang med at lave erotiske bdsm billeder igen, men det kræver nogle nye omgivelser. Vi har leget lidt med tanken om at finde en gammel nedlagt fabrik eller det modsatte f.eks. et eksklusivt barok hotel. Vi få nok næppe lov at låne Amalienborg slot, selvom det nok kunne byde på nogle gode kolliser og da også sikkert nogle dejlige frække kælderrum.

Men vi håber alle vores læser, har haft en dejlig samt erotisk sommer, hvor i har dyrket en masse dejligt bdsm og haft det sjovt med hinanden. For det er da en god og dejlig måde at bruge livet på.

Forsat god weekend herfra

Master & Lille O.

 

 

 

 

3 September /2016

 

Babylon bdsm blog billederHåber alle derude får en rigtig dejlig weekend med masser af dejlig fræk sex. Vi ligger desværre lidt low i øjeblikket, da vi er ved at drukne i arbejde, men der skal nogle penge i kassen. Godt højsæsonen snart er forbi så vi kan komme tilbage til normalen igen, så vi kan få sat fokus på vores sexliv igen.

Her står vi med vores nye bdsm rum, og har ikke tid til at bruge det. Nå men Lille O´s kunne lige stjæle en 30 min. her den anden dag, hvor hun lage sig ind midt i bdsm rummet på gulvet og legede sig til nogle velfortjente orgasmer.

Vores vebsite er blevet tilfør en kategori mere, nemlig erotiske bdsm noveller. Så du er mere en hjertelig velkommen til at uploade nogle erotiske noveller på Babylon BDSM hvis du har lyst til gøre sitet mere levende. Du kan oploade dine historier her på

http://www.bdsm-babylon.dk/erotiske_bdsm_noveller.html

Vi håber også snart at kunne skyde nogle frække billeder igen af lille O, og denne gang finde nogle udendørs faciliteter som f.eks. steder med masser af flot graffiti eller gamle nedlagte fabrikker.
Det bliver hurtigt en udfordring at finde på nye tiltag, men det er bare med til at gøre det meget sjover at tage erotiske billeder. Vi arbejder lidt med tanken om at oprette et amatør galleri hvor vores læser kan oploade deres billeder. Det kunne være dejligt at dele denne dejlige interesse med alle jer der også elsker at lave erotiske billeder i jeres fritid. Tusind tak for alle de ros og dejlige ord i sender til os. God weekend !

 

 

27 August/2016

Så kommer der nogle dejlige sommerdage. Tid til at få noget sol på kroppen, blive lækker brun og sexet. Håber i alle får dyrket får dyrket en masse dejlig sex.

Rigtig god weekend til alle jer derude.

 

21 August/2016

Så er der lagt den sidste hånd på vores latex galleri. Stort arbejde men vi syntes selv det er blevet rigtig godt.

http://www.bdsm-babylon.dk/latex_gallery.html

 

20 August/2016

Vi begge ligger med influenza symptomer. Først lå lille O syg og da hun så fik det lidt bedre måtte Herren ned og ligge, så der er ikke så meget spændene at skrive om.

 

 

13 August/2016

 

Så kom vores gynækolog stole endelig fra Tyskland Manden "Ernst" der bygger gynækolog stole, er en travl herrer, så der gik 2 måneder før den endelig nu står og pryder vores bdsm rum. Han bygger dem i rød, hvid og sort. Stolen er ikke en lang klodset briks, og den er let at skjule. Det er et overraskende flot stykke håndværk, hvor hver eneste detalje er gennemtænkt.

Alt er robust og justerbart, selv højden. Min frygt var lidt at den ville være for skrøbelig og vakkelvorne, men min frygt blev gjort til skamme. Jeg smed mine 110 kg. op i stolen og prøvede at kaste mig lidt rundt, den stod som blotet fast til gulvet. Selv da jeg prøvede at ændre vægtfordelingen for at få den til at tippe bagover blev den stående.

Det mest geniale ved denne gynækologstol er, at den kan klappes sammen og skilles af på under 5 min. og kan med lethed stå i et klædeskab. Dette er ikke mindre end geniale for alle de mennesker, som ikke har så meget plads men syntes at en gynækologstol ville være et frækt stykke legetøj til deres sexliv.

 

BDSM GynækologstolGynækolog stol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 August/2016

Langt tide siden vi har ført blog "Sorry". Men det er højsæson på arbejde og alt har bare væltet ned om ørene på os. Så nu glæder vi os til snart at komme tilbage til en mere stille og rolig hverdag. Dog har da været tid til at bestille en del frække kjoler og et vild flot og erotisk stuepige uniform.  Og der har da også været tid til at lave en del nye erotiske billeder som du kan finde under O´s galleri. Vi glæder os meget til at se lille O i stuepige uniformen og hvilken frække billeder vi kan få ud af det.

 

Sexet sutepige uniform 1 Sexet stuepigeuniform til min slavinde Sexet stuepige uniform til lille O Sexet stuepige uniform der også kan bruges kun som top

 

5 August/2016

 

Så fik vi gang i kameraet igen og det blev til lidt nye billede af lille O, hvor vi selvfølgelig endte op med at vild og saft leg i bdsm rummet.

Bdsm Billeder fra Babylon & bdsm

 

12 Juli/2016

I dag blev Babylon tilmeldt BDSM World, og vi har fået vores første kommentarer om Babylon fra andre medlemmer. Det er super dejligt, og få kontakter til ligesindede, og vi oplever, at medlemmerne tager rigtig godt imod os, Tusind tak for det! Bdsm World er en seriøs side med masser af information om bdsm. Samtidig tilbyder den også at oprette kontaktannoncer, blog, forum, chat og du kan oprette det eget billede galleri, hvis lysten til det er der. Alt i alt Danmarks mest gennemførte side om bdsm, som aboslut er vær at lægge vejen forbi.

https://bdsmworld.org

 

10 Juli/2016

En dejlig lørdag der er helt vores egen. I en eftermiddags lur der startede helt uskyldigt, drømte Lille O om de frækkest sex senarier, og da hun vågnede var det så sørgeligt, for drømmen var så ophidsende og fræk. Lidt søvning måtte hun fortælle Herren, om de frække drømme, som ikke slap hende da hun vågnede.

Hvad Lille O ikke vidste var, at Herren i alt hemmelighed havde købt et nyt latex lagen, så han kunne opfylde Lille O's fantasi, om og være smurt ind i lækker glidecreme fra top til tå. Vi har heldigvis RIGTIG mange liter glidecreme:-) Så Herren smilede, og befalede Lille O og gøre sig lækker for ham, så de kunne lege.

Lille O blev bundet til sengen ovenpå det nykøbte latex lagen med fødderne fikseret i en stang der hang i loftet og fik bind for øjnene. Hun hørte de frække lyde fra porntube kanalen der blæste hele soveværelset og resten af verden væk, med de frækkeste lyde der findes, når sex bliver ekstremt liderligt. Lille O var stangliderlig inden legen startede, da drømmen stadig var frisk i sindet, og Herren startede med og dryppe alt den lækre glidecreme ned på hende, og smurgte hendes bryster og balder ind, før han startede med og piske hende blidt, og lege med hendes kusse. Lille O var i himlen - A dream comes true! Hvor frækt er det ikke lige, og være smurt ind i glidecreme over det hele? Det tog ikke lang tid før Lille O startede med og få de mest fantastiske orgasmer. Herren skiftevis piskede hende, og udblokkede hende kusse større og større med alle dildoerne, mens massageapparatet kom på, når hun fik lov og komme. Lille O var godt klar over at Herren havde købt en Big John dildo, og havde da også kigget på den, og tænkt "Det kan jo nok ikke lade sig gøre, for jeg har jo ikke født børn" :-). MEN i liderlighedens time efter lang tids udblokning både med dildoerne og med Herrens fingre, store mængder af glidecreme og safter, så lykkedes det Herren og bruge Big John. Herren var så ophidset, at han kom ud over Lille O's mund, og Lille O havde næste forstrukket hendes hals for at nå hans pik med tungen samtidigt.

Herren ved altid bedst!. Lille O havde aldrig troet det muligt, men Herren flytter hende hele tiden ud i nye oplevelser, som hun aldrig havde troet muligt.

Sikke en oplevelse! Sex der indtager alle ens sanser, med lyden fra porntube og Herrens stemme, duft og hele kroppen smurt ind i glidecreme, så alt er blødt og kroppen skinder i soveværelsets sterinlys . Det er sex, som Lille O ynder og kalde det, "når det drypper af friture!". Seancen blev afsluttet på sengen med lækker sushi, og to tilfredse bamse bjørne gik i seng, og sov RIGTIG godt.

 

6. Juli/2016

Lille O var med sin Herre til træning, og skulle lige købe Dansk Vand for og holde figuren, da hun så nogle super flotte stiletter, som helt sikkert ville behage hendes Herre, for hun synes selv, at de helt absolut passede til hendes halsbånd. De passer til ALT! Lille O har en helt klar sko fetish, og et skab fuld af dem:-) Hvilken kvinde elsker ikke højhælede stiletter? :-) Er det ikke bare vidunderligt, og tænke på hinanden, og glæde hinanden?

 

2. Juli/2016

Vi startede dagen med og gøre os lækre for hinanden, da vi skulle ud og shoppe tæppe til BDSM rummet, så Lille O kunne knæle på et blødt underlag, og have bøjler til Lille O's undertøj i BDSM rummet.

Herren befalede Lille O og tage en sort lang kropsnær halterneck kjole på, med hofteholder, strømper og åben BH under. Lille O kunne mærke hendes generthed ved, og skulle tage tøjet på, da kjolen ville afsløre det hun havde på inden under, og det var for varmt til og have en lang pels eller andet ud over. Hun spurgte derfor Herren, om han ikke ville se hendes nye sommerkjole, som hun i alt hemmelighed havde købt, og håbede på, at han ville elske og se hende i om sommeren.

Lille O tog kjolen ud af skabet, og tog den på. En super smuk lårkort pudderfarvet kjole med en dyb v udskæring, og bar ryg, som samtidig havde huller i, så man kunne se Lille O's flotte brune hud under kjolen, og med søde pon pon'er foran med flotte similisten, som hun kunne have på i steder for bare uden trusser og BH. Herren kiggende med kærlige øjne på Lille O, og sagde, " det er jo netop sådan en sommerkjole, som jeg vil se dig i". Lille O var stolt og glad for hendes kjolevalg, og for og se kærligheden i Herrens øjne, når han kiggede på hende i kjolen. Glad satte hun sig og lagde en flot make up, før hun tog smukke pudderfarvede stiletter på der machede kjolen, og var klar til shopping.

Vi kørte i Herrens åbne Audi S5 og fandt et flot tykt tæppe, som var blødt og lækkert til BDSM rummet, samt bøjler til hendes frække undertøj, som skulle have sine egne hylder og bøjlestænger i værelset, før de kørte ud og spiste en lækker Brunch. De afsluttede dagens indkøb ved det nærmeste gartneri, hvor de købte friske bær og ærter til weekenden.

 

1. Juli/2016

Efter arbejdet fortalte Herren, at han havde stresset hele dagen. Han fortalte Lille O, at han havde hængt nye billeder op i deres BDSM rum, og glemt og dække nøglehullet til :-) Så måske deres nysgerrige stuepige havde kigget ind? De fnisede lidt begge to, og blev enige om, at hvis man var så nysgerrig, så var man selv uden om det! Lille O forstod først ikke, hvad stuepigen kunne se fra nøglehullet, og Herren spurgte, om hun ville se deres nye billeder, hvilket Lille O var meget overrasket over, da Herren havde lavet en flot kollage, af stilfulde, men meget erotiske billeder der allerede hang på væggen, men som alle var små, og meget svære og se fra nøglehullet. Herren åbnede dørren og det første Lille O så var 8 flotte A 3 billeder i farver, selv om alt andet var holdt i sort og hvidt, og mange andre ville nok være gået tre skridt tilbage, for der hang smukke kvinder i orgasmens rus med squid sprøjtende ud, frække S/M VVS rør som blev brugt til Bondage med rå metal rør, fucking maskiner osv., og alle billeder viste orgasmens højdepunkt, da billederne er still billeder taget fra Porntube film. Lille O stod bare først forbavset, og så ved nærmere eftersyn kunne hun genkende flere af billederne fra hendes yndlings Porntube film. Hun omfavnede Herren og takkede for hans omsorg, og kærlighed til hende som billederne klart viste hende. Når hun kiggede på billederne, så kørte alle hende yndlings film igennem hendes hoved, og hun blev liderlig af og se dem.

De blev enige om, at selv om billederne kunne være stærke for andre sjæle, så var BDSM rummet deres hemmelige rum, hvor de skulle fejre deres kærlighed, og billederne talte klart til dem begge, og var de helt rigtige og have hængende, da de dryppede af "friture", som er deres yndlingsudtryk for, når verden drukner i olie, glidecreme, orgasmer og safter..

saftige bdsm billeder

 

30. Juni/2016

Lille O havde taget hele dagen fri for og tage til Sverige, hvor hendes udseende skulle opdateres. Hårfjerning i ansigtet, pluk og farve af bryn og vipper, ansigts behandlinger m.m, så hun kunne være en lækker sexkilling for sin Herre. Efter behandlingerne skulle hun shoppe og spise med en veninde. De fandt en lækker Libanesisk Restaurant som bød på super lækre salater, så de kunne sladre, hvorefter de fortsatte med og shoppe og sladre:-) Med en ny bikini, øjenskygger og læbestifter, samt en værdig duft lampe i sølv kom en glad, træt men lækker killing hjem kl. 22.45 til sin Herre, hvor de meget hurtigt gik til køjs.

Herren havde hemmeligt i flere dage efter Lille O var faldet i søvn været på nettet, hvor han havde fundet billeder af nogle af de BDSM scener Lille O elskede fra Porntube. Så efter arbejdet havde han haft travlt og møjsommeligt målt væggen i BDSM rummet op, og havde hængt billederne op på væggen i flotte sølv rammer.

 

Blog 18. Juni/2016

Herren befalede Lille O og tage sit nye halsbånd på, og sætte sig ved computeren, og finde nye frække porntube film til skermen i BDSM rummet. Lille O fandt hurtigt den frækkeste konkurrence mellem tre tøser, der skulle squirtte længst,mens de blev knaldet i tre forskellige stillinger af fucking maskiner. Herren var tilfreds med filmen:-) De tre kvinder hylede og skreg og squittede om kap, og Lille O blev hamrende liderlig af og se på pigerne.

Da filmen var fundet blev Lille O befalet og tage manchetter på håndled og ben, og så blev hun med hovedet mod væggen lænket fast til det nye kors. Herren gav Lille O bind for øjnene, og tændte for den frække film Lille O havde fundet, så den kørte på storskærmen med lyd for fuld skrue.

Han smurte Lille O's krop ind i Olie, så den glinsede i det fine sterins lys skær, og Lille O var super spændt og liderlig bundet til korset, og det eneste der eksisterede var de frække lyde og spændingen ved det nye kors, og hvad Herren ville gøre.

Han begyndte med og piske på Lille O's ryg, balder og ben med den lille bløde opvarmnings pisk, hvorefter han skiftede den ud med ridepisken, mens han bandt et massage apparat mellem Lille O's ben. Det var så afsindigt frækt, og da Lille O fik lov og komme var det en orgasme der gennemrystede hele kroppen, mens Herren nev hende i brystvorterne. Herren drillede videre med flere piske, og så begyndte han og udblokke hendes kusse med den lille oppustelige dildo, samtidig med at massage apparatet sad og drillede hendes klitoris, og der gik ikke længe før Lille O med et skrig kom igen og igen til hendes ben begyndte og ryste. Herren løsnede hendes manchetter på armene, og vendte hende om med maven mod ham. Lille O var stolt af hendes krop, som tydeligt viste hendes flotte mavemuskler, og hendes nye flotte bryster, som endelig var helet nok til at de endelig kunne bruges i legen. Herren var også tilfreds med, hvad hans øjne beskuede, for han fortsatte med og piske Lille O's lår, og tog ridepisken og piskede på hendes flotte bryster, og Lille O kunne mærke de velformede bryster svinge, når slagene ramte dem, og det var så sensuelt og frækt, at hun atter kom for fuld udblæsning.

Herren lagde hende på sengetøjet på gulvet, og bandt hendes arme og spredte ben fast til korset, mens han udblokkede hendes kusse, og lagde en stor butt plug i hendes numse. Lille O var nu i sub space og kom i meget kraftige bølger, hvor hun kom ud af sub space for og sikre, at korset ikke blev hevet af væggen i hendes kraftige orgasmebølger, da hun godt vidste, at hun var stærk. Herren lo og sagde, at det ikke ville blive tilfældet, så Lille O forsvandt igen ind i subspace, og den oppustelige dildo Herren nåede til blev den nykøbte store dildo. Lille O var så liderlig, så hun prøvede og skubbe kussen ind i dildoen, men forgæves for den kunne lige akkurat komme ind i åbningen, og ikke længere. Til sidst var Herren så liderlig, at han med sin store liderlige pik, kom ud over Lille O's bryster, og Lille O lå med massage apparatet og kiggede på hans store pik der gled frem og tibage, så hun kom igen inden hans orgasme var afsluttet.

Hvilken indvigelse af BDSM rummet! Når to små vanedyr skal dyrke sex et nyt fremmed sted:-)

 

Blog 3. Juni/2016

Efter mange måneders forgæves søgen fandt Herren et virkeligt flot halsbånd, Faire Hommage - Collar Yoke With Crystals til Lille O. Selvfølgelig var det udsolgt på ubestemt tid! MEN med navnet på halsbåndet lykkedes det efter lang tids søgen og finde halsbåndet i Italien, så efter en uges fragt kom det endelig frem, og det ligger og smiler sødt til lille O på hendes natbord.

collar

 

 

Blog 30. Maj/2016

Herren flyttede om på værelserne, så vi får et stort værlse til BDSM rum. Korset blev spændt fast, og hylder og kroge blev monteret til alt legetøj og frækt undertøj, og en stor tavle til alt BDSM udstyr blev monteret på væggen, så alle BDSM redskaber piske, manchetter til fiksering, bondage reb, gag, og blindfold er lette og tage ned fra væggen. Flotte og eksotiske billeder af lille O hænger på væggen, sammen med andre frække billeder, og et stort fjernsyn er sat op, så vi kan se pono film imens vi leger. Herren har købt mørklægnings gardiner, og en særskildt nøgle til vores legerum, så nysgerrige stuepiger ikke har adgang:-) Dette værelse er på lille O's liste af gøremål, så værelset altid er klart til brug, og ser lækkert og indbydende ud.

 

bdsm_tools

 

Blog 26. Maj/2016

Så har vi langt om længe fundet en fyr i tyskland ( Ernst ), der bygger gynækolog stole. Han bygger dem i rød, hvid og sort. Stolen er ikke en lang klodset briks, og den er let at skjule. Total vægt 28 kg. Prisen er 2.495,- plus fragt 491,-. Byggetiden varierer fra 12 - 14 arbejdsdage. Vores er bestilt i sort.

http://www.kalaydo.de

chair

 

Blog 24. Maj/2016

Lille O gik i haven og højtryksspulede fliser på terressen, samtidig med hun tænkte på, at Herrren lavede et bdsm kors, som skulle op på væggen i det nye BDSM rum. Jo flere gange Herren kom ud og savede og slep overfladen, så Lille O ikke ville få en ridset mavse, jo mere kunne hun føle, hvor spændende dette nye BDSM rum var. Herren så fokuseret ud, men det var også en lækker sommerdag, hvor Lille O samtidig i smug kunne kigge på Herrens flotte muskler der legede med det maskuline kors. Muskler der funkler i solen, et frækt maskulint sort kors, og Lille O's fantasier fik fuld drøn på. Det der sorte, massive maskuline kors var bare i tankerne hele tiden, og jo mere Lille O tænkte på alle de frække ting Herren kunne lave med hende bundet til korset, jo mere liderlig følte hun sig. Skrup liderlig fortalte hun Herren om alle hendes fantasier om korset, som havde fyldt hendes tanker i timevis, og GIGA skuffet blev hun, da Herren grinte og sagde " at det jo ikke var sat op på væggen, og dermed ikke kunne tages i brug". Øv øv og atter øv - sur røv tænke Lille O.

Heldigvis forbarmede Herren sig over Lille O, og forberedte en BDSM seance, hvor Lille O fik manchetter på arme og ben, og blev bundet fast til en stang over sengen, som samtidig var bundet til sengen. Herren smurte hende ind i olie, som bare får hele hendes krop til og føles som silke, og Lille O elsker, når det drypper af friture i sengen, så bind for øjnene, og en super fræk lyd fra porn tube, hvor Lille O kunne høre lyden af alle de frække scener i filmen, mens Herren forberedte sceancen.

Herren starter med og køre hænderne forsiktigt over Lille O's bløde og olierede lår, balder og skamlæber, og Lille O begynder og trække vejret hurtigere af ophidselse. Så mærker hun hans våde tunge glide over hendes klitoris, og hun er lige ved og skrige af liderlighed, da Herren begynder og piske O's balder og lår, og lader en lille dildo glide op i hende, som han blæser op samtidig med, at han bytter opvarmnings pisken ud med ridepisken, hvor han starter med og piske på hendes balder og så direkte på hendes klitoris. Lille O er ved og dø af ophidselse, og endelig får hun lov til og få sin første orgasme, som hun skreg ud i soveværelset og overdøvede pornofilm og det hele. Seancen fortsatte, og dildoen blev skiftet ud med en større, som Herren brugte til og udvidde hendes kusse, og Lille O fik lov og komme mange gange, mens dildoen flere gange blev skiftet ud med en størrer, der samtidig kunne pustes op til og blive endnu større fistede Herrem hende hurtigt frem og tilbage, og Lille O forsvandt ind i sub space, mens Herren indtog hendes røv på precis samme måde som kussen. Orgasmerne rullede ind over Lille O, som ved nummer 10- 15 stykker rystede af begær, så hele sengen rystede. Herren stillede sig bag hendes hoved, og kørte sin pik frem og tilbage ind over Lille O's ansigt, hvor hun fik lov og kigge på Herrens store stive pik, der bare kørte forbi hendes øjne hele tiden, mens hun legede med en dildo i kussen, og drillede hendes klitoris med Danmarks bedste massageapparat til Herren kom i hendes mund og ud over hendes hår. Lille O var totalt afkræftet, men tændte igen på Herrens stive pik lige over hendes ansigt, så hun kom igen.

Lille O rystede så meget, og kunne ikke trække vejret normalt fordi hun hyberventilerede, og var så langt ude i sub space, så Herren måtte tage hendes ben ned fra stangen i luften, da Lille O ikke havde styr på sine små "Bambi på glat is ben" som bare rystede helt vildt. Langsomt måtte Herren vugge Lille O, og holde hendes rystende krop til hun kunne komme tilbage til virkeligheden.

Et knald der virkelig går i historie bøgerne! Og tak gud og skæbnen for, at hvor vi bor, er det lovpligtigt med 3 lags vinduer :-)

 

Blog 23. Maj/2016

Herren har brugt hele weekenden på at bygge et BDSM kors, hvilket er blevet super frækt og mega sexet. Købte 2 x 2 meter brædder med en tykkelse på 4,2 cm. At høvle ud til krydset tog en lille times tid, og så var det klar til træbehandling og sort mat spraymaling, så årene i træværket kommer frem og bliver tydelige. Til sidst blev de super flotte kraftige beslag påsat med en kraftig ring i, samt metal nitter langs yderkanten af korset, så det passede 100% til lille O krop og stærkt nok til, at hun ikke i sin liderlighed kunne vride noget fra hinanden. Sidst en lille finesse hvor Herren monterede de 4 dørstoppere som korset bæres af, så lille O med ansigtet mod væggen har plads under korset til hendes stilletter. Nu er lille O heldigvis ikke særlig høj, for når 2 meters bjælker bliver lagt på skrå, så har de kun en højde på 1,75 m. Så hvis den skal sidde lige i skabet skal man op på en længde der hedder 2,30 m. Det overdimensioneret kraftige beslag gør korset brutalt og super frækt. Prisen blev ca. 800 - 1000 kr.

bdsm_cross

Lille O ordner have imens, og da Herren endelig stopper sin hamren og banken, så er hun totalt liderlig af lydene og har gået i haven og fantaseret om det frække kors hele dagen. Så hun bliver totalt skuffet, da korset er færdigt, men ikke er blevet monteret til væggen.

 

Blog 21. Maj/2016

Herren fortæller lille O, at han har været inde og bestille en gigantisk oppustelig dildo med fast kerne i sort latex til hende. Vi venter sammen med tålmodighed til den endelig kommer med posten. Problemet med mange af de oppustelige dildoer er, at de vokser i den forkerte ende. Oppustelige dildoer burde blive større ude ved pikhovdet i stedet for i tykkelsen af hele længden. Dette kan heldigvis klares med sort tape, så man tvinger luften ud i dildoens ende hvor G punktet er, og så komme et kondom på, så rillen fra tapen ikke kan mærkes.

big_john

 

 

Blog 19. Maj /2016

Lille O har visse regler som hun skal overholde, selv om vi har en stuepige, der kommer og rydder op, vasker tøj, og gør rent. Lille O var sprunget glad ud af sengen, og havde lavet morgen kaffe, og serveret den på Herreren sengebord, som han bedst kan lide kaffen, og var kørt til morgen spinning for og bevare formerne som eksemplarisk sexkilling. Hun kommer hjem til en glad Herre, som med en kærlig stemme kalder hende ind i soveværelset, hvor hun havde glemt at rydde op. Tøjet lå på gulvet i stedet for i vasketøjskurven, og sengetøjet lå på gulvet. som straf måtte lille O af med tøjet, og hun blev bundet, så hun blev helt spændt ud. Herren tog den tungeste pisk frem og denne gang, skulle hun takke Herreren efter hver slag. Rød bagdel til lille O.

punisment

 

Blog 17. Maj /2016

Lille O havde fik lov at låne Herrens bil, da hun skulle et skulle shoppe. Vejret var fint men dog et enkelt regnskyl, mens hun var ude at handle ind. En lille glad og fræk lille O kom hjem med en smule dårlig samvittighed. Herren gik resolut ud for at sin inspicerer bilen, som var blevet godt og grundigt beskidt. Han kom tilbage og greb fast om lille O's hår, og lagde hende ind over kogeøen, og flåede hendes trusser ned om anklerne. Der stod hun så med bar numse vel vidende, at bilen nok ville blive inspiceret, og at Herren nok ville finde fejl ved leveringen af den. Herren lod sin voksne mandehånd ramme hendes kolde balder, mens han havde et fast greb i lille O 's hår, så hun ikke havde mulighed for at for at gemme sit ansigt. Lille O kunne mærke på sin bagdel, at de første slag ikke var for sjov.

Herren gjorde lille O opmærksom på noget hun allerede godt viste i forvejen. Bilen var ikke blevet vasket. Herren bad lille O tælle hvert slag fra 10 og nedefter. Efter et slag skete det så, at lille O begyndte at grine. Det var måske bare for frækt og pinligt at stå der med trusserne nede om anklerne som en anden skole pige, men frækt var det jo. Bagdelenl var allerede godt rød og øm, og lille O's latter fik Herren til at starte forfra, og lille O måtte starte nedtællingen fra 10 igen. Inden hun havde set sig om var Herren startet fra 10 nogle gange, og hendel bagdel lyste rødt som Rudolf røde tud..

Lille O kunne nu resten af dagen gå rundt med en ild rød numse og tænke på, hvor meget hendes Herrer elsker hende. Han overser hende ikke, men giver sig tid at opdrage hende, som hans elskede slaveinde. Selvfølelig gik lille O rundt og var pænt liderlig resten af dagen til Herren forbarmede sig over hende, og bandt hende solidt fast, hvor efter han misbrugte lille O analt med den største dildo han kunne finde.

 

 

Blog 16. Maj /2016

Brugte hele dagen efter arbejde på at tale med Lille O's om og være slaveinde og om den lydighed hendes Herre forventer. Så programmet blev hundetræning.

dog_training

 

Blog 15. Maj /2016

Lille O havde længe savnet at hendes lillepige kusse skulle fyldes godt og grundigt ud. Nu var det så blevet tid til at tilfredsstille Lille's O liderlighed. Lille O blev lagt på sengen med benene spredt og spænd op, så begge hendes huller var frit tilgængelige. Der blev sat en fisting tube på den stor fladskærm, hvor en ung pige blev brutalt fistet af 3 mænd, samtidig med hun bliver kneppet hårdt og brutalt analt af en af mændene. Jeg havde lagt mig bag lille O og beordrede hende til selv at starte med at opvarme sin lille pige kusse, mens jeg fastholdt hendes hoved. Den unge pige på videoen skreg og hvinede i vilden sky, hvilket tænder lille O helt vildt, og hun kom hurtigt med en 2- 3 opvarmnings orgasmer.

Den mellem store oppustelige dildo blev hurtigt skiftet ud til hendes store dildo, og jeg begyndte pumpe dildoen stille og roligt ind og ud af hendes lille pige kusse. Lille O er ubetinget den mest stønnende, og skrigende slavinde nu hun får sex, så jeg måtte proppe en pisk i munden på hende, som hun kunne bide i. De første orgasmer begyndte at rulle ind over hende, men jeg var ikke tilfreds med styrken. Så lille O's lille faste bagdel fik en gang spanking, og blev mere og mere rød i takt med orgasmerne blev meget voldsommere.

Lille O' forsvandt væk i subspase og ænsede ikke smerte længere, og den ene orgasme afløste den anden. Dildolen kunne ikke pustes mere op, så jeg besluttede og droppe den og bruge hånden. Lille O' startede en ny orgasme serie, og da lille O's krop ikke kunne mere og bare begynde at ryste, puttede jeg den store dildo tilbage, og bad hende om at onaner selv, mens jeg stillede mig om bage hendes ansigt, hvor jeg åbnede hende mund for og komme i den, men inden jeg nået at komme rullede orgasmerne ind over lille O igen, og da jeg sprøjtede alt min varme sperm ind i hendes lille liderlig mund, så kom hun igen med 2 hurtige og meget intensive orgasmer. Lille O var nu en meget afkræftet slavinde, der var blevet seksuel udnyttet men taknemlig og tilfreds. Udblokket med en kæmpe dildo og spanking. Aftensmaden bliver til Suchi fra byens bedste Suchi sted. Nu var lille O’s  lille pige kusse også øm og trængte til et hvil oven de 10 – 15 orgasmer.

bdsm babylon´s gæstebog

 

 

Andre blog´s vi følger:

Bdsm blog lydig.dk Nannas bdsm blogBdsm Fannyosfantasi blogBdsm blog freja63 blogslavinde mariamagdalena´s blogBdsm tøse tanker blogBdsm haraslave´s blog

Lille Q´s bdsm blogBlomstens 77 bdsm blogRapunzella´s bdsm blogJørgens Olsen Bdsm BlogMaster Boas bdsm blogSofies Skrifte Bdsm Blog